Jump to content

Scartait Schimbator Viteze


Zee
 Share

Postare recomandată

Am mai multi prieteni care au acesata problema si nu am reusit sa o eliminam. Deci scartaie in treapta 1 si 2. Am incercatt si cu spray-ul si cu vaselina si tot degeaba. Cred ca se freaca bila de teflon de suportul in care sta. Daca este de la alceva va rog sa-mi spuneti,ca pe mine m-a disperat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut ! Da si tu mai multe detalii. Zgomotul se aude in habitaclu la maneta ?Si eu am avut un zgomot , dar haraia in 1-a si a 3-a . Am strans cu patentul colierul de la schimbator.

Modificat de c o s m i n
Nu mai da quote la mesajul anterior!
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Da se aude in interior pt ca fercarea este sub mansonul de la schimbator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la mine facea asa. Am uns totul cu vaselina pe-acolo, inclusiv vestita bila de teflon, si degeaba. Dupa un timp, vad ca s-a "lasat' singura.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Insista cu WD40. Fa-ti timp, desfa complet partea aia si incearca sa identifici precis unde scartatie. Nu ai scris din ce an e masina ta, insa presupun ca in cel mai rau caz trebuie sa desfaci masca de plastic pentru a accesa complet tot ce ai acolo. Daca incerci cu spray in loc de vaselina e mai bine ca ai sanse mai mari sa intre in jurul bilei daca acolo e problema. Vaselina e mai vascoasa. NU se poate sa nu elimini scartaitul cu ceva gen WD40 sau vaselina.E chestie de timp.

Modificat de I_am_Stealth
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

s-a rezolvat?

aceeasi problema o am si eu... scartait in treapta 1 si 2 si se simte ca freaca de margine de ceva.... cum am nitel timp o sa desfac ce-i la schimbator acolo...

la mine si intra greu in treapta 1 si 2 si tind sa cred ca ar fi de la chestia asta.... parca freaca cauciuc pe cauciuc....

ce parere aveti?

Multumesc mult...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Nu va fie cu suparare dar daca tot se discuta despre maciuci aici si nu am mai gasit nicaieri schimbarea cu totul a timoneriei ma gandesc ca pot posta aici.....Daca puteti sa-mi trimiteti un "do it your'self" pt desfacerea timoneriei din interior ar fi minunat.

Scuze daca nu am postat unde trebuie........

PS: Trebuie sa fie pentru cutie cu 6+1 .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!