Jump to content

The Black Passat

Auras

Postare recomandată

Xenon este cea mai buna alegere,sper sa tina.O sa pun poze imediat ce fac rost de aparat fotoAcum trebuie sa gasesc o solutie ptr becurile de pe pozitie ca nu-mi place ca se vad ca niste lumanari galbene,voi ce-mi recomandati?Sa incerc sa pun led-uri albe tip xenon si pe pozitie?sau se ard prea repede

post-11369-1192021481_thumb.jpg

post-11369-1192021742_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

25

• R_a_z_v_a_n

4

• Georgik

3

• rio

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator
Acum trebuie sa gasesc o solutie ptr becurile de pe pozitie ca nu-mi place ca se vad ca niste lumanari galbene,voi ce-mi recomandati?Sa incerc sa pun led-uri albe tip xenon si pe pozitie?sau se ard prea repede

Aceeasi problema o am si eu. Chiar nu stiu ce-am putea face sa nu apara ca un kitch. :Driver:

Daca gasesti ceva, sau daca gasesc eu, ne anuntam, ok? :Driver:

Link către comentariu

Cred ca o sa incerc pana la urma un set de leduri albe ptr pozitie si sa vedem cat tin pana se ard.A si la faza cu ceva mai calitativ faceti si voi o recomandare,parca am citit undeva pe forum de becuri de pozitie de Audi A8,dar cred ca sunt foarte scumpe.

A si am uitat sa o laud ,saptamana trecuta am fost plecat cu neagra mea in concediu in Italia si a mers fara sa aiba nici o problema 5000km :D ,mai rau cand am intrat in tara pe drumurile noastre de cacao de pe la Sibiu pana la Brasov m-a durut inima cate gropi si damburi a luat saracuta.A si de laudat inca o data xenon-ul care a stat aprins tot drumul si mi-a luminat calea

Modificat de Auras
Link către comentariu

Cea mai frumoasa masina e masina pe care o ai! Mai departe intervine faza cu strugurii :vaidecapulmeu: Frumoasa, si vad ca te ocupi serios de ea. Km cred ca sunt reali. Eu am un Golf 2001 luat de mine de la propietar din germania la 97000km. Masinile care sunt pe firma au multi km. Am avut si eu un passat din 2005 tot cu 6 trepte si am fost foarte multumit de ea. Multi km fara probleme. De nici un fel.Apropo daca imi trimiti seria de sasiu pe privat pot sa-ti fac rost de istoria service a masinii :D

Link către comentariu
  • Administrator
Acum trebuie sa gasesc o solutie ptr becurile de pe pozitie ca nu-mi place ca se vad ca niste lumanari galbene,voi ce-mi recomandati?

Se pare ca vom face treaba cu ledurile comandate de la Lexxus.

Ai idee cat de greu/usor se schimba?

Link către comentariu

am inteles de la un prieten ca tre sa dai jos plasticurile alea de prin spatele farurilor,cred ca-l pun pe el sa le schimbe si-i dau o bere evident :tomato:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi mi-am luat inima in dinti si m-am apucat sa schimb mansonul de la schimbator ca tot il aveam cumparat de vreo 2 saptamani-multumesc pe aceasta cale lui Inginerul Dupa ce m-am documentat pe forum despre modalitatea de schimbare si am trecut la treaba si dupa aproximativ 2 ore de munca a iesit super bine,am folosit un capsator de nituri ptr fixare,ca de lipit nu iesea mare branza,am mai taiat pe la clemele alea din piele, am fiert astea 2 ore in care am lucrat la el, a iesit super zic eu.Am facut poze ca sa-mi spuneti cum a iesit, sa vedeti diferenta dintre mansonul vechi si cel nou

post-11369-1193851161_thumb.jpg

post-11369-1193851180_thumb.jpg

post-11369-1193851547_thumb.jpg

post-11369-1193851559_thumb.jpg

post-11369-1193851630_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • Administrator

Ce naspa a iesit !!! :D :P :P

...

Glumeam... :P :lol:

A iesit foarte bine. De altfel nici nu ma asteptam la altceva tinand cont ca si eu am acelasi "producator" :P - Mihai.

