Jump to content

The UFO - still flying

Alex-F1

Postare recomandată

Salutare tuturor!!! Sunt Alex din Timisoara (30 ani), sunt nou aici pe forum, e primul meu post si, inainte de toate, vreau sa va spun ca acest forum este exceptional...o adevarata comunitate aici....intr-adevar faceti o treaba buna...felicitarile mele!!! De cateva zile sunt si eu proprietarul unui minunat VW Passat si imi fac si io intrarea pe acest forum prezentand putin pt. voi noua achizitie si punand aici primele poze cu limuzina, stock, asa cum am cumparat-o.... Deci, cateva date despre masina:

- pret: 9.300 Euro

- adusa in tara in 25.12.2006

- an de fabricatie: 02/2000

- culoare: reflex silver metallic

- motor 1.9 TDI (Pumpe Duse) - 115 CP

- km la bord 148.800....si reali 198.800 :)

- ABS

- 4 airbag-uri

- 4 geamuri electrice

- pilot automat

- senzor de ploaie

- incalzire scaune (sezut + spatar)

- oglinzi exterioare rabatabile, electrice si incalzite

- inchidere centralizata cu telecomanda (cheie tip briceag)

- servo

- kit telefon Nokia

- alarma de fabrica

- clima

- cd player + casetofon

- torpedou frigorific

- volan reglabil pe adancime si pe verticala

- proiectoare ceata integrate in faruri

- computer de bord

- sirocou

Masina este optic (exterior si interior) si tehnic impecabila....se vede ca cei aproape 200.000 km sunt facuti in Germania....doar un cap de bara a trebuit schimbat.....motorul este brici, trage mortal....pana la 4500 rpm te tine lipit de spatar.....am probat si-o iesire mica in afara orasului....180 km/h lejer, fara probleme.....consum mediu in oras 6,8 - 6,9....mai mult nu mi-a aratat computeru....surprinzator de putin...ma asteptam la cel putin 7,5.... Cartea masinii e in germana, iar cum eu stiu germana ca si chineza, trebuie sa ma descurc singur, pe bajbaite....nu e mare scofala, dar parca era mai fain sa inteleg si io ce scrie pe-acolo.... Ce sa mai zic....sunt mai mult decat multumit de masina, la conditia mea nici n-as indrazni sa sper la mai mult, trecerea de la Opel Vectra A 1.7 TD (1995) la Passat e destul de....cum sa zic....abrupta....dar f. placuta....Opelul inca nu l-am vandut si mai circul si cu el, dar cand trec de la Passat la Vectra, mi se pare ca Opelu e stricat, desi este o masina super ingrijita si intretinuta si functioneaza ireprosabil totul, pana la ultimul buton! Cam atat deocamdata, ca vorba multa, saracia omului...iata si pozele promise!!!! Sper sa avem o colaborare placuta de acum inainte!!!!! Vorbeamos....

post-11482-1174137093_thumb.jpg

post-11482-1174137116_thumb.jpg

post-11482-1174137130_thumb.jpg

post-11482-1174137138_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex-F1

42

• Circoloco

16

• B_U_T

13

• Borisake

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

bine ai venit printre noi .. sa o stapanesti sanatos .. o mica intrebare am si eu .. la bani astia nu crezi ca gaseasi ceva dupa 2001 .. modelul mai nou .. dar fiecare cu ce ii place pana la urma .. la cati mai multi km fara incidente .. masina arata brici..

Link către comentariu

Salutare Alex si felicitari pentru noua achizitie. Si la mine trecerea de la Opel (de data asta Kadett) la Passat a fost ca o trezire!

Cat mai multi kilometri fara reparatii si incidente !

Link către comentariu

advarul este ca mai bine o masina cu 200.000 in germania decat una cu 100.000 in ro.

este frumoasa , ai grija de ea

Link către comentariu

Putine passat-uri de 2000 arata atat de bine(cel putin cat se poate distinge in poze) precum a ta.Am condus 2 masini ca asta ~80k de km si mi s-au parut excelente.Felicitari si la cat mai multi km peste cei 200k care pt 1.9 de la vw nu-s multi, fii fara grija.

