Jump to content

Vw Golf Mk5

TIESTO

Postare recomandată

j4ly6.th.jpg

da..stiu...mai trebuie lasata masina... o sa o fac dar f putin maxim 25/25

si o poza de la "spalatoria din fundu` curtii":

j3ht7.th.jpg

Modificat de TIESTO
Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TIESTO

26

• Shtrumf2k

4

• Radu C.

4

• DanTra

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

10 eur * 20 prezoane = 200 eur...hmm..cam mult..mai bine incerc sa vopsesc antifurtul cromat.

Link către comentariu

bestiale jantele. si referitor la prezoane, mai bine le vopsesti pe celelalte negre. e mai simplu :P

Link către comentariu

ahhhh...cum arata jantele :D g60 cum rezolvam cu transportul?eu sunt din TM

Link către comentariu

o prind bine jantele astea :))

sa o conduci cu placere :)

Link către comentariu

@tudor_TDI: masina se conduce super placut, asta daca nu te deranjeaza ca nu ajungi la o suta in mai putin de 10 secunde.

daca mergi cu ea mai turata...intre 5.000 si 6.000 aproape ca simti ca ai putere :P

in rest...sunt mai mult decat multumit de ea. pozitia de condus e super, sta bine pe sosea, chiar daca nu ai cum sa mergi cu ea cu mai mult de 170 :Driver:

per total eu zic ca motorul e cam subapreciat... adica chiar iti poate face placere sa o conduci.

Link către comentariu

Foarte bine ii sta cu noile jante; parca mai bine decat pe masina lui shtrumf.

Oricum, are si el unele care i se potrivesc acuma .... :P

Link către comentariu

zorin, eu sunt curois cum se vad jantele pe care le are shtrumf acuma pe masina neagra....

Link către comentariu

am lovit bara +spolier spate si va fi nevoie sa le schimb

ma gandeam sa pun altele decat cele stock, dar nu prea stiu ce variante ar fi.

oare bara de r32 se potriveste ? a montat cineva?

la cea de gti difera doar spoilerul sau si bara??

Link către comentariu

merg amandoua

votez cea de r32, arata chiar f bine, mie personal imi place mult

Link către comentariu

mersi shtumf... ma gandeam la evacuarile alea pe mijloc de la r32... trebuie sa schimb si toba finala cu una cu evacuari asa..ca altfel o sa arate cam rau.

Link către comentariu

are 1400 kg, cred.

la 170 e perfect stabila, zgomotul e acceptabil si imi zice: " asta e cam tot ... mai repede de atat nu pot sa merg :("

Link către comentariu

o masina superba, care sufera la fel ca si a colegului, de o boala de inima. nu poti decat sa o faci frumoasa la exterior/interior si sa te ingrijesti de partea sonora. in rest, cheltuielile nu le vei mai recupera.

Link către comentariu

brabus: nu incerc sa fac masina sa para r32, vreau doar sa arate mai bine, pt ca bara de r32 chiar arata mai bine decat cea stock.

sincer nu contest ca ca cele de la mattig arata bine, dar nu vreau o schimbare atat de dramatica, vreau ceva mai simplu.

ct69: asa este, la motor nu am ce sa ii fac.

Link către comentariu

barile originale sunt cele mai buune calitativ, vin cel mai bine pe masina pt asa au fost proiectate

eu pt pus bari originale pe masina chiar daca nam r32, gti sau gt calitatea si cum sta bara pe masina este f important, nu trebuie sa uitam si accidentele, o bara originala este gandita de producator sa se deformeze in anume fel, cele de tuning sunt bune sunt frumoase dar nu au calitatea si duritatea barilor originale

sunt produse de tuning care se apropie de cele originale ABT este un exemplu graitor dar si pretul lor este pe masura

Link către comentariu

nu aveam cum sa o zic mai bine ca tine, shtrumf.

e un lucru foarte rar in orice caz ca o bara aftermarket sa se imbine la fel de bine ca una originala.

Link către comentariu
nu aveam cum sa o zic mai bine ca tine, shtrumf.

e un lucru foarte rar in orice caz ca o bara aftermarket sa se imbine la fel de bine ca una originala.

Nu poti sa itzi spui pe "moaca" de R32 ca ai proiectoare, iar R32`ul este fara proiectoare :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!