Jump to content

Montare stergator luneta

alex1973_2
 Share

Postare recomandată

Se poate monta ulterior stergator luneta la Octavia? Am o SOB de 2 luni si am ajuns la concluzia ca un stergator de luneta este foarte folositor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu prea cred ca se poate monta... In principiu trebuie vazut daca ai destul loc in interiorul hayonului pentru motoras si instalatia aferenta.

Masoara un motoras de la Fabia, Golf sau.... Laguna

Apoi ai nevoie de o duza pentru stropit... altfel de foarte multe ori doar murdaresti luneta. Dar nu prea vad cum faci racordul duzei la pompa din rezervorul de lichid.

Si peste toate astea mai ai nevoie de partea de comanda integrata estetic in bord... un buton sau ceva asemanator care sa comande stergatorul start-stop si inca ceva pentru stropit.

Link către comentariu

adrianciocalau

Ar mai fi si alt tip de luneta, nu? Din cate stiu eu parca stergatorul e "infipt" in luneta, nu?

Link către comentariu

La mine nu este infipt in luneta ci in tabla din hayon... si cam asa ceva ar merge si pe Octavia daca ar fi sa mearga, fiind caroserie in doua volume si jumatate. Dar eu zic ca nu merita efortul...

Ma gandesc ca nu poate pune de Golf sau Fabia pentru ca acele stergatoare sunt drepte, el are nevoie de unul curbat.

Link către comentariu

adrianciocalau are dreptate: "optionalu'" este infipt in luneta.

Link către comentariu

La mine nu este infipt in luneta ci in tabla din hayon... si cam asa ceva ar merge si pe Octavia daca ar fi sa mearga, fiind caroserie in doua volume si jumatate. Dar eu zic ca nu merita efortul...

Ma gandesc ca nu poate pune de Golf sau Fabia pentru ca acele stergatoare sunt drepte, el are nevoie de unul curbat.

@r&d: exista Octavii care vin din fabrica cu stergatorul, deci nu este nevoie de o adaptare de la alta masina, poate folosi ansamblul oem, este doar o problema de costuri.

Link către comentariu

Ma intereseaza daca se poate faca schimbarea lunetei.

Link către comentariu

Ma intereseaza daca se poate faca schimbarea lunetei.

Da, luneta se poate schimba. Mai e nevoie (in afara de motor si stergator) de ceva relee, cablaj si alta maneta de stergatoare. Intrebarea e cat de mult ar costa toata distractia.

Link către comentariu

Cam multe modificari. Optional era doar 70Eu. Dar ar fi trebui sa astept cam 2 luni (cel putin asa a spus dealer-ul) dupa masina.

In cazul asta o sa cumpar un ... stergator "manual".

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!