Jump to content

In Sfarsit Masina Visurilor Mele Golf V

andreival3ntin

Postare recomandată

andreival3ntin

ce sa spun ... daca tot am deschis topicu hai sa zic

eram nebun dupa masina asta inca de cand aparuse golf 3 chiar daca atunci nu aveam cum sa am pe mana un permis asa ca visam ... cand am luat in sfarsit permisul ... fericit peste masura am avut un daewoo espero care a fost prima mea dragoste in materie de masini ... era perfecta pentru mine. cand a cam cazut masina am luat un ford focus de care eram multumit deoarece era foarte diferit de espero ... "puterea" micuta ma facea fericit dar visul meu nu se stinsese... acum 2 saptamani ma suna tata si zice ... ce vrei ? apartament sau masina? eu gandindu-ma la viitor am zis cu gura pe jumate apartament. nu a fost el de acord si a zis mai bine iti iei masina . am plecat in germania sa cautam una crezand ca la o suma de 15 000 gasesc o super masina. nu a fost sa fie ... cand am ajuns acolo un cel mai prost golf 5 costa 13000. m-am cam desumflat dar am zis " hai sa sar putin peste suma" . am gasit la reprezentanta din furth a vw masina visurilor mele si nu am mai plecat de langa ea . cusaturile cu ata rosie dinauntru si culoarea si rotile de 16 pe 205 m-au innebunit ... am luat-o ci 19000 km la bord fabricata in iulie anu trecut. m-a costat 17 017 E.

e un golf V varianta goal limited edition

negru

motor 1.9 tdi 107 cp

roti 16/205

dublu clima

cotiera cu guri de aerisire spate

pilot automat

spalatoare faruri

covorase cu margine rosie ca si cusatura de pe volan cutia de iteze si frana de mana care sunt imbracare in piele

6 viteze

schimbator de viteze cu inscriptionare GOAL

praguri cu inscriptionare GOAL

ornament din metal pe volan ca la gti si r 32

incalzire in scaune

radio cd rcd 300 cu 8 boxe

torpedou cu refrigerare

parctronik

sertare de depozitare peste tot in masina

ce mainici nu mai stiu ce sa zic despre ea. e masina visurilor mele ... e perfecta ... sincer sa fiu am descoperit unele optiuni dupa ce am cumparat-o... e cea mai tare

a si am garantie 2 ani :lol:

urmeaza sa pun si niste poze...

ce ziceti? va place?

Link către comentariu
  • Administrator

suna superbine!

sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

are 110 bhp? stiam ca varianta de 1.9 are 105... sau stiam gresit?:lol:

Link către comentariu
andreival3ntin
suna superbine!

sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

are 110 bhp? stiam ca varianta de 1.9 are 105... sau stiam gresit?:lol:

sunt mai multe variante din cate stiu eu la 1.9 . e una care e 1.9 dar are 90 cp.

Link către comentariu

Felicitari! Hai cu poze!

:banghead: :rolleyes: :Driver: :sbine:

Modificat de WNS
Link către comentariu
  • Administrator

eu ma refeream la variantele actuale... din cate stiu eu nu se mai pun 90 bhp pe 1.9 de ceva timp...

ma rog, detalii... :banghead:

km multi si fara probleme!

in afara de inscrisurile Goal pe praguri si schimbator, ce a mai insemnat editia asta? intuiesc ca au aparut ceva dotari suplimentare fata de standard...

Link către comentariu

aaaah! cand ma gandesc ca am dat banii astia si mi-am luat golf V simplu... :banghead:

E drept ca e nou... :rolleyes:

Link către comentariu
andreival3ntin
Cat te-a costat cu tot cu inmatricularea?

prima taxa de inmatriculare e 550 E ... destul de ieftin dupa parerea mea

eu ma refeream la variantele actuale... din cate stiu eu nu se mai pun 90 bhp pe 1.9 de ceva timp...

ma rog, detalii... :huh:

km multi si fara probleme!

in afara de inscrisurile Goal pe praguri si schimbator, ce a mai insemnat editia asta? intuiesc ca au aparut ceva dotari suplimentare fata de standard...

sincer doar mi-a placut masina f mult ... ca dotari suplimentare as adauga scaune sport cu o textura super tare

Link către comentariu
GargareONline

Intradevar ai cu ce sa te lauzi ....sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme :blink:

Hai cu pozele alea sa o vedem :)

Link către comentariu

hai cu pozele alea odata... exista si golf 5 cu motor 1.9 de 90 CP la noi nu or fi valabile da in Germania se gasesc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am eu motor de 1.9 si 90 cai cumparata de la porsche timisoara :rolleyes:.apropo acest motor a fost in oferta VW pana de curand daca nu ma insel

Link către comentariu

La partea ca era de vanzare in Romania motorul de 90 de cai sunt perfect de acord.

Dar la faza cu PORSCHE TIMISOARA... nu... pentru ca nu exista Vw la noi decat prin Autoclub si Quark :somnmare:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!