Jump to content

Am Si Io Golf

GMS

Postare recomandată

Sunt si eu acum fericitul posesor al unui Golf 4 :Driver:

Ssingurul punct slab este motorul: 1.4 - 75CP EURO 4 dar pentru prima mea masina eu zic ca merge :Driver:

Masinutza e din 2001, are 50.000km (cam putzini si par reali) e in 4 usi si culoare gri metalizat.

Ca dotari: climatronic, 4 geamuri electrice, oglinzi heliomate electrice/incalzite, scaune incalzite, ESP, ABS, volan reglabil 2 directii, spalator de faruri, suport pahare si mp3 player Pioneer.

Pretul este de 8000 in Germania (cam mare mi s-a spus), acum ramane sa ma ocup de inmatriculare si acte.

Cam atat sper sa nu fi uitat nimic.

Link către comentariu

da ...cam prea putin km pt o masina de 5-6 ani.

pune poze sa vedem si noi.

Link către comentariu

Kilometri putini....dar sunt in concordanta cu pretul.S-o stapanesti sanatos....si fara incidente de niciun fel.Si...poze...vrem si noi

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si la mai multi km fara accidente.La pretul pe care l-ai dat este foarte probabil sa aibe km reali.Am observat ca benzinarele din Germania au considerabil mai putini km decat dieselurile

Link către comentariu

O sa pun si ceva poze dupa ce termin cu inmatricularea. Multa bataie de cap si cu asta :nono:

Link către comentariu

primul impuls a fost si la mine sa spun ca nu sunt reali kilometrii insa la pretul care l-ai dat sunt cat se poate de reali (parerea mea).

sa ai parte dea ea si la cati mai multi kilometri fara incidente!!

Asteptam poze !

Link către comentariu
  • Administrator

daca ai grija de ea, masinuta asta te va sluji mult si bine...

am aproape 200k de km, reparatii minore din partea mea. E drept, masina a fost a unui prieten care a tratat-o la fel ca si mine, asa ca...

nu te astepta la super-performante din partea motorasului dar pentru oras si prima masina e mai mult decat ok

trage binisor in ture, eu o compar cu masina de servici (avensis 1.6, 110cp, vvt-i) care are grosso-modo acelasi tip de motor, de turatie

nu uita ca totusi ramane un 75 de cai

sa ai noroc de ea!

Modificat de dudu
Link către comentariu

Va multumesc frumos pentru reply-uri si incurajari ;) O sa revin si cu poze cat de curand.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare

O veste buna si una proasta

cea buna:

am fost azi la Porche sa rezolv niste probleme cu relantiul (clasic) si am aflat ca numarul de km sunt reali

cea proasta:

dupa ce am inmatriculat masina, prima zi cu masinutza si numerele noi in Buc a intrat un dobitoc in mine

povestea e mult mai lunga. Am reusit sa fac o combinatie si sa o rezolv pe CASCO. Joia viitoare intra in service pentru reparatii asa ca pozele vor veni ceva mai tarziu :wub: . Usa de la sofer va fi schimbata, usa spate revopsita si bandourile laterale schimbate. Sper sa iasa bine. Cei de la CASCO m-au trimis la Augsburg Colentina.

Link către comentariu

Nasol cu incidentul....., dar recomand cu incredere Augsburg Colentina .....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!