Jump to content

Scirocko Noire

retro
 Share

Postare recomandată

m'am hotarat sa il pun pe picioare, mai ales ca a trecut frigul... :) sper ca baietii din cluj si restul care va pricepeti sa ma autati cu niste sfaturi, pentru ca chiar am nevoie...in primul rand vreau si eu un manual de reparatii pentru mk1...in al doilea rand am probleme cu blocul motor, e fisurat si se pare ca trebuie sa il schimb...partea oarecum nasoala este ca deja am chiulasa rectificata, cu totul, complet, plus toate garniturile noi, aduse pe comanda.....dar cand sa o puna inapoi pe masina au vazut mecanicii vietii ca blocul motor e fisurat si, evident trebuie bloc motor noe, dar avand in vedere ca pe blocul motor se afla seriile, trebuie facute acte noi si asa mai departe... :lol: am auzit ca mai nou nu se mai cer acte pe motor, ci dai pur si simplu o declaratie si cam gata...am insa o oferta de motor de golf 3 de 110 cai si ma gandeam sa il pun pe ala...e vreo 8 milioane, nu stiu daca merita si daca se pot face adaptarile necesare, precum si daca o sa am probleme cu omologarea...si sunt cam in cumpana, am oferte si de motoare de mk1 stock de 86 cai, dar v'am zis, daca tot e vorba sa il schimb, ma gandeam macar sa pun ceva mai puternic...in mare am asta ar fi problema esentiala, restul se fac...astept niste pareri, niste sfaturi pentru inceput, in rest mai vedem... de scirocco.ro stie cineva ceva? de ce nu se face acolo un forum, de ce nu se da drumul la site?

post-10490-1173787757_thumb.jpg

post-10490-1173787767_thumb.jpg

post-10490-1173787777_thumb.jpg

post-10490-1173787787_thumb.jpg

post-10490-1173787804_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

daca vrei am eu un motor de 1,8 90cp injectiela 200e

e postat si la anunturi ;)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

apai eu am motor de 1,6 la 86 de cai... nu are rost sa pun de 1.8 pt doar 4 caluti... mersi oricum de oferta, dar vreau ceva mai puternic...

chiar am vazut pozele de la intalnirea de primavara de la cluj...doamne ce fain...ma apuc si eu de asta al meu, mai greu la inceput cu banutii, dar il fac...am facut loc in garaj la bunici, ca sa nu mai stau cu el in fata blocului si gata...o sa incep sa lucru la el... daca vreau sa pun motor mai mare, inteleg ca tre sa'i fac si frane mai mari(discuri) si aerisite...are cineva idee de la ce se potrivesc? chiar nu ma pricep ce ar trebui sa pun....

Link către comentariu

frane mai mari poti pune usor de pe golf1 gti sau scirocco 1/2 gt/i .

ideal ar fi de pe scirocco 2 16v sunt cele mai mari inclusiv discuri pe spate dar greu de gasit.

de ex. eu am pe scirocco1 de 238 mm pe fata ventilate (discuri si etriere de pe un passat) si pe spate de golf 2 gti 16v (fuzete, discuri, etriere)

Link către comentariu

faza e ca l'am luat, dar nu m'am mai ocupat de el, am avut alte treburi si asa... duminica trecuta am fost la bunici si am facut loc in garaj sa pot sa'l duc sa ma apuc de el...am niste jante pe 15" ATS CUP si vin bine pe masina, mai am kitul de pe un rocco mk2 si vreau sa fac ceva frumos...tapiteria o sa fie exclusiv din piele, deja am acasa partea de pe scaune bancheta si plafon, mai ramane bordul sa'l imbrac cu piele... si chiar mi'am luat elan cand am vazut pozele de la intalnirea de primavara de la cluj... la mine v'am zis care e problema, am blocul motor fisurat...si daca tot o sa am tambalau cu schimbat motor si asa, omologari si de'astea, macar sa merite...vreau sa pun un g60 vara asta... dar am auzit ca TREBUIE RAMFORSATA CAROSERIA , nu stiu cat e de adevarat si in ce ar consta... imi mai trebuie si un etrier stanga si am zis sa schimb si franele in cazul asta, sa pun cu discuri mai mari... dar nu stiu ce as putea sa pun :Driver: sa gasesc usor si sa fie ok...

de'aia vreau sa va rog, spuneti'mi si mie cam de ce frane as avea nevoie sa stiu sa caut exact... la fel si partea de suspensie va trebui schimbata... la fel, ce oare sa pun? ca voi stiti daca sunteti multumiti de ceva daca aveti pe masina si puteti da un sfat...

multe's de facut si vreau sa iasa treaba buna...si nici probleme sa nu am cu rar'ul la omologare si asa... :rolleyes:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ca sa pui g60 trebuie ceva modificari.... si nu prea iti recomand, nustiu in ce stare gasesti g60..motoarele astea sunt puternice dar am auzit ca nu asa de fiabile....mai bine cauta un motor de golf2 gti 16v, si se potriveste perfect, fara nici o modificare la sasiu... si o sa fuga masinuta....

Link către comentariu

frumoasa ideea cu piele interior, abia ashtept poze :Driver:

nu tre ranforsata caroseria pt g60!!!

nu tre modificat shasiu pt G60

G60 (PG) sunt foarte fiabile, problema se pune la partea de compresor, are componente supuse uzurii care trebuie schimbate, kit de reparatzii se gasesc, rk se face la 100.000 km

nu-ti recomang motoare din generatzia mk2 decat daca sunt k-e jetronik, k-jet o sa itzi scoata peri albi daca nu pui piese noi la injectzie.

suspensie itiz recomand amortizoare bilstein sau koni si ceva arcuri sport, cu amortizoare standard o sa fie mashina cocotzata si o sa arate urat.

de frane ti-am povestit, eventual itzi fac un cd cu toata documentatzia ce am eu, imagini etc.

daca ai timp si cineva sa te ajute G60 MERITA DIN PLIN!

spor la treaba. pove pe mess

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!