Jump to content

Audi A4 20 Valve Turbo

Flow

Postare recomandată

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flow

65

• Bogdan_wrc

15

• B_U_T

5

• Auras

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

wow asta chiar trebuie urmarita treaba. mai era cineva pe forum de zicea ca face asta la un passat... da numai vorbe..

vad ca la tine e ceva concret:)

bafta

Link către comentariu

una bucata masina e bucati

in cateva zile va fi si urmatoarea la fel

Daca numai vorbele ar fi de mine din doua masini m as plimba pe jos si n ar fi prea bine :icon_thumleft: :blink:

Asa ca nevoia m a impinge sa ma tin de cuvand si sa respect planul initial si dorinta sa o fac quattro a fost prea mare ca sa stau cu mainile in san

Link către comentariu
  • 3 months later...

Masina este gata

N a iesit mecanic asa cum mi am dorit dar am preferat mai bine asa decat sa fac super improvizatii

Nu este o masina pentru improvizat

Are tunelul pentru cardan si suportii pentru prinderea lui

Dar in schimb are diferita articulatia spate

Si eu unul am renuntat, nu stiu daca usor sau nu dar am renuntat

Restul a fost schimbata radical

Vopsea noua cu 5 perle

Indepartat tot ce inseamna semn de pe ea

Indepartat semnalizari de pe aripi

Astupat locul pt semnal si locul pt semne

Astupata linia de la porbagaj( cea discreta)

Vopsite si praguri si tot ce s a putut in culoarea masinii pentru a o face mai rotunda o data cu astuparea elementelor de care aminteam

Alte jante

Alte faruri model a5

Alte stopuri

Ar mai fi multe de spus da sunt obosit acum si las pozele sa vorbeasca si revin alta data cu detalii

img0175lb6.th.jpgimg0172ox8.th.jpgimg0170su7.th.jpgimg0167qb3.th.jpg

img0166xt4.th.jpgimg0185vx3.th.jpgimg0180vw9.th.jpgimg0179za0.th.jpg

img0178oi5.th.jpgimg0177ei0.th.jpg

Testata complet la Autotest

1107081537co2.th.jpg1107081538xe9.th.jpg1107081539gb7.th.jpg1107081540da0.th.jpg

1107081541kb8.th.jpgimag005hp3.th.jpgimag006ep9.th.jpgimag007xw3.th.jpg

imag008wf1.th.jpgimag009jk6.th.jpgimag010xe3.th.jpg

Schimbare frane

1907081551cf5.th.jpg1907081556ps0.th.jpg1907081557ql6.th.jpg1907081735qd7.th.jpg

1907081739tn3.th.jpg1907081807st1.th.jpg1907081812ou0.th.jpg1907081813tc4.th.jpg

Pe transfagarasan in ""rodaj "" sa i zicem asa in primul ei drum mai serios de cand am scos o, de cand s a renascut, mi am adus inca o data aminte, daca era nevoie de ce eram indragostit de ea :anbet:

1707200818ap2.th.jpg1707200819ma7.th.jpg1707200821ey7.th.jpg1707200817gh6.th.jpg

1707200816fm0.th.jpg1707200815ud5.th.jpg1707200814ra0.th.jpg170720081ik2.th.jpg

17072008wl4.th.jpg1707081809cj4.th.jpg1707081647sj6.th.jpgimag006oy0.th.jpg

1707200826lb7.th.jpgimag003pw9.th.jpg

La o intalnire in brasov cu cea mai mica sora a ei, nu s a lasat mai prejos, chiar daca este mai batrana este in pas cu moda si are faruri cu leduri :)

18072008327fo2.th.jpg1807081938rn9.th.jpg1807081815hx6.th.jpg

Modificat de Flow
Link către comentariu

arata foarte bine,s-o conduci cu placere! pana la urma ..are sau nu quattro? lumineaza-ma si pe mine te rog :ceuameni: farurile sunt dementiale iar stopurile cred ca ar arata mult mai bine daca le-ai da un lac rosu (se gaseste special pt stopuri si e de efect).spor la km!

Link către comentariu

Nu am reusit :icon_thumright:

Articulatia spate m a dat complet peste cap, si o pozitionare foarte ciudata a rezervorului

Desi la prima vedere pareau toate ca se vor potrivi nu a fost asa, am constatat ca pana si structura portbagajului este alta si multe altele

Devizul meu a fost de la inceput sa mut de pe unul pe altul si sa nu improvizez

Nu s a putut , am plans un pic si am mers mai departe

Poate in poze stopurile par cam tipatoare dar in realitate nu sunt asa, pentru faptul ca este alba masina, se completeaza bine vor ramane asa

Link către comentariu

E ciudat ca difera structura portbagajului de acel quattro bleomarin donator. In definitiv nu e aceeasi caroserie ? De ce ar mai exista tunelul central proeminent si alte elemente comune cu tractiunea quattro, iar pe ultima bucatica, hopa, sa difere ? Imi pot face o idee despre cat de mare ti-a fost dezamagirea, mai ales ca ai luat special acel A4 donor.

Una peste alta, la fizic masina e un spectacol, nu trebuie coxata prea mult mecanic, e pacat. Rare ori se intampla sa nu fie eclipsat modelul vechi de catre genratiile mai noi.

Farurile sunt cat se poate de incitante, dar e de regretat ca nu au introdus mai multe LED pe sirul lor. Sunt prea labartate. Ar fi perfect daca ai gasi pe cineva sa intercaleze, dar e dificil cu suprafetele alea de reflectare.

Sa imi lasi prin PM te rog pe ce strada stai, ca mai trec vara asta prin Bv si chiar as vrea sa vad LIVE finuteria asta. Noroc !

