Jump to content

The UFO - still flying

Alex-F1

Postare recomandată

exemplu de pasiune! foarte frumos exemplarul german. Drive safe :biggrin:

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex-F1

42

• Circoloco

16

• B_U_T

13

• Borisake

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc de aprecieri!!! :D

O poza excelenta de wallpaper, surprinsa undeva prin Ungaria, in drum spre circuitul Euroring, unde am fost din nou ieri, pt. o noua sesiune de rupt fashu!!!! :Driver: Multumiri maxime fotografului!!! :Driver: In curand vin si poze cu noile semnalizatoare clare fata, care fac un contrast prea puternic cu farurile vechi, deci e momentul si pt. achizitionarea unor faruri noi, cu lupa, bineinteles!!! :blah:

post-11482-1272193475_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Superba...pune si tu mai multe poze cu ea.. si pune-i emblema de pe hayon la loc ca e urata fara :icon_cool:

Link către comentariu

frumos rau! chiar foarte frumos fata de primele poze. si eu sunt un impatimit al circuitelor:D dar mai bine spus al condusului sportiv :D ca pe circuit nu prea am avut ocazia sa ajung. Bafta multa si o sa urmaresc topicul tau pt a vedea progresul

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Publicat (modificat)

And finally....TADAAAAAMMM.....poze pe zi (in curand vor veni si pe noapte) cu noii "ochi" ai ozeneului. :salut: I s-a schimbat complet "privirea", iar de iluminat, nu mai zic....efectiv s-a facut lumina-n sat!!! :cheers: Deci farurile vechi cu oglinda (chiar si cu xenonul pe ele) erau o gluma proasta pe langa astea!!! :251: Acum parca imi pare rau ca n-am facut upgrade-ul asta mai demult, dar niciodata nu-i prea tarziu! Deci, in fata masinii, noaptea s-a transformat in zi frate .... farurile fac linie si in fata si in stanga si in dreapta.....sub linie zi, iar deasupra liniei noapte....ceva de vis, cel putin pt. un amarastean ca mine, care n-a detinut niciodata o masina echipata cu faruri cu lupa!!!! :) Le-am reglat personal din ochi, iar apoi am fost totusi si la aparat, dar cica is reglate PERFECT! :blah: Urmeaza o folie de protectie peste ele (poate si peste semnalizatoare), ca sa fiu sigur ca raman ca noi vreme indelungata!

P.S.: Sa scuzati jegul de pe masina, ca-i de-al nostru.....iar la ce vreme este si va fi, n-avea rost sa spal masina....

post-11482-1274300071_thumb.jpg

post-11482-1274300078_thumb.jpg

post-11482-1274300088_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Sunt curios cat te-au costat si de cine sunt produse. Pentru mine ar fi mult prea scumpe si nu prea merita. Sunt noi din cate vad nu? Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de condusul pe timp de noapte :icon_thumright:

Ps: fa o poza cu fata la perete sa vad cum imprastie lumina, te rog :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

dau frumos noile faruri. asteptam poze si cu ele noaptea

Link către comentariu

Da, multumesc.....vor veni in curand si poze de noapte, asa cum am promis! :) Farurile sunt noi, nemtesti, marca In.Pro (www.in-pro.de), au costat 805 RON, cumparate din magazin, 2 ani garantie! :blush:

Link către comentariu

Pai este excelent pretul :D Eu credeam ca sunt hella ceva si ma asteptam la sute de euro :)). Sunt curios la perete cum se vede, sa nu ma uiti :)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Si pozele de noapte promise.....am reusit sa prind asfalt oarecum uscat, in schimb fu ceva ceata, dar oricum o idee va puteti face! :) E ce trebuie acuma....io asa zic.... :)

post-11482-1274425106_thumb.jpg

post-11482-1274425111_thumb.jpg

post-11482-1274425115_thumb.jpg

post-11482-1274425122_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Super! Bat ca cele OEM. Acum e o placere sa conduci noaptea :) Ce Xenon ai pus pe ele? 4300k cumva?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Extraordinar de mult o schimba in bine farurile cele noi,sa le folosesti sanatos!

Link către comentariu

ce bine arata masina! :)..nu doar farurile dau o nota super masinii, geamurile, spoilerul, mai tot!

Atentie la volan!

