Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

sol1

Postare recomandată

s-o stapanesti sanatos!

o intrebare care deja ma obsedeaza :huh:

observ la tine in volan partea metalica asemanatoare celei de la GT,GTi,R32...a fost comandata special sau pur si simplu asa a venit masina?Am vazut mai multe poze cu aproximativ acelasi tip de masina dar la unele aparea partea metalica, la altele lipsea.Nu sunt lamurit daca e optional sau vine pe toate noile modele ;)

Link către comentariu

apropo de partea metalica, este ornamentul original de la SportLine, nu de la GTI sau R32 ca alea sunt inscriptionate (R32 sau GTI...) asta de SL e simplu. La unele modele zona aceea e acoperita cu un plastic care se extrage si se monteaza acest ornament. La mine, pt ca la baza golful meu e TL volanul e tot dintr-o bucata asa ca a fost necesara sculptarea lui in zona respectiva pt ca sa intre ornamentul. Nu e de loc greu pt ca materialul e foarte moale si cu un cutter se rezolva imediat, a fost montat definitiv cu montaj kit! pretul ornamentului la pbn e cca 45 ron.

Dotarile mele:

Proiectoare

Cotiera

6 Viteze

10 boxe - Rcd 300 Plus

Computer bord PLUS

Alarma PLUS

Pachet lumini - Comming/Leaving Home, senzor lumini

Oglinda anti-orbire

Senzor stergatoare

Upgrade:

Ornament volan

Jante Mugello originale Sport Line

Anvelope GY Hydragrip 205/55/R16

plafoniera Confort Line cu lumini rosii de ambianta

Modificat de aviasol
Link către comentariu

off...deci CL-ul meu nu va avea partea metalica in volan :blink: Ar fi bine sa dau comanda de pe acum ca inainte sa o livreze sa imi fie montata

Link către comentariu

Frumoasa masinuta & sa o stapaniti sanatos. Cat v-a costat plafoniera de CL? Eu am tot TL si as vrea sa imi pun plafoniera de CL. Multumesc anticipat.

Later edit : Montajul a fost facut in cadrul PBN/PBV ca sa nu afecteze garantia, nu?

Modificat de DemenTZial
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frunoasa masina. WTX-numere de presedinte de tara si de prim-ministru(cifrele difera). :)

Link către comentariu
  • 1 year later...

am neglijat aria asta si am noutati..

am fost la make-up artist .... machiajul face minuni :( :P :P

+ fusta GTI si terminatie toba de inox

post-3390-1209489136_thumb.jpg

post-3390-1209489141_thumb.jpg

post-3390-1209489146_thumb.jpg

post-3390-1209489152_thumb.jpg

post-3390-1209489165_thumb.jpg

Modificat de aviasol
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si mai ales dupa asa zisul face-lift :icon_thumright:

Cum ai procedat ai schimbat bara fata cu grila cu tot sau doar grila?

Referitor la plafoniera de unde zici ca ai luat-o cu 130 lei(e cu sau fara tva), e noua sau luata de la dezmambrari?

Cat mai multi km fara evenimente :Driver:

Spune-mi te rog unde ai facut terminatia de la toba si cat a costat, eventual niste preturi cu tot cu montaj pentru fusta spate de gti

P.S.-Foarte smecher nr., dar nu da prea bine pe Golf, la o limuzina neagra si cu folii mai mergea

Modificat de Auras
Link către comentariu

@auras, detalii complete referitoare la spoiler GTI si tobe gasesti aici

plafoniera am luat-o de la PBN noua nouta

tuningul de bot implica schimbarea tuturor pieselor de la trager in fata... cu tot cu trager

Link către comentariu

e mai degraba facelift decat make-up :(

ai prezentat pe vreun topic modificarile pt bara fata?

eram curios de costuri, piese, timp, etc.,

e super masina acum!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

foarte tare machiajul.. :vaidecapulmeu:

subscriu si eu la spusele lui lucianwwl..

daca ai timp si placere sa ne prezinti etapele face-liftului..am fi foarte bucurosi.. :Driver:

ps: m-a amuzat foarte tare expresia "tuning de bot"..

Link către comentariu
  • 2 months later...

hai sefu , baga detalii ca mai inbolnavit si vreau si eu "bot" de GT

...da-ne detalii

preturi, montaj, piese, unde ai montat....si ce crezi tu ca ar putea sa ne mai intereseze!

Nu ne neglija! :angry:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

a venit momentul sa mai fac o modificare mica: am instalat grile de proiector OEM model R-LINE

fata de grlilele standard noile grile au avantajul ce se pot folosi cu admisie de aer (pt vara sau cox) sau cu capac (pentru iarna).

pret aproximativ pt 2 buc 270lei

pix 2 si codurile

post-3390-1218041010_thumb.jpg

post-3390-1218041020_thumb.jpg

post-3390-1218041082_thumb.jpg

post-3390-1218041090_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 months later...

@aviasol : stiu ca G5-ul tau are la baza un model TL si ca la un moment-dat cautai ceva ornamente pentru bord/fete usi (vezi atasament). Intrebarea mea este daca ai gasit asa ceva si daca da, unde, cat, cum se monteaza etc. Merci

post-32871-1231054463_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu se poate din pacate sa le schimbi decat daca schimbi panoul de bord si panourile portierelor! ;)

Aviasol ai noutati? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!