Jump to content

Audi A4 20 Valve Turbo

Flow

Postare recomandată

Aceasta este primul meu post asa ca vreau sa mentionez ca ma bucur sa ma numar si eu printre membri acestui forum

Masina mea este un audi a4 1.8 20 de valve turbo pe care am achizitionat o anul trecut si de care sunt foarte foarte multumit , la ora actuala este perfecta pt mine si nu mi imaginez ceva mai bun

an fab 1998

are cateva modificari minore care se vad si n poze

susspensie sport h&r cu bilstein

garda la sol coborata

stopuri

grila

pleoape

esapament manasa

jante oz

scaune sport s line

volan s line

eleron

insertzi sport in bord si imitatzie de carbon pe usi

si ceva sonorizare

cam atat imi vine in minte momentantan mai jos pozele sa va faceti o idee si sa va spuneti parerea voastra despre masina

audisideno8.th.jpg2006111608381mi5.th.jpgghost14hk2.th.jpg

2006111608393ho0.th.jpgimg8401xk4.th.jpgimg8395se1.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flow

65

• Bogdan_wrc

15

• B_U_T

5

• Auras

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina arata super bine... felicitari pt ea mai e si in trend acum ca se poarta albul :somnmare:

Ca idee vopseste si pragurile in alb sa contiune linia masinii si daca e schimba jantele se poate si ceva mai bun...

Link către comentariu

super masina !! sa o stapinesti sanatos si multi multi km !!!

Link către comentariu

multumes frumos pt urari baieti va doresc si voua aceleasi lucruri

@ TIR m am gandit si eu la schimbarea jantelor cu unele gen a8 imi place la nebunie combinatia dar momentan chiar nu am bani

sa vedem ce mi rezerva viitorul ca idei as mai avea cate ceva discret acolo sa nu iasa din peisaj :)

Modificat de Flow
Link către comentariu

super masina .. 2 mici precizari .. daca tot ai barile vopsite pana jos sa vopsesti si pragurile in alb ..si eleronul ala cred ca e prea mare .. unu mai micut mai finut cred ca ar fi stat mai bine.. fiecare cu parerile lui .. iar despre jantele de pe a8 sunt nebunie .. macar pe 17" ca pe 18" zdruncina rau de tot .. :( ca nu pe 17" nu ar zdruncina.. sunt curios cat iti consuma in oras mers sportiv motoru asta ..?

Modificat de KMZ
Link către comentariu

inainte sa cumpar masina si mie mi se parea mare eleronul

dupa ce am cumparat o si am studiat o mai atent am observat ca nu cade asa rau pe masina ba chiar bine , la locul lui continua in mare linia masinii + ca nu am mai vazut pe alte masini modelu asta de eleron

cu jantele tot la 17 m am gandit si eu

cu pragurile ramane sa ma mai gandesc

consum oras : 10-11 relaxat 15-16 alergat :D :(

Link către comentariu

am uitat sa spun ca nu prea merg lejer deci primul insum a nu se lua in seama :)

si cu jantele ar trebui sa arate ceva de genu m a ajutat cineva cu experienta in virtual tuning

audia4jmufflera8rims2xx8.th.jpg

momentan ma multumesc doar cu poza poate in curand si jantele :D

@KMZ am avut ocazia sa schimb a4 pe un a8 4.2 quattro + ceva mica diferenta din partea mea totusi nu am facut o tocmai din cauza ca nu prea merg lejer (f f rar ) :)

Modificat de Flow
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina - am avut ocazia sa stau in spatele tau pe calea bucuresti si mi-a atras atentia masina ta - datorita faptului ca e alba - imaculat de alba :)

Un clean look la usi i-ar sta foarte bine si vopsirea pragurilor de asemeni.

Despre eleron ... la prima vedere nu este foarte estetic, arata a rice - vazut din alte unghiuri totusi nu e asa urat.

Sa ai placere la condus, cati mai multi kilometri fara probleme si mai usor cu crosetatul prin oras ! :angry:

Link către comentariu

multumesc frumos de urari ma bucur de fiecare km si clipa petrecuta cu aceasta masina

ps : partea cu crosetatul prin oras imi pare rau dar nu cred ca voi putea da curs cererii deoarece crosetatul prin oras este singura placere care mi a mai ramas in viata :) :)

si daca e noapte si nu e nici o masina pe strada io ma plimb de pe o banda pe alta si ma bucur de suspensile h&r ca un copil mic cand mananca o bomboana :) (daca aste o crima pledez vinovat :D )

ps : din partea cu crosetatul n ai vazut inca nimic :) :)

Modificat de Flow
Link către comentariu

Da, da ,wellcome to the club...si nu-i lua in seama CROSETEAZA baiete ca asa iti sta bine :)

Link către comentariu

frumos motorul la jucaria asta alba...:lol: si ii sta bine asa alba... :)

mai bine crosetezi niste serpentine sau niste karturi cu noi :lol:

Link către comentariu

Super frumoasa masina si un motor bun pe ea, s-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

multumesc frumos la toti

bogdane cu prima ocazie crosetez orice sunt invitat sa o fac , ori carturi ori serpentine ramane la alegerea vostra :) :)

Modificat de Flow
Link către comentariu

Bine v am gasit

re5pect (ali g :( ) pt toti cei cu suspnsii sport , ma bucur ca facem parte din acelasi cartel

alta e masina cu suspensii sport si un pic coborata

nu mai urcam noi borduri si alte cele dar compenseaza din plin prin stabilitate si comportament pe viraje impecabil

ps : ne gasim noi pe vreundeva sa crosetam ceva :( ca lumea i mica :(

Modificat de Flow
Link către comentariu
  • 5 months later...

intre timp masina a primit o turbina noua

acum merge mult mult mai bine

dar simt eu ca poate mai mult :( si ma gandesc serios serios la o resoftare :(

Link către comentariu
  • 6 months later...

De curand am inceput un nou proiect

Si anume transformarea din tractiune fata in 4 roti motoare

am achizitionat inca un a4 1.8 t quattro

s au demontat partile de quattro de pe ea (motor , cutie , planetare, cardan, suspensie etc ) si urmeaza in curand sa fie montate pe masinuta

in plus va primi alte jante (16) , o vopsea noua , geamuri electrice pe spate si oglinzi retractabile electric :lol:

mai jos ceva poze cu masina donatoare

am sa mai revin pe parcurs cu detalii si poze

564947dfe18565ab1.jpg564947dfe18533a6a.jpg564947dfe185026cd.jpg564947dfe184cf519.jpg564947dfe18486a24.jpg564947dfe1970b9f7.jpg

Link către comentariu

multumesc colegii

dupa ce am intrat in randul stapanilor inelelor acum incerc sa intru in randul domnilor cu 4 roti motoare :soare:

Sa vedem ce o iesi acum :icon_cool:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!