Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

sol1

Postare recomandată

Sper sa nu se supere initiatorul topicului ca ducem un pic discutia spre offtopic : din pacate si eu am observat ca acele "trim-uri" din fabrica fac corp comun cu bordul, respectiv fetele de usi. Ma gandeam ca poate exista solutii gen 3M cu banda autoadeziva cu diverse finisaje - eu sper la un finisaj gen brushed aluminum (nu stiu exact ce titulatura poarta in romana)

Link către comentariu
  • 1 year later...

Cum ai montat ornamentul metalic pe volan? Mi-am cumparat si eu aztazi un ornament cu sigla R si nu am reusit in nici un fel sa-l montez. Are doua gheare in partea din spate si nu stiu unde ar trebui sa intre ca eu am volanul dintr-o bucata si nu ies acele capace de plastic. A trebuit sa inlatur cu cutterul plasticul ala moale dar tot degeaba ca nu sta fix ornamentul, la o simpla atingere cade.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

dupa ce decupezi volanul ii dai cu montaj-kit sau alt lipici destept si il bagi acolo fortat. ai grija sa pui un carton intre el si airbag ca sa nu se lipeasca aiurea :)))

still in love :)

post-3390-0-93913400-1294005451_thumb.jp

post-3390-0-23598700-1294005463_thumb.jp

post-3390-0-87693100-1294005473_thumb.jp

Link către comentariu

Frumoasa masina!

Nu te-ai gandit sa vopsesti bandourile, manerele si capacele la oglinzi ?:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!