Jump to content

Oglinda Retrovizoare Dreapta Mica

blackWolf
 Share

Postare recomandată

o demontezi si o re-montezi cu atentie sa vezi poate anumite elemente de fizare s-au rup/slabit si poate de acolo ti se trage vibratia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rudolf.s

14

• F l o r i n

9

• WNS

8

• Ice_2k

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am si eu o intrebare, care este diferenta intre o oglina partea dreapta USA si una UK, difera doar sticla, cea de USA nu are ungi mort pe cand cea de UK are ?, dimensiunile sunt aceleasi, gradul de rabatare ?. Multumesc

Link către comentariu

Mai difera si unghiul pe care il are oglinda fata de caroserie. La cele din Anglia unghiul fata de caroserie al bratului este cel pe care il are si oglinda din stanga de la masina ta.

In timp la cele fabricate pentru piata americana, unghiul pe care il are bratul fata de linia caroseriei este identic cu cel pe care il are si oglinda din dreapta (cea mica).

Acesta este si motivul pentru care la oglinzile ce provin de la masinile din Anglia, dupa reglajul geamului, acesta iese prea mult in afara. ;)

Link către comentariu

salut m-ar interesa si pe mine o carcasa de oglina si un suport de oglina cu functia de incalzire , reglare ,plierea oglinzilor si functia mirror down ptr un golf 5 / 2007 cam cat m-ar ajunge ?! de unde as putea sa le comand mai ieftin de la cineva de pe forum ? si cum caut sa vad codurile ptr produse ?! mersi !

Link către comentariu

Codurile pieselor le cauti prin programul ETKA, sau www.vagcat.com

Link către comentariu

posteaza intrebarea la Coduri Piese,sunt cativa baieti ce au acces la ETKA si iti vor posta codurile de care ai nevoie la comanda.

functia mirror-down stiu ca se activeaza din vagcom,nu cred ca e ceva specific carcasei

Link către comentariu

Functia e suplinita hardware de blocul de motorase care regleaza oglinda, cel cu memorie mai are un potentiometru de pe care citeste pozitia.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

La golf 4 / Bora se poate realiza cumva functia mirror down? Pentru inchiderea oglinzilor stiu ca iti trebuie un calculator in usa, cel care e responsabil si pentru memoria scaunelor electrice. Nu?

Link către comentariu

Oricum este calculator in usa dar nu stie de mirror down, deci la g4/Bora nu se poate.

Link către comentariu

La golf 4 / Bora se poate realiza cumva functia mirror down? Pentru inchiderea oglinzilor stiu ca iti trebuie un calculator in usa, cel care e responsabil si pentru memoria scaunelor electrice. Nu?

Doar prin adaugarea unui modul suplimentar - C o s m i n stie !

Link către comentariu

• 9 months later...

As vrea sa-mi inlocuiesc si eu oglinda din dreapta, cea mica, cu una de Anglia sa fie la fel cu cea din stanga. Stie careva daca e aceeasi treaba cu unghiul si la la fabia? Oare ar merge mai bine una de octavia 1 ?

Link către comentariu

am senzatia ca pe original o oglinda de fabia 2001 electrica si incalzita..pt volan pe partea dreapta ,este pe original in jur de 80 euro.

Link către comentariu

Daca o cumpar o sa fie sh si undeva intre100-150 lei , 80 euroi nu as da in nici un caz :) ideea e ca nu vreau sa stea ca in postul 79 al lui dragosvm , din ce am inteles cea de SUA se aseaza bine, dar nu stiu daca e valabil si pt fabia

Link către comentariu

La toate masinile cu volan pe dreapta e aceeasi problema.

Link către comentariu

• Administrator

Pentru oglinda retrovizoare dreapta care sa aiba dimensiuni similare cu cea din stanga, trebuie sa cautati si sa achizitionati oglinda cu tot cu bratul de sustinere care au echipat masinile vandute pe piata americana, nu cele de Anglia.

Link către comentariu

...din pacate, foarte rare pe la noi....

Link către comentariu

pana la urma inteleg ca oglinda dreapta de la octavia 1 nu se potriveste pe golf 4/ bora?

a incercat cineva fizic,cu oglinda in mana sau doar pareri bazate pe masuratori vizuale?

Link către comentariu

• 3 months later...

Post gresit.

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

• 1 month later...

Acuma o saptamana mi-am montat oglinda dreapta de octavia 1, se potriveste cu o mica exceptie la carcasa care nu este la acelasi nivel cu partea de pe usa, daca este cineva interesat fac si poze. Interesant este ca oglinda de octavia are alta metoda de prindere a carcasei de restul oglindei, aceasta este cu doua suruburi si nu cu parghia aia in partea inferioara ca la golf. Parerea mea este ca cea de leon 1 se potriveste 1 la 1 avand in vedere ca are acelasi sistem de prindere ca si la golf, adica cu parghie, sau cum se numeste (de mentionat ca parintii au un leon si am desfacut oglinda dreapta, dar nu am si incecar sa o pun pe golful meu)

Link către comentariu

• 3 months later...
DarkAvenger183

Salut,

am urmarit topicul, vreau sa schimb "chichineata" cu o oglinda normala. Caut acum cea mai buna solutie.

-Poti te rog sa postezi pozele cu oglinda de octavia despre care vorbeai?

-A incercat cineva oglinda de Leon 1?

-Unghiul de la oglinda de anglia se poate modifica cumva din mecanism astfel incat sa se poate regla oglinda sa vezi si umpic din caroserie? (lucru foarte important pt parcare)

-Mufa de la conexiunea electrica a oglinzii este la fel la bora cu leon1?

Link către comentariu

• Administrator

Cea mai bună soluție e să comanzi oglindă dreapta OEM - cod reper pentru america. Nu necesită nicio ajustare și funcționează perfect fiind piesă originala.

Link către comentariu

DarkAvenger183

la cati bani ma ajunge toate distractia cu oglinda de US?

- piesa noua OEM + transport + vopsire la culoare...

Daca aia de Leon se potriveste 1 la 1, iau o oglinda SH de leon culoare gri metal si am rezolvat problema. Mai mult de 300-350 de lei nu dau. Oricum, ideea cu o oglinda mare si una mica e urata cu spume. Aia mica are si vizibilitate redusa. Deci si urat si nepractic. Din punctul meu de vedere (doar al meu personal) vw are o bulina neagra ca a pus varianta asta din standard. Trebuia sa le fi facut cu oglinzi mari, frumos, ca pe alea de state si sa ofere optional si varinta cu "stubby mirror" pentru cine vrea asa.

Link către comentariu

doar sticla, pe original ... face peste 60-70% din suma pe care vrei sa o dai.

Cauta pe SH, daca ai noroc.... dar sunt foarte rare.

Altfel, oglinda de Anglia si mecanismul de pe a ta.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

DarkAvenger183

Pune te rog pozele cu oglinda de octavia. Ms

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!