Link către comentariu
lucian victor

so porti cu placere.

Bine ai venit pritre noi.

Ai grija si verifica distributia si filtrele!

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos. si fara incidente.

;)

si... sa va arat eu kadett intretinut si cum merge. desi e diferenta sincer nu mi se pare una atat de mare incat sa zic ca mi se pare ca merge "altfel" ;)

oricum. sa te bucuri de masina. ;)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si ( mai ) multi km .Si eu am fost pus in situatia de a constata un rulaj real diferit de cel din bord , ;) dar nu sunt probleme majore pana acum .

Ca dotari ai ( in plus fata de mine ai incalzirea scaune + sirocou ) suficiente zic eu , dar fiecare vede jumatatea paharului intr-un anume fel . ;)

Despre sirocou ce poti sa spui , ai apucat cateva zile mai reci sa-l testezi ?

BTW , celebra taxa de inmatriculare cat a fost ?

Link către comentariu

frumoasa masina am avut si eu inainte

dar avea si scaune sport

s-o rulezi fara incidente

bafta multa

Link către comentariu

Yeah....multumesc mult tuturor pt. urari....asemenea si voua!!!!

@KMZ: NU, la banii astia in Timisoara nu gaseam modelul din 2001 incoace (limuzina) si sa arate/functioneze ca asta....

@a6TDi: de unde stiu km reali?.....pai mi-a spus 'nea laptop-ul la diagnoza, care este "real mileage"....

@alc2: sirocoul n-am apucat sa-l probez (oricum habar n-am cum se face, ca totul e in germana, dar pe probate), ca n-a fost asa frig si cica functioneaza doar sub 3 sau 5 (nu mai tin minte) grade!!! Taxa de inmatriculare era platita, masina era gata inmatriculata cand am cumparat-o eu....alea is numerele la ordine, io am numerele mele preferentiale si le voi pune in curand....am vandut Opelu si-mi voi recupera si numerele fara doar si poate....

Vorbeamos...

Link către comentariu

alex vi in seara asta la intalnire? vad ca esti din tm. la ora 19 stadion, parcare mcdrive, acolo unde stau taxi.

Link către comentariu

Alex@, nu cumva e Edition Passatul tau?

Link către comentariu

Waw...intalnire deja???!!!....cool....m-ai luat cam pe nepregatite, dar voi incerca sa ajung....pana la ce ora se asteapta lumea?....sfertul academic sau cum??? Io inca nu va stiu, dar voi mi-ati vazut masina in poze, deci daca ma vedeti ca ma invart pe-acolo ca bezmeticu, sariti unu in fata mea, ca am frane bune, nu va calc!!! :) A propos, in care topic se planifica intalnirile astea, sa tin si io un ochi pe-acolo, ca sa stiu mai din timp de intalniri?

Cosmin, habar n-am daca e Edition sau nu Passatul meu? Cum aflu? Scrie pe undeva? Auzi, modelele noastre au 115 sau 116 CP, ca deja nu mai pricep nimic??? Ca io am scris 115 (asa scrie in cartea tehnica a masinii), iar tu ai scris 116....chiar exista diferenta asta de 1 CP??? :P

Link către comentariu
bine ai venit printre noi .. sa o stapanesti sanatos .. o mica intrebare am si eu .. la bani astia nu crezi ca gaseasi ceva dupa 2001 .. modelul mai nou .. dar fiecare cu ce ii place pana la urma .. la cati mai multi km fara incidente .. masina arata brici..