Felicitari.

PS: nu ti-a dat de furca prinderea mansonului pe maciulie ? :icon_thumright:

Link către comentariu

Chiar mi-a dat de furca prinderea, am avut un moment cand ma gandeam daca sa il pun la loc pe cel vechi si sa astept sa gasesc pe cineva care sa mi-l monteze, dar cum altii au reusit, l-am chitibusit pana am reusit sa-l fac. prima data cand l-am prins pe maciulie nu venea bine cusatura, cand am vazut catrebuie sa-l demontez iar :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Au venit si pleoapele pentru faruri, acum ramane sa vad cand am timp sa le duc la vopsitor, ca vreau sa iasa ceva frumos, altfel luam eu un spray negru si le vopseam in balcon

cam asa ar trebui sa vina pe masina, cum sunt in prima poza

post-11369-1195893709_thumb.jpg

post-11369-1195893725_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am reusit sa vopsesc pleoapele, dar problema e acum ca nu ma indur sa le lipesc pe frigul asta ca nu stiu cat de bine se usuca siliconul, a si sa nu uit a primit si un nou acumulator ca cel vechi nu mai avea putere pe frigul asta, implinise aproape 7 anisori si a iesit la pensieAm facut comanda la mos craciun zilele astea de o grila fara stema de la FK pe negru si crom, dar cred ca o montez abia dupa craciunSi ca sa mai reinvii topicul mai pun cateva poze care au fost facute imediat dupa ce aprimit o baita si un strat de ceara :salut: :salut:

post-11369-1197827588_thumb.jpg

post-11369-1197827643_thumb.jpg

post-11369-1197827697_thumb.jpg

post-11369-1197827946_thumb.jpg

post-11369-1197827952_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

In sfarsit am mi-a venit grila marca Fk si ieri am reusit sa o montez. Prima impresie arata foarte bine doar ca nu prea sunt multumit ca nu se aseaza pe masina ca aia originala, daca te uiti mai atent se vede un pic de loc pe la imbinarile cu bara. Mi-a fost frica sa apas mai tare pe clemele alea ca erau in jur de -10grade cand am montat-o si era prea rigid plasticul.

Mai raman de lipit pleoapele care sunt vopsite, dar astept sa se incalzeasca un pic sa iasa treaba buna si poate pana atunci comand daca stau bine cu bugetul si un set de capace cromate ptr oglinzi

Pun si o poza facuta cu telefonul, scuzati mizeria de pe masina dar cu zapada si cu pietrisul care l-au aruncat astia pe strazi in loc de nisip...

post-11369-1199626265_thumb.jpg

Link către comentariu

Cred ca ar fi mai fain daca ai vopsi dungile cromate negre sa fie un ton cu rama grilei si cu grilele din bara.

Link către comentariu

Asta cu vopsitul n-o sa se intample chiar curand ca vreau sa merg in continuare pe crom, poate cand ma plictisesc de aspectul asta o fac neagra, asa o cumparam direct neagra din prima, oricum mersi de sfaturi. Cred ca daca apuc sa pun pleoapele si capacele cromate la oglinzi se schimba mult aspectul, abia astept :lol:

Link către comentariu

Oy ! ce bine ii shade cu grila asta. Face sa merite efortul depus pe temperaturi scazute. O fi negrul mai complicat de intretinut, insa are farmecul lui aparte.

La Multi Ani ! la volanul Black-ului :D

Link către comentariu

Auras... totusi am o intrebare. Stiam ca aceasta grila are marginea cromata. A ta de ce nu este asa? Pare foarte incompleta asa

Link către comentariu

AaronNel sunt mai multe tipuri de grile :Driver:

sunt cele cu plasa, sunt cele negre, sunt cele doar cu grila cromata (ca si la Auras) si cele cromate (ca cea originala de passat, doar ca nu are semnu :()

Oricum..parerea mea e ca mergea mult mai bine cea neagra :P

si eu la inceput am vrut sa-mi pun cromata si am stat pe ganduri pana sa mi-o iau pe cea neagra..dar acuma sunt foarte fericit ca am ales asa, altfel..sigur regretam :lol: dar fiecare cu gusturile..si cu ideile :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!