Jump to content

In Sfirsit Quattro....

mariobos

Postare recomandată

va multumesc la fel,cit despre caluti in plus...momentan pt mine sunt suficienti 180,daca pe viitor o sa vreau fi sigur ca apelez la tine.mersi mult

Link către comentariu

is chiar destui 180 :blink:) desi ar mergea si la a mea pana la vreo 200 :D sa fie rotunjit...ma mai gandesc si eu :D

Link către comentariu

da,is destui 180 cai,nu cred ca as avea nevoie de mai mult pt ca va spun sincer cind o calc...nu ma dezamageste in nici un fel si la depasiri...oricum la ce drumuri avem nici nu prea imi vine sa fac io pe viteazu,doar la drum bun ce-i dau in gura.ca stim toti ce drumuri avem.sa faca astia autostrada si atunci...dar deocamdata is super multzumit de calutii mei.tre sa-mi pun si io niste xenoane dar nush care-s mai bune.si cred ca si ceva folie neagra dar nu f inchisa.ce ziceti?? ar arata mult mai klumea nu ?

Link către comentariu

xenoane trebuie neaparat. merita xenoanele! folia da, pune pe toate geamurile. dar pune legale, nu prostii de piata. 9 milioane costa toata masina in TM la LOGIMAETICS. si eu vreau sa-mi pun, doar sa produc niste oiro :lol:

Link către comentariu

Quattro rullz.Punct.Pe mine doar un GTI nou a reusit sa ma scoata din obsesia Audi Quattro.Sa ai parte de el. :banghead:

Link către comentariu

mersi mult.asta mi-am dorito si is super happy.mersi :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa , sa o stapanesti sanatos, iar combinatia 2,5 TDi + quattro este foarte reusita!

Sa te bucuri de ea fara evenimente!.. :lol:

Link către comentariu

@a6tdi: 9 milioane toata masina la LOGIMAETICS autorizate RAR, indiferent de masina?Inclusiv geamuri fata?se pierde ceva din garantie daca pun folie?

Link către comentariu

mersi mult WRC,la fel si pt tine,multi km si numai bine. :lol:

Link către comentariu
@a6tdi: 9 milioane toata masina la LOGIMAETICS autorizate RAR, indiferent de masina?Inclusiv geamuri fata?se pierde ceva din garantie daca pun folie?

9 milioane toata masina, cu rar autorizat inclusiv fata autorizata, dar vezi ca e 20% pe fata, sau cat e. pai folie pune, ce garantie sa pierzi? nu e ionizat, sper ca nu ai inteles gresit... :)

Link către comentariu

FFF buna alegere, crede-ma ca stiu :). Merita remapat, macar sa vezi cum fuge dupa.

referitor la folie, depinde de firma (eu zic ca de experienta sau stiinta) - unii dau jos geamu, cum fac cei din cj, altii am inteles ca nu dau jos geamurile, o firma din buc.

Link către comentariu
si nu dau geamurile jos ca sa puna folia, corect? :rolleyes:

Eu cand mi-am pus stiu ca la Logimaetics se dadeau jos. Eu am pus la Expert Detailing, fara sa le dau jos. Dar asta cu folia autorizata pe fata e o minciuna (spusa de ei clientilor) pentru ca folia care este autorizata este aproape"invizibila" adica nu se ved aproape deloc mai intunecat... din afara se vede in masina exact ca inainte. Inainte sa te hotarasti sa pui "autorizata" pe fata uita-te cum arata si o sa iti schimbi parerea. Daca vrei sa iti spun mai multe da-mi un PM si iti explic :)

Link către comentariu

1. se dau geamurile jos la LOG, si e mai bine asa!!!! prietenii stiu de ce !

2. nu ti se intampla cand iti dau geamurile jos, iti pun pana la ultima piulitza, stiu cum sa lucreze cu masinile straine

3. aia pe fata logic ca e deschisa, doar e autorizata. asa iti pune neagra, si la primu echipaj de politie ti-o da-i jos. de fapt arunci banii cum ar veni. mai bine "sa o facem legal" vorba lu' ex. BODU':Driver:

Link către comentariu

hmmm....daca dau geamurile jos atunci pas din partea mea. Nu zic ca nu ar fi profesionisti dar nu vreau complicatii, cel putin cat e in garantie

Link către comentariu
  • 6 months later...

sal!! am reanviat putin topicu asta...mi-am cumparat ceara formula 1 si m-am pus sa o fac eu decit sa platesc nu stiu cit la spalatorie....uitati rezultatu:sper sa va placa si sa-mi dati niste idei ce as mai putea face la ea..

Link către comentariu

Foarte tare masina si in special motorul si 4x4=180CP

Si eu daca ar fi sa schimb masina mi-as lua A4 sau A6 4x4

Link către comentariu

mersi.da,pretul mi sa parut ok pt ce are masina pe ea,full in afara de navi dar nu folosesc oricum navi ca am circulat mult pe afara si m-am descurcat...asa ca...dar da bine in interior dar pot sa pun oricind un navi plus cu 500 euro si il am si pe ala...si neaparat am vrut quattro si sa aibe cai frate !!! aaa si nu am pilot automat..dar la fel,nu-mi trebuie.

Link către comentariu

auras: daca ti-ai lua a4 sau a6 quattro cu 180 cp....ai vedea ce inseamna.poate te-ai carat si sti cum e,senzatie frate ce sa mai....daca poti sa-ti iei,ia-ti,nu mai sta pe ginduri ca merita.bafta !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!