Si eu am cautat modelul asta la inceput dar ce am gasit erau urite ca masini si erau rulate ro de 2-3 ani.Arata bine masina si sa o stapanesti sanatos,nu asculta gurile rele si la faza ca aveai sanse sa iei ceva mai nou la banii astia-da o luai da mai trebuia sa-i umbli pe la directie,capete de bara,etc si avea cu siguranta cateva sute de mii km. Ca o sugestie pune-i faruri cu angel eyes pe fond negru si schimba-i si triplele spate si n-o sa fie mare diferenta fata de modelul meu.

Bafta si multi km fara evenimente

Link către comentariu
de unde sti cati km sunt reali?

te duci la reprezentanta vw si iti verifica masina dupa serie.Daca e adusa de afara, cu service-ul facut la reprezentata vw, ai toate sansele sa vezi care suntkm reali

Link către comentariu
  • 4 months later...

Eh....si iata ca, in sfarsit, dupa lupte seculare, care au durat 4 luni :lol:, s-a finalizat si procesul de "personalizare" (ca sa nu zic tuning) a masinii.... Deci, intre timp masinuta a primit: stickere cu F1 la exterior si ceva stickere marunte pe la interior, jante Alutec pe 15" noi + 4 cauciucuri noi (Sportiva 195/65/15 in fata si Good Year 205/60/15 in spate), folie neagra luneta + usile spate, ornamentul nichelat pe grila radiatorului, etriere vopsite in rosu, antena plafon aluminiu, oglinjoara unghi mort pe retrovizoare dreapta, ornament capac rezervor, 2 benzi reflectorizante rosii pe bara spate (si vor urma si 2 albe in fata), termometru interior, nuca pe volan (ca la camioane :rolleyes: , dar mie imi place tare mult la parcari, unde trebuie invartit volanul de enshpe mii de ori), MP3 Kenwood in locul cd-player-ului (casetofonul l-am lasat acolo de forma - da bine noaptea :lol: )! Facut pana acum ~ 7.000 km ..... multumit pe deplin, nicio problema, motorul trage de rupe, clima a facut fata cu brio si la 42 de grade, consum mic (4.1 afara - pe la 100 km/h, 7.1 in oras fara clima si 7.6 cu clima non-stop)! Ma pregatesc de schimbat distributia....ma va costa ceva treaba asta, dar pt. urmatorii 60.000 km (adica ~ 3-4 ani) stau linistit!!! De vreo 2 sapt. a inceput sa se auda un usor sunet metalic in zona usii fata dreapta....la franare si la accelerare....ca si cum ar fi un surub cazut jos in interiorul usii....trebuie sa vad care-i treaba, ca ma enerveaza la culme!!!! :P Cam atat deocamdata...pun si ceva poze....si mai vorbim!!!......

post-11482-1185995308_thumb.jpg

post-11482-1185995531_thumb.jpg

post-11482-1185995634_thumb.jpg

post-11482-1185995726_thumb.jpg

post-11482-1185995796_thumb.jpg

post-11482-1185996002_thumb.jpg

post-11482-1185996104_thumb.jpg

post-11482-1185996186_thumb.jpg

post-11482-1185996263_thumb.jpg

post-11482-1185996361_thumb.jpg

post-11482-1185996397_thumb.jpg

post-11482-1185996929_thumb.jpg

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Felicitari !! Frumoasa masina si bine ai venit printre noi !!! la cit mai multi km fara probleme !! numai bine.

Link către comentariu

Frumos Passat, si mai frumos pretul la el! Vorba unui coleg, acest motor, ptr TDI-uri, e la tinerete cu 200 K KM :D .. asadar dupa distrubutie si schimb ulei o sa fie ca noua (zic eu). Mult succes cu ea si sa va purtati unul pe altul cu placere !

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

Faci cumva reclama cu stickerele alea,sincer pasatul e o masina eleganta zic eu ca-i sta mai bine fara tot felul de stickere,cat despre nuca aia pe volan-esti cumva sofer de camion ca la masini mici n-am prea vazut,sincer n-am prea vazut passat-uri asa de incarcate,mi se pare cam de la tara

Sper sa nu te superi,asta e parerea mea,cat mai multi km fara evenimente

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!