Jump to content

The UFO - still flying

Alex-F1

Postare recomandată

Ohoooo.....pai pozele alea cu interiorul au 2 ani vechime.....termometrul ala a disparut de mult (inlocuit cu unul digital....as fi vrut si iluminat, dar n-am gasit niciunde), "ceasul" ala e de fapt un voltmetru digital, care arata tot timpul tensiunea de pe instalatia electrica a masinii (l-am mai "adaptat" intre timp, in asa fel incat sa se poata inchide complet usita de la bricheta), iar saculetii aia si restul "atarnatoarelor" de pe-acolo au disparut acum 2 ani, imediat dupa pozele alea vechi (cu alea a venit masina din Germania)! :blah: Da....capota....pai dungile alea - cum spuneam - s-ar fi vrut sa fie asa ca o continuare/prelungire a negrului dintre faruri, sa nu se termine ala asa brusc acolo langa capota.....nush....dati si voi ceva idei daca va vin..... :)) Si mai nou ma mai mananca in spate de niste distantiere pt. roti.....cam 2 cm/roata.....sa stea mai in afara.....pt. aspect si stabilitate.....in jur de 200 RON setul..... ;) Mai rumeg problema.... Voi ce stiti de astea? Merita?

Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex-F1

42

• Circoloco

16

• B_U_T

13

• Borisake

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu din cate am auzit distantierele nu sunt tocmai ceva "sanatos" pentru masina; o sa ajungi sa ti se modifice puntea spate si o sa se lase exact ca la vechile Mercedes-uri daca intelegi la ce ma refer ;)...si tine cont ca in Romania rotile si amortizoarele sunt destul de solicitate datorita drumurilor. Eu explicatia asta am auzit-o si mi s-a parut destul de adevarata; daca cineva e mai priceput sa ma corecteze asa mai invat si eu :))

Link către comentariu

Exact, maresti bratul fortei ce actioneaza asupra arcului si amortizorului, ca sa nu mai pomenim despre brate ce au pivoti si bucse... Sa ma contrazica un fizician :Driver: . Si eu as fi vrut, dar mi-e teama de uzuri premature. Culmea este ca se si gasesc distantiere si nu sunt deloc scumpe. Mai bine totusi niste jante mai late si anvelope pe masura, care sa ocupe exact spatiul actual al rotii plus ceva mai mult in afara.

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu

Iar spatele as vrea sa iasa cam asa dupa vopsirea fustelor/bandourilor..... :D S-aud si aici ceva opinii pro si contra.... :)

Pai Nea Vizanule, tu stii cat costa distantierele alea, de zici ca nu-s scumpe? Iti zic io: 100-120 Euro setul de 4 buc. cu tot cu prezoane (mai lungi).....!!! Nu-i destul? Cat ai vrea sa fie? :P Ete si-o poza....

post-11482-1238806865_thumb.jpg

post-11482-1238807287_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Eu sunt pentru. La bara spate chiar imi place modificarea asta. Din vopsea te-ai gandit sa fie sau autocolant - portiunea neagra?

Link către comentariu
Din vopsea te-ai gandit sa fie sau autocolant - portiunea neagra?

Pai io m-am gandit asa: portiunea neagra de pe fusta sa ramana negrul original al fustei, cum e acuma, iar portiunea (continuarea) ce vine cu negru deasupra fustei, peste vopseaua spoilerului, se poate face f. fain si lejer cu folie negru mat, fiindca seamana uluitor de bine cu negrul mat original al fustei, deci s-ar completa perfect una cu alta!!! :icon_thumright: Se poate si cu vopsea, dar e mai scump si mai mult de lucru si efectul ar fi 97% acelasi.....iar avantajul foliei ar mai fi ca, daca cumva se deterioreaza, o dau jos, pun alta si gata.... :Driver:

Link către comentariu

Deci asteptam poze... scump nu e dar sa ai 15 minute libere :icon_thumright:.Eu as vopsi prelungirea spate macar capetele daca zici ca autocolantul seamana...asa doar autocolantul nu are acelasi efect ca in poza postata mai sus

Link către comentariu
Iar spatele as vrea sa iasa cam asa dupa vopsirea fustelor/bandourilor..... :unsure: S-aud si aici ceva opinii pro si contra.... :Driver:

Pai Nea Vizanule, tu stii cat costa distantierele alea, de zici ca nu-s scumpe? Iti zic io: 100-120 Euro setul de 4 buc. cu tot cu prezoane (mai lungi).....!!! Nu-i destul? Cat ai vrea sa fie? :rolleyes: Ete si-o poza....

Adica in jur de 200-250 ron 2 bucati. Pai si ar fi scumpe daca ar fi si bune? Hai sa fim seriosi, nu costa cat jantele dar nici nu se compara... Iar bara... treci la treaba si pune si poze!

