Jump to content

Schimbare Injectoare Si Capul De Pompa

Bestie
 Share

Postare recomandată

• Administrator

exact , turbo ai nevoie. Vezi sa nu cumperi hibride ieftine de Romania (eu nu stiu pe careva care sa treaca de un an cu asa ceva pe masina). Un turbo dat jos de pe un ARL e cea mai buna varianta (sa fie in stare buna totusi). Ai putea linistit sa mergi in 1,5bar presiune (original ai 0.95 si cu soft acum abia ajungi spre 1.15)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Bestie ai facut pana la urma un dyno cu noile injectoare?

Link către comentariu

Inca nu, pentru ca imi patineaza ambreiajul de vreo 2-3 saptamani si nu cred ca ar fi relevant :(

Link către comentariu

@admini Mi-ati sters postul anterior:/

@bestie mai stai putin si iti dau pompa mea de motorina de 10mm cu cap de 11mm tu dupa cate stiu la alh ai 9mm pompa you need it bigger:) ,eu trec mai sus la 12 mm cu cap de 14 i think:)

Modificat de 5TORM
Link către comentariu

@5Torm Sincer sa fiu si eu stiam ca tot de 10mm e, Dragos parca imi spusese asta... Asa, doar de curiozitate, tu cam ce consum ai acum?

Modificat de Bestie
Link către comentariu

• Administrator

domnu' sa-ti aduca mosu si un aparat fot ca nu prea ies pozele cu telefonul :)

Link către comentariu

am da imi era lene sa il caut...promit ca fac poze mai stylish .

Si tie sa iti aduca mosul un telefon pe care nu il mai poti inchide :) :)

Modificat de 5TORM
Link către comentariu

Inca nu, pentru ca imi patineaza ambreiajul de vreo 2-3 saptamani si nu cred ca ar fi relevant :D

Nu va patina pe dyno, sarcina e mult mai mica.

Link către comentariu

Intrebare : pentru masina din semnatura daca pun injectoare mai mari si fac un chiptuning cam cati caluti as castiga?

Cod motor: ALT

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut!

Momentan am chip de la domnul Voinea pe ALH-ul meu.

Din cate am prins din threadul asta (mai pe la inceput), inca un upgrade pentru CP la motorul meu s-ar putea face cu schimbarea duzelor cu unele de ASV sau AHF? sau a injectoarelor, cu totul?

Ma bate gandul sa incerc sa il duc spre 140 de CP, si... am nevoie de ajutor :D.

As dori sa nu schimb turbina, si... deocamdata nici ambreiajul, pentru ca nu merg fortat cu ea.

Dragos, spuneai la inceput ca ai o oferta de injectoare & stuff, daca inca se mai poate, o sa te rog sa imi trimiti si mie.

Multumesc,

Toate cele bune!

Link către comentariu

s-ar putea sa nu tina 330-340 nm cat o sa ai la 140 de cai abreiajul stock.Injectoarele de asv sunt un upgrade pentru tine

Link către comentariu

ma descurc doar cu duzele, sau trebuie injectoarele cu totul?

un injector vad ca e ~1500RON, iar o duza ~250RON.

Link către comentariu

De ce puneti intrebari in loc sa cititi si voi topicul asta. Io-nteleg ca-i mai usor sa ceri mura-n gura da' nu mori daca citesti 5 pagini. Asta daca chiar te intereseaza subiectul si nu intrebi sa te afli in treaba.

Link către comentariu

Salut,

Merge si cu duze,injectoarele daca vrei ti le pot aduce eu cred ca pana in 600 de euro toate.

Link către comentariu

@5TORM multumesc... o sa imi fac planuri pentru duze cand intru in buget, cu injectoarele... mi se pare scump tare pentru asa moft

@Ice_2k scuze de :icon_thumright: , insa... decat sa incerc sa iau niste decizii asa, de capul meu, mai bine intreb de zece ori si fac o singura data - sunt multi bani de investit, multe chestii (si usor) de stricat daca gresesc. Am urmarit topicul, l-am citit de mai multe ori de la inceput pana acum. Incerc sa nu intreb lucruri doar ca sa ma aflu in treaba, ci ca sa imi formez o imagine cat de cat reala, mai ales bazata pe experientele unora care au trecut prin asta. thanx

Link către comentariu

Ce ziceam eu era ca pe paginile acestui topic au mai pus si altii intrebarile tale, deci puteai gasi raspunsurile citind topicul de la inceput.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

tocmai am primit duzele - PP520 :salut: arata... gingas, sincer :)

sa vad cum fac rost de timp acum... si loc, pentru montaj :salut:

Link către comentariu

• Administrator

he he... o sa urmeze ambreiaj dupa 10.000km :angry:

Link către comentariu

well... poate aduce iepurasul un kit de ambreiaj nou... ca mos craciun ( :santa: ) nu mai are bani de ovaz pentru reni ( :) :D :) :D :icon_rendeer: :icon_rendeer: )... si s-ar putea sa ajunga cu autostopul inapoi la polul nord :lol:

in alta ordine de idei... imi puteti spune si mie, va rog, cei care si-au schimbat duzele, unde ati facut modificarea? ca nu se pune problema de schimbat in fata blocului.

Domnule Voinea, imi puteti da detalii despre softul custom care trebuie "aplicat"?

Thanx

Link către comentariu

@virgilutz. Din semnatura ta am vazut ca ai soft facut de Voinea. Vorbeste cu el si pentru montajul duzelor, poate te ajuta.

Confirm si eu cele spuse de Voinea in legatura cu schimbatul ambreiajului dupa ~ 10.000 km

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!