Jump to content

Lame stergator parbriz Octavia

Mama Omide
 Share

Postare recomandată

mi-au furat stergatorul sofer original, am luat de la cora un stergator noname de octavia, a fost 120k, a trebuit sa ajustez putin bratul sa-l potrivesc, nu are evident aceeasi calitate ca bosch 584 (sterge bine dar face zgomot si o sa ma lase destul de repde) DAR pana gasesc un sistem sa nu mi-l fure, nu mai iau originale.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pentru pirannia:

nu stiu daca ai sa gasesti un sistem sa nu iti fure stergatoarele.am mai auzit discutii pe tema asta si nu prea au fost solutii.daca gasesti anunta ne si pe noi.

succes!

Link către comentariu

Am luat din Carrefour doar lame de stergatoare, am dat 60.000. Sunt prea scurte pentru schimbatorul de la sofer, dar n-am avut probleme la montat pe celalalt brat (aveti in vedere totusi ca am Focus). Am mers un timp asa, cu unul nou si unul vechi, si diferenta era vizibila (deci sunt bune si alea, dar sunt prea scurte)... Dupa care am luat un set nou, de vreo 600.000, si parca totusi sunt un pic mai bune decat acele lame.

Sunt bune si pentru stergatorul din spate (cine are asa ceva)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!