Jump to content

Curatare Turbo in Iasi

ygor
 Share

Postare recomandată

salutare!la masina din semnatura mi s-a spart un furtum la turbo.trebuie desfundata si ea dar nu mai pot merge cu masina, scoate un fum negru la spate si merg cu maxim 30km\h.am vb cu cipos dar nu pot ajunge pana la bucuresti asa, as face 3 zile pe drum.va rog tare mult sa-mi recomandati un service bun in iasi care fac treaba buna.nu sandra ca acolo o curatare costa cat o turbina noua de pe forum.

+ de desfundat injectoarele

Modificat de ygor
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Langa Ager service este un service auto..acolo in spate.Poti vorbi cu baiatul de acolo..il cheama adi..sper k stii unde e ager service :lol:

Link către comentariu

nu. mai da niste indici!!!dar este serive autorizat?

salutere man!!!! nu am putut veni la intalnire. ia zii de service-ul asta de care zici tu! ai fost tu acolo

Link către comentariu

Da e autorizat..dar nu stiu sigur daca iti va face aceasta treaba insa merita sa incerci..intreaba de ager service unde se pune folie si acolo vei gasi si servisul,lana hala de la ager.

Link către comentariu

am 24 d ani de cand stau in iasi dar nu stiu hala ager.serios ori sunt eu nebun ori nu imi amintesc acuma :lol:

da man id de mess]

Link către comentariu

hai k dau niste telefoane si iti zic unde sa meri exact.lasa nr tau de tel aici si te sun mai tz ok?

Link către comentariu

man da-mi iD de mess

vezi ca am cosmote :lol:

cred ca ma duc la OPEN service acolo la Skoda.ce zici?

serios nu mai stiu la care sa ma duc sa-mi faca treaba buna.toti sunt pe furate si pe inselat

Link către comentariu

Lasa nr tau de tel aici si te sun eu cand postezi ok.

Link către comentariu

Citeste si u mai atent topicul si vezi k a vb omul cu cipos.numai bine :banghead:

Link către comentariu

De reparat turbo nu iti recomand nici unde in Iasi (sunt din Iasi, am stat 20 de ani si am reparat mai multe masini si nu am gasit nimic). un service bun gasesti la Star Auto Mixt la CUG la Petrica Iacob (vechi mecanic in Iasi) sau la service-ul de la Granit (fostul service CFR) si nu recomand sub nici o forma SERMECOM. iti recomand sa cauti ceva in vestul tarii sau mai e o firma in Bucuresti in sediul Casei Scanteii (piata presei) care se ocupa numai cu asa ceva (reconditionari motoare, turbo, cutii).

Link către comentariu

De reparat turbo nu iti recomand nici unde in Iasi (sunt din Iasi, am stat 20 de ani si am reparat mai multe masini si nu am gasit nimic). un service bun gasesti la Star Auto Mixt la CUG la Petrica Iacob (vechi mecanic in Iasi) sau la service-ul de la Granit (fostul service CFR) si nu recomand sub nici o forma SERMECOM. iti recomand sa cauti ceva in vestul tarii sau mai e o firma in Bucuresti in sediul Casei Scanteii (piata presei) care se ocupa numai cu asa ceva (reconditionari motoare, turbo, cutii).

care petrica? ala de la valea adanca(de la rondul vechi faci dreapta si te duci in sus vreo 2 km-acolo se cheama Valea Adanca)?ala care are un peugeot partenet alb pentru asistent rutieraa.nu ma mai duc frate acolo in veci cu nici o masina, de-ar fi sa schimb doar uleiul si nu mai calc pe acolo.stiu eu de ce.alta poveste.

care service Granit?fii mai explicit.da-mi mai multe detalii, daca zici ca sunt valabili.

eu m-as duce la Open,are cineva obiectii?

nu ma pot stapani sa nu zic ceva de ala de la valea adanca.p..a ala cand te duci la el (ca am fost si eu de cateva ori cu celelalte masini + prietenii mei) trebuie sa faci cum zice el, daca tu iti spui parerea sau il contrazici cu ceva, el iti spune sec "nu iti convine du-te in alta parte" si a2a la mana mosul practica tarife de reprezentanta la piese, sa fim seriosi, stiu din propria experienta nu vb din burta.si nu iti repara el masina, el este ca un fel de inginer acolo, ca de este serice-ul lui,iti repara ceilalti mecanici care muncesc la el, el da doar indicatiile.

