Jump to content

The UFO - still flying

Alex-F1

Postare recomandată

Ma repet: cel mai frumos B5 !

Felicitari Alex.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex-F1

42

• Circoloco

16

• B_U_T

13

• Borisake

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mihai.Nechifor

Cel mai nervos OZN..pardon passat

Totusi mie nu-mi plac pleoapele alea. Sunt prea scurte parca...Oricum e doar o parere

Link către comentariu

Chiar ma gandeam intr-o zii ce se mai aude cu passatul tau :D , vad ca numai lucruri bune !! Felicitari pentru modificari !

Daca ai putea sa faci pleoapele , sa vina si peste semnalizare , ar da mai frumos .. la o prelungire discreta de capota te-ai gandit :D ?

Link către comentariu

Sarumana stimabililor! :salut: Am si bucatile de pleoape ce vin peste semnalizari.....au fost taiate, fiindca daca era intr-una, nu se mai putea scoate afara semnalizatorul, in cazul unui bec ars de exemplu (decat impreuna cu tot farul)! Ma tot gandesc daca sa le pun si pe alea sau nu, dar cred ca le voi pune, ca asa parca arata cam neterminata....

Link către comentariu

Ideea e ca masina pare cum pare in poze.....dar in realitate, e si mai frumoasa.

Roaga un moderator sa schimbe numele topicului.... ca e Noul meu Passat,.,.. e nou de atatia ani... baga-i un F1 etc... sa fie mai personalizat numele.

Link către comentariu

Asa facem Florine....chiar ma gandeam si io intr-o zi la asta cu titlul topicului....o sa dau un PM la stapanire sa vedem daca se poate rezolva! Respect! :salut:

Link către comentariu

Superba masinuta :D Felicitari! E legata foarte bine din puncte de vedere al modificarilor...dar ii lipseste ceva :D Pune-i Pheonix-urile si...las-o jos! :D

Link către comentariu
  • Administrator

...o sa dau un PM la stapanire sa vedem daca se poate rezolva...

Evident ca se poate, numai PM-ul trebuie trimis cum vrei sa arate modificarea! :)

Link către comentariu

Razvan, mai punctual decat trenurile japoneze..... :emthup:

Link către comentariu
  • Administrator

Si rezolvata, cu placere si spor la modificari aerospatiale. :)

Link către comentariu
Pune-i Pheonix-urile si...las-o jos! :D

Pai e lasata, mai jos e riscant pe drumurile mioritice! Phoenix-urile vin acusica, nuna intai sa mai trag o iesire la munte, asa de final de sezon!!! :cheers:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

N-am mai intrat demult pe topicul asta si vad ca masina parca intinereste pe zi ce trece..totusi nu prea imi plac pleoapele sunt cam scurte si cam groase si incearca sa dai un polish la semnalizatoare ca prea stralucesc farurile si e pacat. Imi place evacuarea dubla,da misto. :)

Link către comentariu

... mai precis, jantele noi sunt deja pe masina.....

Link către comentariu

Se stieeeeee!!!!!!! :cheers: Finally.....another dream came true.....jantele Phoenix pt. vara, cele mai misto jante OEM pt. Passat B5/5.5!!!!!! :Driver:

post-11482-0-00569900-1332792931_thumb.j

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!