Link către comentariu

Mda....deci distantierele de care ziceam (auzisem) io la 100-120 Euro setul (4 buc.) sunt facaturi.....asa pot sa-mi fac si io la un strungar priceput! Am gasit in Timisoara intr-un loc specializat in jante si accesorii, distantiere adevarate, de firma, usoare (aluminiu), dar scorul pe masura: 100 Euro perechea, cu tot cu prezoane, montaj inclus, garantie etc! :( Iar cele mai groase de 1,5 cm costa 150 Euro perechea, pe motiv ca au alt sistem de prindere.....scump halatu.... :beerchug: Cred ca renunt..... :beerchug:

Link către comentariu

Eu zic sa nu te mai gandesti la ele. Dai niste bani ca sa strici masina :P Parerea mea...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Bah da' repede se misca treburile pe-aici, ca abia mi-am mai gasit topicul! :lol: Uatever, deci, finally, poze cu noul look! :Driver:

post-11482-1246299069_thumb.jpg

post-11482-1246299088_thumb.jpg

post-11482-1246299222_thumb.jpg

post-11482-1246299235_thumb.jpg

post-11482-1246299315_thumb.jpg

post-11482-1246299324_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Pot sa zic ca incepe sa-mi placa cu adevarat cum arata (in comparatie cu inceputurile).Pune-ne si poze cu interiorul,sa vedem daca ai avansat si la capitolul ala. Felicitari!

Link către comentariu

Hopa si-a revenit domnu Alex-F1. In sfarsit incepe sa arate a masina, foarte bine lucrat! Felicitari!

Inca ceva, scoate scrisul ala cu supercharged de pe spate si pune semnu de VW inapoi. Cand depasesti pe cineva sa stie cu ce marca a avut dea face ;)

Modificat de eto_ro
Link către comentariu

Pana la urma ai pus distantierele ;) Sper sa nu fi avut dreptate, si sa nu-ti creeze probleme ;). Daca tot ai renuntat la mare parte din stickere... nu renunti si la

"supercharged" de pe eleron? In rest felciitari... drumul e bun ;)

Link către comentariu
Cand depasesti pe cineva sa stie cu ce marca a avut dea face ;)

Nu ii trebuie semn pt ca toata lumea stie cum arata un Passat,indiferent de generatie ;)

Link către comentariu

Eu zic ca te inseli :vaidecapulmeu:. Nu chiar toata lumea stie, am avut acuma vreo 5 ani un golf 4 si prietena mea timp de un an nu stia fix ce golf e 3,4,5 :vaidecapulmeu: Tot prostii le zicea celor care intrebau.

Link către comentariu

Eto..era o gluma :D normal ca nu stiu toti,dar daca tot s-a hotarat sa o dea jos sa faca clean look pana la capat (ori umple cu chit sau sudeaza peste apoi niveleaza) ori pune la loc stema aia. :vaidecapulmeu:

SAU mai bine pune un stiker mare cu PASSAT pe spate :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

O sa pun si poze cu interiorul, dar acolo n-am umblat, ca nu ma pasioneaza si e perfect asa cum e! Exteriorul ma preocupa pe mine! Distantierele is doar de 15 mm, deci no problem at all. Acel "SUPERCHARGED" este ca sa se stie ca te-a depasit o masina mai puternica decat multe (~ 170 CP acum, cu turbina noua si catalizator anulat)! :icon_cry:

Link către comentariu

Asa da!Acum chiar arata bine fata de primele modificari :icon_cry: Spor la modificari si cati mai multi km :P

Link către comentariu

eeeehhh :vaidecapulmeu: alta viata cu bandourile vopsite :D Arata foarte bine, inclusiv vopsitu/infoliatu fustei spate :D

Felicitari ! Arata foarte bine :D

Doar o chestie am de reprosat :P Scoate stickerul cu "supercharged" :D nu se potriveste la un diesel :D Lasa-i sa nu stie..oricum masina arata super :D S-o conduci cu placere :P

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

De ieri avem si oglinzi simetrice....cosmarul s-a terminat!!! :vaidecapulmeu: Si pun si cateva poze cu interiorul/motorul/portbagajul, asa cum am promis!!!! :offtopic: Sincer, io unu ma declar mai mult decat multumit de aspectul exterior si interior, pt. varsta (aproape 10 ani) si km (aproape un sfert de milion) ei.... Enjoy! :icon_thumright:

post-11482-1247779756_thumb.jpg

post-11482-1247779772_thumb.jpg

post-11482-1247779789_thumb.jpg

post-11482-1247779804_thumb.jpg

post-11482-1247779828_thumb.jpg

post-11482-1247779895_thumb.jpg

post-11482-1247779984_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Arata foarte bine cu oglinda noua..cat te-a costat?Sa o stapanesti sanatos,stiu ca ti-o doreai de mult.

Dar ca de obicei eu am ceva de comentat.. :icon_thumright:

In primul rand da unul din casetofoane jos i pune-i o magazie de CD,fara suparere arata rustic ca sa zic asa. :vaidecapulmeu:

In al doilea rand strange niste banuti si monteza-ti climatronic,garantez ca merita toti banii. (Gasesti si pe forum la dezmembrari piesele necesare).

In al treilea rand pune-i capacul ala care se pune la B5.5 deasupra bateriei.Arata super bine si nu e f. scump pe la dezmembrari.

P.S Nu are multi km la anii ei.. Daca are ~250.000 si are 10 ani inseamna ca a facut ~25.000km pe an.Nu mi se pare mult daca a fost bine intretinuta.

Multa bafta in continuare!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

O intrebare : ce e chestia aia de pe volan ? :))

In rest imi place cum arata .

Bafta in cotinuare .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!