e frumos acolo la el, nu zic, parca intrii in farmacie;poate unii au fost multumiti care au fost la el, eu unul nu.

apropo de SERMECOM, am fost odata acolo sa schimb uleiul,si-l intreb pe un mecanic ce inseamna PD (eu stiam dar nu mai stiu exact cum am ajuns sa-l intreb chestia asta)?la care el mi-a spus :"domle ai mai multe pompite prin rezervor" :huh: ;) ;) ;) :P

Modificat de ygor
Link către comentariu

care petrica? ala de la valea adanca(de la rondul vechi faci dreapta si te duci in sus vreo 2 km-acolo se cheama Valea Adanca)?ala care are un peugeot partenet alb pentru asistent rutieraa.nu ma mai duc frate acolo in veci cu nici o masina, de-ar fi sa schimb doar uleiul si nu mai calc pe acolo.stiu eu de ce.alta poveste.

care service Granit?fii mai explicit.da-mi mai multe detalii, daca zici ca sunt valabili.

eu m-as duce la Open,are cineva obiectii?

nu ma pot stapani sa nu zic ceva de ala de la valea adanca.p..a ala cand te duci la el (ca am fost si eu de cateva ori cu celelalte masini + prietenii mei) trebuie sa faci cum zice el, daca tu iti spui parerea sau il contrazici cu ceva, el iti spune sec "nu iti convine du-te in alta parte" si a2a la mana mosul practica tarife de reprezentanta la piese, sa fim seriosi, stiu din propria experienta nu vb din burta.si nu iti repara el masina, el este ca un fel de inginer acolo, ca de este serice-ul lui,iti repara ceilalti mecanici care muncesc la el, el da doar indicatiile.

e frumos acolo la el, nu zic, parca intrii in farmacie;poate unii au fost multumiti care au fost la el, eu unul nu.

apropo de SERMECOM, am fost odata acolo sa schimb uleiul,si-l intreb pe un mecanic ce inseamna PD (eu stiam dar nu mai stiu exact cum am ajuns sa-l intreb chestia asta)?la care el mi-a spus :"domle ai mai multe pompite prin rezervor" :) :) :) :) :lol:

ohoooooooooo

Link către comentariu

am rezolvat deocamdata problema.am pus la loc furtumul cu ajutorul lui 4ABC (multumesc mult).si hai sa va spun.am fost la nea petrica si: o diagnoza 1oo ron iar dupa aia m-a chemat la ora 3 dar nu am mai fost ca m-am dus la alticineva si m-a costat 30 ron cu totul.bine fara furtum nou

sunt tare curios cat ma ajungea la petrica asta.din cate am inteles la Sandra o scanare ajunge la 70 ron si la ala 100.

acum ca merge imi fac o scanare in seara asta la turbo si vreau sa io trimit lui cipos.si m-am hotarat imi iau si eu un cablu si un programel de ala (VAG-COM)ca lumea vad ca ma sparge cu preturile si poate incet incet voi invata si eu sa umblu cu el, barem niste chestii elementare. :rolleyes:

Modificat de ygor
Link către comentariu

• 1 year later...

pana la urma ai reusit? unde ai curatat turbosuflanta>? vreau si eu ms

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE. Ultimul avertisment.
Link către comentariu

• 1 year later...

salut sunt doi baiati super de treaba in Iasi care curata turbine foarte rapid si ieftin....sunt membri si pe vwforum..numele lor este radural si masinapoporului... vb cu ei..sunt foarte promti..si baietii iti zic ce e de facut...spor!

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 7 months later...
Andrei juma

service ager

in spate la mitropolie este un petrom....in fata petromului este o alee, intri si al 100 m dai de service..

intrebarea mea e alta....un pot sa reglez si eu pompa de injectie la motorul din semnatura....

tin sa precizez....caut pe cineva bun in treaba asta...

sarim peste glodeanu si alte "vedete" de genu....

is trecut prin mana lor

rog PM...

Link către comentariu

• 1 year later...

mai e cineva care si-a curatat turbina mai recent si are un numar de telefon? multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!