Jump to content

Tremura Geamurile La Inchiderea Usii

claudiu_83
 Share

Postare recomandată

Daca am geamurile din fata lasate... sa zic la jumate... si inchid usa, tremura si fac un zgomot destul de deranjant. Sunt ceva cleme pe care e prins geamul si care s-au uzat sau de ce a aparut fenomenul acesta?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

haideti... nimeni nu stie nimic ce poate fi pe acolo?

Link către comentariu

incepe si verifica,numai sa ai si banii pregatiti in caz de ai ceva rupt,desi slabe sanse...

demontare usa=

http://homepage.ntlworld.com/dgace/door_led_mod.htm

demontare panou usa=

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1015107

demontare broasca usa=

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1542461

Link către comentariu

Asa cum ti-am mai zis Claudiu, eu zic ca de vina sant garniturile de langa geamuri. Alea zic eu ca s-au uzat si nu mai tin geamul fix, si cand trantesti usa, joaca geamul in usa. Si la mine face la fel. Si eu am studiat problema, dar nu vad ce as putea face in afara de a schimba garniturile cu pricina. Nu las niciodata geamul jos cand inchid usa, ca ma enerveaza.

Modificat de cosmin_acn
Link către comentariu

care sunt garniturile alea?ca-s in ceata....te referi la cele situate de-o parte si de alta a geamului?poi daca alea-s slabite sau uzate,sigur intra apa in usa...

Link către comentariu

Pai nu intra, ca sant doar slabite, nu rupte. Fiind slabite, se preseaza usor, si cedeaza cand le imping geamurile. Si numa pe fata face faza asta, e ca un zgomot de geam pe cauciuc, nu pe metal. Au un profil care sa tina un pic in aer geamul, probabil tocmai pentru amortizarea zgomotului. Cred ca alea se duc daca trantesti mult usa cu geamurile deschise. Oare cat de scumpe ar fi garniturile alea?

Modificat de cosmin_acn
Link către comentariu

:( Nu mai deschideti geamurile ca doar aveti clima :( :(

:(

Link către comentariu

Da Bogdy, asa o sa facem.

Pana rezolvam problema :(

Link către comentariu

No bine... eu nu ma pun sa desfac usa pentru atat... ca dupa aia cine stie ce mai gasesc pe acolo si numa cheltui banii de suspensie... cand mi-o pica geamu jos o sa vad eu :(.

BogdyS.... si dupa fete cum strig pa strada cu geamu inchis?... :(

Link către comentariu

eu nu as deschide geamul dar mai nou...am ramas fare freon...deci clima=0!

Link către comentariu

Pai te duci acuma si tu sa ti-o umpli... ca am inteles ca e intre 50 si 100 de roni tarifu... nu e o avere.

Offtopic: tu cum fluieri dupa fete :P... sa nu faci asta ca esti insurat :P .

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

cica in genere la nici o masina nu se recomanda trantirea usii cu geamurile deschise....

Link către comentariu

cica in genere la nici o masina nu se recomanda trantirea usii cu geamurile deschise....

Sa stii ca si io m-am gandit ca nu e bine... Da' la noi astia care au problema asta, cred ca l-o durut undeva pe fostul proprietar de recomandarea asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!