Jump to content

The UFO - still flying

Alex-F1

Postare recomandată

In sfarsit arata cum trebuie.

@cat despre climatronic, nu e chair asa usor, in sensul ca nu e chiar plug&play, ai nevoie de timp si spatiu chair daca ai donatorul la indemana

Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex-F1

42

• Circoloco

16

• B_U_T

13

• Borisake

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata de 10 ori mai bine decat in primele pagini. Felicitari :icon_thumright: . Pentru renuntarea la unul dintre casetofoane sunt si eu. La cel OEM din cate vad ti s-a dus displayul. Stiu ca iti plac stickerele dar cel cu Passat de pe parasolarul de la oglinda si mai ales cel de pe volan nu-si au locul acolo. In rest... mentine-o asa si e ok :icon_thumright:

Link către comentariu
Arata foarte bine cu oglinda noua..cat te-a costat?Sa o stapanesti sanatos,stiu ca ti-o doreai de mult.

In primul rand da unul din casetofoane jos i pune-i o magazie de CD,fara suparere arata rustic ca sa zic asa. ;)

In al doilea rand strange niste banuti si monteza-ti climatronic,garantez ca merita toti banii. (Gasesti si pe forum la dezmembrari piesele necesare).

In al treilea rand pune-i capacul ala care se pune la B5.5 deasupra bateriei.Arata super bine si nu e f. scump pe la dezmembrari.

Sarumana de urari, asemenea si tie! :P Pai oglinda cu tot cu vopsit m-a ajuns la 240 RON! E SH (deci OEM), de la un Passat din '98, rosu, cu volan pe dreapta! Cu capacul ala acolo deasupra bateriei ai dreptate, chiar ma gandeam oare a mea o fi avut din fabrica si a "uitat" neamtul sa-l mai puna sau n-o fi avut deloc? O sa caut la dezmembrari unul, dar se potriveste sigur?

O intrebare: ce e chestia aia de pe volan?

Chestia aia e pusa acolo ca sa stiu cand e volanul drept!!! :biggrin: Acuma serios, imi place s-o vad cum se plimba, cand iau viraje, iti da asa o idee mai exacta despre cat invarti volanul si cum reactioneaza masina.....la multe masini de curse exista asa ceva! Uite mai jos si o poza si tot de la un VW, sa nu zici ca tradez marca! Chiar, stie cineva EXACT la ce foloseste chestia aia acolo? :scratch:

Pentru renuntarea la unul dintre casetofoane sunt si eu. La cel OEM din cate vad ti s-a dus displayul. Stiu ca iti plac stickerele dar cel cu Passat de pe parasolarul de la oglinda si mai ales cel de pe volan nu-si au locul acolo.

Nu s-a dus bre display-ul la casetofonul OEM, acolo pe mijloc e o bucata de folie negru mat, care am pus-o cu scopul de a acoperi mesajul "enter code" ce-l tot afiseaza de cand e dezafectat casetofonul, iar acuma lumineaza albastru in stanga si in dreapta foliei, e mai misto! :blah: Da, cred ca o sa dau jos si stickerul cu Volkswagen de pe parasolarul de la oglinda! :wacko:

NEXT: Distantiere (tot de 15 mm) pe rotile din fata! :salut:

post-11482-1247953154_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Baga-i codul care il gasesti in cartea casetofonului si nu o sa mai ai probleme cu "enter code". Daca nu mai ai cartea... la orice reprezentanta VW iti baga ei codul si nu te costa nimic :P

Link către comentariu

Mai mult ca sigur se pregateste capacul ala,doar sunt aceeleasi masini..intreba in aria de Passat sa fi sigur..

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • 2 months later...

