Jump to content

Consum Oii 2.0 Tdi Euro 4 (2007)

AML
 Share

Postare recomandată

cat consuma OII 2.0 TDI, motorul euro 4 (motorul 2.0 tdi fabricat inainte de 1 ianuarie 2007 (cred- nu stiu exact) era euro 3)?

mie, la 1700 de km parcursi pana acum imi consuma 10-10,4 in oras, 8-8.2 in afara orasului si 0,7-0,8 la relanti (cu clima, incalzire in scaune,etc oprite). Valorile de consum sunt pentru un mers f relaxat, schimbat treapta pe la 2200 de ture...etc ca in rodaj. Credeti ca pe la 2000-2500 de km parcursi o sa mai scada consumul?

2.0 TDI fabricat 2006 (era euro 3) consuma mai putin.Cine mai are 2.0 tdi - euro 4 poate sa spuna consumul dupa rodaj pe la ce valori e?

Modificat de AML
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la 5000 km am consum mediu de 6.6% iar la relanti 0.7

cres ca deabia dupa primul service se ajunge la un consum mic

am inteles ca toate au euro 4 (2 litri tdi ma refer) :hainoroc:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

La mine abia de vreo cateva zile vad in oras consum sub 10. Dimineata spre servici 12-13, iar seara in jur de 9.5.

O2 combi 4x4 2.0 tdi E4 din dec 2006... La inceput cand mergeam si mai usor in oras , cu multe semafoare, 15!!

Toti prietenii posesori de Skoda tdi mi-au spus sa stau linistit ca abia pe la 10.000 km se "lasa" motorul si devine mai silentios si mai economic. Asta e! Nu va speriati:)...

Link către comentariu

mersi fain, m-am mai lini
Modificat de rdirectoru
Link către comentariu

si eu sunt stresat, dar deja incep sa ma invat cu situatia.

Dar tot nu ma las pana nu fac scandal la skoda.

Am octavia tour 1,9 101 CP EURO4 si cam acelasi consum am, poate cu 1 l mai putin.

Am 1700 km.

Este posibil sa-mi consume ca la un benzinar?

Pe ce dracu am dar 1500 de euro in plus?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!