Jump to content

Skoda Fabia S2000

DORU_14
 Share

Postare recomandată

Daca am postat intr-o arie nepotrivita, rog un Moderator sa-l mute la locul cuvenit. Multumesc.

Cred ca imaginile sunt elocvente:

http://www.ewrc.cz/2006/show.asp?clanek=5349

"In accordance with the regulations, the car will have a two-litre, four-cylinder petrol engine. The Study S2000 exhibits fundamental benchmark data

post-3423-1173949250_thumb.jpg

post-3423-1173949289_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Offtopic r

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

Au facut o corcitura: fatza de roomster, lateral de swift, tavan de mini si spate de toyota ;). Nici chinezii nu puteau mai bine

Modificat de saboteur
Link către comentariu

Sunt acrii strugurii sau asa suntem noi, romanii, mereu nemultumiti ;) ?

Link către comentariu

Damn it faceam haz doar de redactarea titlului, in rest toate bune si frumoase! Sunt curios ce motor or fi pus pe ea, 1,4TDi PD cu DPF?!?! bwahahahaha

Giz

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

Te intelegem..... ;)

Apoi, la noi in clasa H gasesti masini de peste 3-400 CP, foste in WRC, de ce nu si Fabia ? ;)

Link către comentariu

Probabil vom vedea, stai sa apara si noi si posibil vom avea si noi sh-uri. Dar sunt destul de piperate ca pret, chiar si fabia 1 wrc sh. Nu stiu in ce masura merita.

Link către comentariu

• 5 months later...
  • 3 weeks later...

O fi ea frumusica si intepata dar are de parcurs cel putin un an de participari la campionate de viteza pe traseu montan pentru a fi omologata. Si-apoi raliuri.

Link către comentariu

• 1 year later...

Imi permit sa readuc in atentie acest topic cu vesti frumoase de la Skoda pentru pasionatii marcii dar si pentru pasionatii de rally:

Dupa cum probabil unii dintre voi stiti anul acesta Skoda a debutat in IRC (Intercontinental Rally Challenge) cu modelul Fabia S2000. In aceasta perioada se desfasoara chiar prima etapa a acestei competitii, Raliul Monte Carlo. In urma parcurgerii a 8 probe speciale din acest raliu Skoda Fabia S2000, pilotata de finlandezul Juho Hanninen, se afla pe podiumul clasamentului. De asemenea, pe locul 7 se afla, tot la volanul unei Fabia S2000, pilotul ceh Jan Kopecky.

Cateva stiri "calde": IRC News

si cateva imagini rezumatul competitiei dupa ziua 2, Eurosport highlights.

Enjoy!

P.S. Cateva wallpapere pentru desktop de pe Skoda Motorsport!

Cheers!

Link către comentariu

Am urmarit si eu cu interes debutul noii Fabiutei in IRC ( chiar in seara aceasta se difuzeaza live pe Eurosport ultima etapa din Raliul Monte Carlo ).

De asemena Fabia S2000 concureaza si intr-un campionat desfasurat doar pe zapada. Spectaculos :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!