Putina distractie vara asta..... :Driver: Si ca fiecare distractie, are pretul ei.....cauciucul stanga fata (cel mai solicitat), comparativ cu cel dreapta spate (cel mai putin solicitat)....in rest, numai de bine, am simtit pt. prima oara care sunt limitele masinii (si chiar si ale stapanului - nu ca nu le-as fi stiut :D ).....mai mult decat multumit de comportamentul masinii pe circuit, avand in vedere ca e totusi o limuzina, orientata aproape 100% spre confort, nicidecum pregatita pt. circuit.....nota 10 cu felicitari pt. prestanta :( .....a batut la timpi masini mult mai noi (2005-2008) si mai puternice (200-220 CP), dar asta e alta poveste, caci mai conteaza si soferul.... :blah: Din 13 masini, singurul care m-a batut la timp/tura a fost un Subaru STI, de 350 CP.....era si culmea :blink:

...

post-11482-1254123999_thumb.jpg

post-11482-1254124023_thumb.jpg

post-11482-1254124325_thumb.jpg

post-11482-1254124391_thumb.jpg

post-11482-1254124409_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Sal BRAVO :( arata beton, pe ce circuit ai fost? La mine arata asa gumele de pe Cheia cand mergem la carturi.

Link către comentariu

Circuitul se cheama Euroring, e in Ungaria, la ~ 50 km inainte de Budapesta, fix langa autostrada. www.euroring.hu

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pana una alta, sa va dezvalui si voua ultima surpriza.....tadaaaammmm.....low rider for my UFO :icon_thumright: ...ma rog, nu e low-low, dar e mai low cu 35mm decat stock! :D Masina se comporta intr-un maaaare fel (de look nici nu mai spun)! E drept ca s-a rigidizat cam cu un 30% as spune, dar e acceptabil, chiar e ok ok, exact cum banuiam io: a avut de unde.....dar ce handling dom'le.....ce stabilitate :o .....pana si acceleratia s-a imbunatatit (cred ca nu e cazul sa mai explic de ce), in curbe e teapana, lipita de asfalt, sentimentul ala de barca a disparut complet, deja o da in sentiment de masina sport :Computer: ....ce sa mai zic....la denivelari mici parca e chiar mai bine ca inainte, dar la denivelari mai mari se simte ca s-a mai rigidizat, ca tzopaie ceva mai tare ca inainte! N-am avut unde sa-i testez inca limitele, dar la primavara pe circuit voi vedea cu adevarat ce afacere am facut!!! :D Asadar si prin urmare ma felicit pt. alegerea facuta si ma pup singur in frunte! :) Si niste poze pt. domniile voastre....

post-11482-1257202552_thumb.jpg

post-11482-1257202556_thumb.jpg

post-11482-1257202560_thumb.jpg

post-11482-1257202764_thumb.jpg

post-11482-1257202768_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Alex, chiar superb arata. Si probabil feeling-ul e pe masura. Te felicit si eu pentru "low rider", chiar daca nu te pup in frunte. :D

Super. ;)

Link către comentariu

Doar arcuri, ca nu vreau sa fie prea rigida.....asa cum e acuma as zice ca e compromisul perfect intre comfort si sportivitate! O sa ziceti acuma ca se duc telescoapele mai repede....who cares, in loc sa mai tina inca 60.000 km, mai tin 50.000, big deal, le schimb si gata! :D Garda minima la sol a ajuns acum undeva pe la 9-10 cm.... :D Deocamdata n-am frecat nimic cu burta.... :)

Link către comentariu

Ceea ce ai obtinut tu si fara sa afecteze nimic se numeste KONI STR. :) Eu o am si este comfortabila si sportiva in acelasi timp. Iti doresc sa te tina inca multi km amortizoarele ;)

Link către comentariu

Ce diferente intre VW din pozele de pe prima pagina si cel din ultimele poze afisate.Ai schimbat aspectul complet si cu gust :) rame cromate la geamuri nu te-ai gandit sa puni? si eventual la interior sa schimbi cele doua mp3-playere cu un dvd 2DIN :D ar arata si mai frumos :)

