Jump to content

The Black Passat

Auras

Postare recomandată

Eu sunt foarte multumit de cum arata noua grila si va spun ca arata mult mai bine in realitate decat in poza care am postat-o mai sus si in care iese prea in evidenta cromul deoarece masina era super murdara, iar grila abia montata stralucea si era curata, o sa incerc sa fac cateva poze cu masina curata sa va dati seama ce zic, oricum fiecare cu gustul lui, cand o sa ma plictisesc o s-o fac neagra :D

Si eu am ramas surprins sa constat ca nu are si marginea cromata, ci doar dungile acelea, in schimb pe site-ul FK automotive si chiar pe cutia in care am primit-o apare si cu conturul acela cu crom si l-am sunat si pe cel de la care am luat-o si mi-a zis ca doar grila facuta de Jom este toata crom si ca asta care am luat-o eu este singura cromata de la Fk.

Oricum nu cred ca o schimbam de curand dar am gasit pe cineva care mi-a cumparat-o pe cea originala de pe masina si diferenta de bani nu am simtit-o

Link către comentariu
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

25

• R_a_z_v_a_n

4

• Georgik

3

• rio

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

@auras nu e adevarat .. face si fkul grile crom .. exact cum e cea originala de pe masina cu crom fara semn .. jom in schimb e toata crom crom .. dar atentie mare la spalare cu jet puternic .. incepe sa cam sara cromu de pe grila

Link către comentariu

O sa fiu atent sa-i avertizez pe baietii de la spalatorie sa nu dea jet puternic pe grila, oricum mersi de informatie KMZ si pana la urma daca se curata cromul o fac neagra si abia ii multumesc si pe cei care au zis ca arata mai bine neagra :frigbaitata:

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Zilele trecute am lasat vorba la un prieten ca as vrea sa dau masina, m-a sunat, ne-am intalnit, a probat masina si a luat-o, mai bine zis am ramas pieton :lol:

Abia ce facusem si eu rost de un sticker si il lipisem si totodata am reusit sa pun si pleoapele care asteptau sa fie lipite de ceva vreme.

Acum sincer imi pare rau ca am dat-o ca mi-a adus multe satisfactii si nu m-a lasat in drum niciodata, dar ma consolez cu gandul ca o sa imi iau ceva mai nou de prin 2005-2006 sigur, sigur tot masina vag o sa fie, vw sau seat, in plus asta era din 2001 si daca o mai tineam mult o dadeam foarte greu si pierdeam destui bani.

Pun si ultimele poze facute cu o zi inainte sa o vand :icon_thumright:

Masina este pe maini bune si cel care a luat-o o sa aiba cu siguranta grija de ea, dar nu este membru vw forum( dar i-a ramas stickerul) :lol:

post-11369-1201189149_thumb.jpg

post-11369-1201189159_thumb.jpg

post-11369-1201189165_thumb.jpg

post-11369-1201189174_thumb.jpg

post-11369-1201189185_thumb.jpg

post-11369-1201189193_thumb.jpg

Link către comentariu

Un Golf5, Seat Leon modelul nou, cine stie Altea, sau chiar Octavia 2, asta din urma nu prea cred ca as vrea ceva de marimea golf-ului, neaparat 2005-2006 chiar acum sa vedem cum stau cu banii si ce gasesc

Link către comentariu

nu doresti o octavia 2 la preluare leasing???:Driver: sorry de off-topic

Modificat de Georgik
Link către comentariu

@Georgic- fara leasing

@rio- avea 168.000km reali cu carte service si istoricul masinii scos de la reprezentanta, am dat-o cu 10400E si i-am lasat in banii astia si xenon-ul si mp3, amplif si subwoofer

Masina era fara probleme dar era batranica

Link către comentariu
  • 1 month later...
@Georgic- fara leasing

@rio- avea 168.000km reali cu carte service si istoricul masinii scos de la reprezentanta, am dat-o cu 10400E si i-am lasat in banii astia si xenon-ul si mp3, amplif si subwoofer

Masina era fara probleme dar era batranica

salutare,

ce xenoane aveai? de fabrica? eu mi-am pus xenon after-market [...] si sunt ok, eram curios daca e vreo diferenta intre cele de fabrica si acestea.

Modificat de hbogdan
Sters reclama.
Link către comentariu

Newibiza, se pare ca nu vrei sa citesti Regulamentul. Acolo scrie asa:

18. Forumul are definita o sectiune speciala dedicata anunturilor de vanzare/cumparare. Postarea unui anunt de acest gen in orice alta arie se considera abatere si se sanctioneaza cu warning.

Nu este singurul post in care pui reclama mascata la ceea ce vinzi tu.

Asadar, Warning si 21 zile suspendarea dreptului de a posta.

Foloseste acest interval pentru a citi si intelege acest Regulament.

Link către comentariu

Ca sa raspund totusi la intrebare -masina avea xenon de la un user de pe forum daca citesti posturile din urma ai sa vezi si de la cine, nu vreau sa fac reclama

Din pacate masina a fost vanduta, iar in locul ei a venit tot un Vw.

Ieri in drum spre Buzau am vazut fostul passat, a trecut pe langa mine din contrasens, am intors capul dupa el, si arata foarte bine, m-am intristat un pic sa vad ca era foarte murdar, dar asta e acum i-a luat locul Golful :icon_cool:

Link către comentariu

Rog un moderator sa inchida topicul deoarece masina a fost vanduta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!