Jump to content

Audi A4 20 Valve Turbo

Flow

Postare recomandată

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flow

65

• Bogdan_wrc

15

• B_U_T

5

• dreamer

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa masina, istoria si pozele. Un singur lucru dezaprob: triplele - consider ca se potriveau mult mai bine cu modelul niste triple smoked, sau ceva in genul modelului/anului, etc.

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!

Link către comentariu

Multumesc frumos bogdane , intradevar sunt destul de bune drumurile la brasov , oricum trebuie sa ai in vedere ca nu merg doar in brasov, ce lux era cu alea de iarna :offtopic: :question:

@auras ai uitat varianta 3 : si anume ca poate sunt si un pic inconstient :D , e foarte adevarat ca si un pic de curaj mai ales ca stiu cat am patimit cu 225 40 18

Tot nu m am invatat si mi am pus cu balon mai mic si latime mai mare, ce sa i faci o viata avem :icon_thumleft: ma bucur oricum deoarece sesizez imbunatatiri vizibile ale comportamentului pe sosea in comparatie cu fostele, evident confort mult mai scazut dar nu asta ne intereseaza la urma urmei pe noi care cautam catusi de cat un pic mai multa performanta

@wrc Multumesc frumos, in prima faza am vrut sa optez pt clasicele stopuri cu bec in doua culori rosu si trasnsparent des intalnite pe golf 2 care dau foarte bine, dar daca tot am led uito atata si al faruri si peste tot am zis sa merg pe o singura linie, daca as fi mers pe stopurile simple trebuia sa merg pe farurile simple dintr o bucata si mi am dorit prea mult devyl eys u ca sa renunt la el

@ciprian Multumesc frumos

Link către comentariu

Foarte frumoasa...felicitari!Nu arata insa mai bine fara eleronul de pe portbagaj sau sa fie inlocuit cu ceva mai discret?Parerea mea...

Link către comentariu

Multumesc , am vazut o si cu si fara el si personal imi place mai mult asa cum este acum

Daca nu as fi gaurit capota portbagajului as fi optat poate pt un eleron mic lipit tip "M" desi repet sunt foarte multumit cum arata si asa

Nu stiu daca pozele sau nu il schimba dar privind masina live chiar se continua cu liniile acesteia

Link către comentariu
  • 7 months later...

La ultimul concurs de indemanare :D

Mult fum de tristete ca n am AWD :unsure::D

Pana una alta merge si cu tractiune fata :cool::D

Link către comentariu

nu vad filmul..dar e de la predeal? trebuia si eu sa vin.daca stiam ca vii tu...

Link către comentariu

FoaRTE peiceput :D

te-am vazut de cateva ori prin Brasov si sincer masina arata tare rau

te-am vazut si la conscursul de indemanare sincer meriti tot respectul ,

si de asemena te-am vazut si la televizor pe MIX TV la mix XXL cu 4X4

esti un mare fan al masinilor

te respectam pt ceea ce esti :Driver:

cu tot respectul

Link către comentariu

@ Bogdan Dap de la indemanare de la predeal e

trebuia sa vi nu cred ca ti ar fi parut rau, eu particip cam la toate concursurile de indemanare care le prind

Printre altele am luat premiu special pt cea mai spectaculoasa evolutie si cu cel mai mult fum

Aici filmuletul filmat de aproape

@s.cata Multumesc tare mult, ma bucur ca ti a placut, inseamna mult pt mine,particip de placere si ma dau in cat mai multe sporturi cu motor pe 4 roti posibile pentru ca asa cum bine ai observat si tu sunt un mare fan al masinilor si al mersului putin mai altfel decat restu :D

Modificat de Flow
Link către comentariu

@s.cata Pai masina nu e quattro dar soferul da :Driver: :blah: , si poate pe viitor caracterul meu se va reuni cu cu o masina de aceiasi natura :icon_cool: , pana atunci exploatam ce avem la potential maxim

@bogdan Stai la doi pasi chiar puteai sa faci o mica deplasare

Au mai fost : e500, a4 avant, focus, bmw 120, bmw seria 3 coupe condus de o domnisoara (pe asta chiar nu trebuia sa o ratezi :blah_: ),golfuri, pisicute, loganuri, ursulete cu alte cuvinte mai de toate

@gHapciu Multumesc, Nu merg chiar in permanenta cu frana de mana trasa dar o folosesc destul de des :P

Link către comentariu

daca eu stau la 2 pasi, tu la cati stai?

data viitoare vin sigur ! acum nu aveam nici cu cine sa vin...

Link către comentariu

1

Nici nu trebuia sa vii cu cineva pt ca daca n ai observat dupa cum ziceam domnisoara cu 3 ul coupe nou nout blonda era tot singura :blah:

Link către comentariu

:D si presupun ca tu nu te-ai dus singur..de esti asa altruist.... oricum fum ai scos ceva...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cand vine iarna masinile se imbraca cu cauciucuri de iarna iar fetele isi iau fustitele :icon_thumright:

Masina proprie dar fata NU.

da4dk.jpg

Tre sa recunosc ca am fost si putin pe interes, ca mi a reparat ceva pe la turbina :huh:

da5.jpg

da2d.jpg

da3rp.jpg

da1p.jpg

63514630.jpg

Link către comentariu

Asta da sedinta foto ;) i prinde foarte bine albul masinei si nu numai :P Imi plac foarte tare ledurile din fata ca la Audi b8 :))

My Skoda :)

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

frumoasa masina, am vazut-o la intrare in Brasov saptamana trecuta pe la 7 dimineata in fata la Unirea.

Link către comentariu

@emi_arad Merci frumos

@but_fns Am mai lasat o sa se mai urce si in alte pozitii "grele" :P , ce nu fac eu de amorul artei? :D :(

@lile multumesc frumos

Mady_A4-25_1024x768.jpg

Mady_A4-26_1024x768.jpg

Mady_A4-3_1024x768.jpgMady_A4-9_1024x768.jpgMady_A4-14_1024x768.jpg

Mady_A4-15_1024x768.jpgMady_A4-19_1024x768.jpgMady_A4-20_1024x768.jpg

Mady_A4-23_1024x768.jpgMady_A4-29_1024x768.jpgMady_A4_1024x768.jpg

Mady_A4-31_1024x768.jpg

Modificat de Flow
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!