Link către comentariu

Am hotarat sa nu pun nimic cromat pe masina, ca se distruge in timp de la spuma activa! Va ramane totul asa, doar silver & black! :salut: N-am doua mp3-playere bre, ci unul singur!!! :P Ar merge un dvd 2din, nu zic nu....poate ii va veni si lui randul candva, dar io-s mai preocupat de look-ul exterior decat de cel interior! :blah:

In alta ordine de idei, inca o chestie tare pe care am observat-o ieri, cu ocazia ploii: stiti senzatia aia cand treci cu viteza (peste 50 km/h) prin belti mari, lungi (nu adanci), cu apa multa, langa trotuare.....parca pierzi aderenta.....parca pluteste masina......un inceput de aquaplanare sa-i zicem!!! Ei, am fost ieri placut surprins sa constat ca senzatia aia a disparut in totalitate!!!!!! :o Deci trec prin baltoaca si masina se simte ca si cand n-ar fi balta, sta perfect lipita pe asfalt, nici urma de senzatia aia de plutire!!! :D Pana si sunetul ala scos cand improasca apa s-a schimbat, e mai gros, mai dur! Foarte tare frate....iti da asa un sentiment de siguranta in plus, ca ai sub tine o masina pe care e destul de greu s-o "pierzi"!!! :Driver:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

:)ti-am urmarit povestea,asta dupa ce catalin_bejan un user nou si-a deschis topic cu masina..un passat ..si baietii cu parerile lor personale si bune zic eu il atentioneaza ca e cam incarcata.Spre sfarsit But_Fns te da exemplu pozitiv :icon_thumright:...si ca sa revin la subiectul topicului..da,foarte frumoasa ..si mai ales schimbarea din poveste..cum arata la inceput,putin cam incarcata si cum arata acum..buna miscare,felicitari a iesit de 10+ Spor in continuare si km fara srasit !:icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Alex ,te-am vazut duminica pe Torontalului , mergeai spre Mall dar te-ai pierdut intre timp...

Frumoasa masina si in realitate si cele cateva clipe cat am mers pe langa tine ai fost chiar cuminte (comparativ cu ce faci pe circuit .. :)

numai bine !

Link către comentariu
  • 2 months later...

Multumesc de aprecieri @mabial si salutare consateanului meu!!! ;) Eeeee, pai io in trafic sunt cuminte, un {prea} mare gentelman.... :icon_thumright: Dar pe circuit(e) ma dezlantui ca un tsunami.....la karting de exemplu nu prea am adversari, sparg recorduri de circuit oriunde ma duc.....vara trecuta pe Euroring, langa Budapesta si pe Autokomerc, langa Belgrad.....ca sa nu mai zic de circuitele de prin tara (zona de vest), care sunt fumate de mult ;)

Si iata si un cadou pt. masinuta, la implinirea varstei de 3 ani de cand e la mine.....ceva ce mie mi-a placut de cand au aparut: DRL (Daylight Running Lights)!!!!! :icon_cool: Din pacate nu sunt dedicate pt. Passat (alea costa ~ 900 RON :o ), ci sunt universale, muuult mai ieftine, dar sunt totusi marca In Pro, nemtesti si io zic ca s-au incadrat destul de bine acolo in masca aia!!!! Fiind lumini de zi, sunt legate pe pozitie, iar cand aprind faza scurta, se sting! ;)

post-11482-1267656250_thumb.jpg

post-11482-1267656254_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Arata f. bine domnu' Alex,imi place ca se sting cand aprinzi scurta. Bafta!

Link către comentariu

Cum sa se stinga cand aprinzi faza scurta, la tine se sting pozitile cand aprinzi faza scurta? :lol:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si pentru toate accesoriile. La cat mai multi km! :lol:

Link către comentariu

Multumesc AdCrys.....asemenea si tie!!! :question:

Cum sa se stinga cand aprinzi faza scurta, la tine se sting pozitile cand aprinzi faza scurta?

Pozitiile nu se sting, dar astea se sting bre, ce nu pricepi? :biggrin:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!