Jump to content

Audi A4 20 Valve Turbo

Flow

Postare recomandată

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flow

65

• Bogdan_wrc

15

• B_U_T

5

• Auras

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Multumesc frumos in numele meu si in numele fotografului.

Intre timp am comandat stopurile astea pt iarna asa :frigbaitata:

Revin cu poze cu ele pe masina in momentul in care le am si le montez.

3791.jpg w450.png

Link către comentariu

felicitari pentru masina si pentru imbunatatirile aduse. este de apreciat munca, efortul, timpul si banii cheltuiti, dar masina cati km are la bord?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, arata foarte bine cu rotiile de vara. Mai vrem poze ca cele de mai sus :icon_thumright: Drumuri bune!

Link către comentariu

Dupa ce iti vin stopurile sa schimbi si semnalizarea si marsharierul cu becuri pe led :rr: O sa arate demential!

Link către comentariu

@Laur vd multumesc frumos, 67 000

@T E N N Y multumesc frumos, la vara pregatesc unele mai deochiate :rolleyes:

@But Fns Asa am sa fac :)

Link către comentariu

te intrebam de km pentru ca am vazut ca masina este din 1998... sau se refera la altceva anul acesta?

Modificat de R_a_z_v_a_n
QUOTE inutil.
Link către comentariu

Am avut mai multe b5 uri 1.8 turbo si am fost extraordinar de multumit de ele, si asa m am hotarat sa mi iau una ca noua indiferent de pret.

Si asta am facut cu ceva timp in urma, si am cumparat una impecabila cu km foarte putini, masina care sta la baza acestui proiect sa l numim asa.

Am preferat b5 km putini decat b6 cu multi km chiar daca m ar fi costat tot atat.

Link către comentariu

arata foarte bine , imi place , dar nu te-am vazut niciodata prin brasov :offtopic: , sau poate nu te-am vazut

sau poate te-am vazut am vrut sa scriu dar nu am fost atent

Link către comentariu

Multumesc frumos, sunt mai toata ziua cu masina prin oras, e masina mea de zi cu zi.

Probabil nu frecventam aceiasi ruta ;) de aia nu ne am intersectat.

Ps: am si eu un amic cu vr6 BV 20 DEA, tot corrado.

Link către comentariu
(...)dar nu te-am vazut niciodata prin brasov :lol: (...)

Daca ii vezi masina fa-ti drum pe Str. Vulturului :blah_:

Revenind, faina sedinta foto cu domnisoara :cool:

Multii km in continuare fara probleme si astept poze cu noile stopuri :icon_thumright:

:) safe

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Nu mai bea bere inainte sa citesti pe forum :cool:

S4 b5 facelift 2.7 biturbo quattro

240720108.th.jpg2407201010.th.jpg

2407201011.th.jpg2407201015.th.jpg

2407201016.th.jpg240720107.th.jpg

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Felicitari pentru achizitie...acum te poti asorta cu masina(ile) la orice costumatie :))

Link către comentariu

future RS4 :)

da detalii..cum..ce bani...de unde?

Link către comentariu
Felicitari pentru achizitie...acum te poti asorta cu masina(ile) la orice costumatie :D

Multumesc. Am si cravate cu south park care se asorteaza cu fiecare dintre ele :) :)

Bogdane, rs4 ar trebui sa urmeze candva sau poate s4 b6 4.2 aspirat oricum mai e drum lung pana acolo.

Cum? Pai am stat si m am gandit ca dinasta n am si ca mi doresc de mult, si ca am plans ca nu mi a reusit proiectul quattro, si ai mai si ras ca tu ai 4x4 si eu nu si uite asa m am ambitionat :blah_:

Facelift 99

Franta, aproape 12000 cu tot cu inmatriculat.

Link către comentariu

asteptam mai multe detalii despre s4, poze etc. :P tocmai ieri am vazut un s4 b5 verde inchis, inca nu realizasem ca e s4, sunt foarte rare.

Link către comentariu
Bogdane, rs4 ar trebui sa urmeze candva sau poate s4 b6 4.2 aspirat oricum mai e drum lung pana acolo.

cred ca bogdan se referea ca aceasta motorizare se preteaza usor la upgrade, si poti face rs4 din s4 fara prea mari batai de cap dpdv al puterii.

si mie imi place foarte mult s4 ,te felicit pentru bunul gust :blah: dar momentan , ca estetica, cel alb e mai frumos.

Link către comentariu

Felicitari!

Asa e, o poti duce destul de usor spre puterea unui RS4. Primele care trebuie schimbate sunt turbinele , tu ai 2 k03 acum iar rs4 are k04. Mai apar pe ebay.

Link către comentariu

Am 3 de k 03 momentan :P , ca si pe asta alba tot k03 am, cand ma apuc de cautari tre sa caut cate 3 bucati :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!