Link către comentariu

Sa pui becuri cromate la semnal sa nu se mai vada galben :)

Link către comentariu

Va sarumana baieti pt. aprecieri! :beerchug: Xenonul nu e de 4.300, ci de 6.000. Da, m-am gandit si io la becuri oglinda pt. semnalizare, dar momentan chiar imi place ca se vede portocaliul ala prin geamul clar.....daca ma voi plictisi de asta, clar voi pune becuri oglinda! :icon_thumright:

Link către comentariu

se vede super bine. ma mir pentru ca toata lumea zice ca astea aftermarket sunt praf dar tu demonstrezi contrariu

Link către comentariu

Pai is o gramada de firme (a se citi "chinezisme") care fac piese aftermarket, dar In.Pro face totusi produse de calitate medie sa zicem, adica nu sunt ca Hella, dar nici ca cele mai nasoale ieftinaturi, iar preturile sunt rezonabile zic io! Om vedea cum se prezinta in timp. Oricum 2 ani is linistit, ca-s in garantie! :blah_:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ok, deci am pus folie pe farurile si semnalizatoarele noi, 180 RON....scump al dreaq, dar asta e.....si pe folia de pe celelalte faruri platisem cam 138 RON (doar farurile), se pare ca e o folie desteapta tare.....transparenta totala si totusi destul de grosuta, putin elastica si f. rezistenta (n-o poti rupe cu mana goala)! Acuma macar stiu ca nu se vor mai matui ever! :)

In alta ordine de idei, o volant noua asteapta sa fie montata....imi tremura masina la relanti, cand e cald motorul (doar atunci, la rece nu) si am eliminat pe rand celelalte cauze posibile (injectoare, flexpipe, suporti motor/esapament etc), ajungand la ultima si cea mai costisitoare: volant... :( Am luat un Sachs, 1280 RON si cu ocazia asta am luat si-un kit de ambreiaj Sachs, 650 RON, ca daca tot imi pune volant noua, sa fie si ambreiajul nou si am terminat balciul....350 RON manopera, saptamana asta sper s-o rezolv, ca deja de primavara trecuta ma seaca faza!!! :251: Nu e f. tare, dar e destul, se simte bine si e deranjant....tremura maneta schimbatorului, tremura usa stanga cand e semi-deschisa si - cel mai enervant - tremura esapamentul pana la capat in spate, facand si-un zgomot pe masura! :mad: Sper sa se rezolve problema, ca altfel ma si impusc!!!! :sick:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Bah tu faci misto? :) Inca nu e totul ok, dar sper sa te auda Dumnezeu!!!! :)

Link către comentariu

frumoasa masina,am vazut-o de cateva ori prin oras, mi-a sarit in ochi botul vopsit negru,chiar arata ca un OZN:D,ceao

Link către comentariu

ai ajuns la un nivel superior ...ff frumoasa masina ..felicitari ...sunt un pic invidios ..as vrea si eu sa am timp pt un proiect asemanator.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Moaaaaama de cand n-am mai intrat pe topicul meu!!! :blink: Nu s-au intamplat prea multe modificari la ozeneu, dar cateva au fost totusi.....am sa incerc sa le punctez:

- volan imbracat in piele

- plafon negru mat (folie)

- stergatoare aero OEM (cu tot cu brate)

- numar spate sters chenarul negru de vopsea si lipit cu banda dublu-adeziva

- corner lights OEM, model USA (bandourile traforate de mine)

- jante de vara pe 17 Phoenix, pregatite in dulap

- bord (cluster) de B5.5

- becuri de semnalizare oglinda (in fata)

Si urmeaza ...... evacuare dubla (adicatelea pe ambele parti), astept tipsurile de inox (vezi poza) sa ajunga din Germania si apoi ii dam bataie!!! Va salut cu respect! :salut:

post-11482-0-37444400-1325891277_thumb.j

post-11482-0-79023100-1325891293_thumb.j

post-11482-0-15660800-1325891305_thumb.j

post-11482-0-64820400-1325891315_thumb.j

post-11482-0-79649400-1325891325_thumb.j

post-11482-0-91895100-1325891336_thumb.j

post-11482-0-47109400-1325891345_thumb.j

post-11482-0-76216400-1325891352_thumb.j

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu
  • 2 months later...

Si de azi ozeneul e ceva mai "incruntat" ca inainte, iar in fund i-au mai crescut 2 tevi.... :D

post-11482-0-16951100-1331853824_thumb.j

post-11482-0-71293000-1331853833_thumb.j

post-11482-0-60490300-1331853842_thumb.j

post-11482-0-57706900-1331853850_thumb.j

post-11482-0-29566700-1331853860_thumb.j

post-11482-0-57023900-1331853872_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!