Link către comentariu

Ce pot sa zic decat ca am ramas surprins cat de bine arata cu noile faruri si jante(apropo ce dimensiune au ca mi se par mai mari de 16?)

Personal as schimba eleronul cu unul putin mai finut gen M, dar poate ca in realitate arata si asta care il ai tu mai bine pe masina

Pentru eforul financiar depus si modificarile aduse Nota 10+ de la mine :D

Multi km fara evenimente si pacat ca nu ti-a reusit ''transplantul'' de quattro :)

Link către comentariu

Jantele sunt pe 18 cu anvelope 225/40

Modificat de Tavy81
Link către comentariu

felicitari, masina arata f bine :D pacat ca n-a iesit chestia cu quattro... intr-adevar, sunt destul de multe diferente, rezervorul de quattro este un pic mai mic decat cel de fwd (si-n talon e dat cu cativa litri mai mic, vreo 3-4).

Link către comentariu

a iesit f bine. deci nu e quattro :angry:

bravo.

Link către comentariu
E ciudat ca difera structura portbagajului de acel quattro bleomarin donator. In definitiv nu e aceeasi caroserie ? De ce ar mai exista tunelul central proeminent si alte elemente comune cu tractiunea quattro, iar pe ultima bucatica, hopa, sa difere ? Imi pot face o idee despre cat de mare ti-a fost dezamagirea, mai ales ca ai luat special acel A4 donor.

Una peste alta, la fizic masina e un spectacol, nu trebuie coxata prea mult mecanic, e pacat. Rare ori se intampla sa nu fie eclipsat modelul vechi de catre genratiile mai noi.

Farurile sunt cat se poate de incitante, dar e de regretat ca nu au introdus mai multe LED pe sirul lor. Sunt prea labartate. Ar fi perfect daca ai gasi pe cineva sa intercaleze, dar e dificil cu suprafetele alea de reflectare.

Sa imi lasi prin PM te rog pe ce strada stai, ca mai trec vara asta prin Bv si chiar as vrea sa vad LIVE finuteria asta. Noroc !

Nu doar structura portbagajului e diferita , ci intreaga parte spate, tractiunea cu 2 roti motoare la partea din spate are ansamblul arc amortizor care intra prin oala iar la quattro amortizorul are un suport care se prinde pe oala aceasta din urma neavand nici o gaura

Stau pe Vulturului cartierul Astra, poti sa mi dai un telefon cand esti in zona si ne vedem Florin 0722 812317

@auras asa cum a zis corect colegul de mai sus pe 18 sunt jantele

Multumesc baieti pentru aprecieri

Nu inteleg de ce zambetul dupa "nu e quattro" bogdane :) :( :D :tomato: , numa tu sa ai ahh ? asa ceva :D

Modificat de Flow
Link către comentariu

nu mai, incercam, sa te sustin. :P

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

137bph@5787? E normala curba aia de cuplu? Aproape constanta de la 2000 la 5000?

Link către comentariu

Avand in vedere ca masina are deja o varsta , si ca puterea este la roata e un rezultat foarte multumitor pt mine, puterea maxima acolo e data si de constructor 5700 rpm

Cred ca e normala curba de cuplu avand in vedere ca la benzina e mai liniara decat la diesel, si este foarte aproape de valoarea ei de noua

Singurul lucru care difera este faptul ca , cuplul maxim se obtine la 3850 rpm in loc de 1750 rpm cum spune constructorul

Cred ca faptul ca am scos catalizatorul a dus la obtinerea cuplului maxim la o turatie mai ridicata

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ce pot sa zic e doar ca Batranica arata mult mult mai bine decat altele mai tinere, super tari pozele

Ce planuri mai ai in viitor pentru ea? Un plafon negru facut cu autocolant cum ti s-ar parea?

Link către comentariu

Probabil ar arata bine cu plafonul negru , dar sigur nu am sa l fac ca i plina romania de asa ceva , nu vreau sa fiu unul in plus , vreau sa fie ceva diferit

Planuri viitor apropiat sa i zicem asa :

Cauciucuri Yokohama

Kit ambreiaj sinterizat si volant usurata

Un intercooler mai mare, si daca voi gasi (desi am cautat peste tot si n am reusit) o bara de s4 b5 in care noul intercooler ar intra mult mai bine, si ar face si masina mai agresiva putin

Link către comentariu

Pe latura de aspect, bara de S4 de care zici este un must-have 100%. Inca am pe retina un Passat B5 cu intercoolerul expus, iar A4-ul are poate botul si mai frumusel.

De ce inlaturi ideea plafonului negru ? De acord, parca a devenit deja suprautilizat, insa daca se vopseste plafonul si i se aplica un luciu generos, nu ar mai fi tot una.

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Avand in vedere ca s a incalzit putin vremea asta mica a primit 4 cauciuri noi dupa care am pus rotile de vara sus

Pirelli p0 ceva mai late decat ce am avut inainte

245 35 18

Scutara rau inainte acum scutura si mai rau dar sta mult mai bine pe sosea si are un raspuns mai bun al directiei

E la limita sa nu atinga in aripi , tre sa uit la a mai merge mai mult de 2 insi in masina

imagine003eh5.th.jpgimagine004tu7.th.jpgnewtires7pv2.th.jpgnewtires8au4.th.jpg

newtires3oh7.th.jpgnewtires9nx1.th.jpgnewtires10fa9.th.jpgnewtirestd8.th.jpg

Link către comentariu

Foarte tare arata, inseamna ca ori esti prea curajos tu, ori aveti drumurile asfaltate foarte bine daca poti sa mergi cu balon de 35>

Batranica care nu isi arata deloc varsta si face de ras si unele cu mult mai tinere atat la aspect exterior cat si la motor-putere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!