Jump to content

In Sfirsit Quattro....

mariobos

Postare recomandată

HAHA! Vad ca toti care vin in contact cu tehnologia quattro raman la fel de marcati cum am fost si eu. Felicitari pentru achizitie! Dotari, pret, kilometri?

Link către comentariu

Super. Si eu ma simt bine cu quattro. Poate ne vedem la vreo intalnire vw prin TM :Driver: Ai un motor pe cinste ca si al meu de 2 mi jumate! :D multi km fara prb!

Link către comentariu

ce sa va spun...mi-am dorit foarte mult aceasta masina....chiar f mult.masina e din 2002,de circa o luna o am,e beton ce mai.dotari nu are f multe,adica :4 geam el si heliomate,ogl el+heliomate,6 airbag,cas+radio+cd simpfony cu mag 6 cd,10 boxe cu tub bas original,suna de...,cotiera fata spate,piele neagra,dublu climatr,scaune cu masaj reglaj el,jante pe 16,cauciucuri continental (conti premium contact 2,dar nu am navigatie.dar dotarile cele mai importante pt mine nu sunt astea ci motorul !!! 2500 tdi V6 180 cai si quattro.astea-s cele mai importante dotari....sa auzi cum toarce v6-le...si ce putere are si ce tinuta de drum....e neamtz nu ?? sper sa am noroc de ea,si la fel va doresc si voua, ca stim toti cit tinem la mashinutzele noastre.numai bine !!!

Link către comentariu

as fi curios sa ne vedem, sa aud cum face motorul tau, pe al meu sunt putin suparat :Driver:

Modificat de a6TDi
Link către comentariu

de ce esti suparat?? eu sunt din Lugoj,putem sa ne intilnim ca eu vin cam saptaminal in timi,dar daca ai drum prin lugoj ne putem intilni.

Link către comentariu
de ce esti suparat?? eu sunt din Lugoj,putem sa ne intilnim ca eu vin cam saptaminal in timi,dar daca ai drum prin lugoj ne putem intilni.

nush...am emotii :D aiurea, sunt curios cum suna acelasi motor, quattro, etc, pe alta masina, ca nu am prea auzit..prin lugoj nu cred ca dau..decat nainte de pasti, cand ma duc la caransebes... :Driver: ma rog, lasa ca mai vb :D

Link către comentariu

:D da,mi-a facut poze cineva care nu prea se pricepe...cred ca a miscat de aparat sau...oricum asa eram cind am luat-o...tremuram,eram varza.super senzatie dupa ce o iei si pleci cu ea...mai ales sa treci de la espero... :Driver:

Link către comentariu

felicitari.......

e super tare machineta..

sa o stpanesti sanatos si fara evenimente rutiere...

bafta in continuare :Driver:

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa . S-o stapanesti sanatos si fara probleme . Ceva poze de interior ?

Link către comentariu
post-10738-1173381047_thumb.jpg cam asta e. daca aveam si navi mare.....dar na.
Link către comentariu

Nu vreau sa para ca dau sfaturi dar intereseaza-te cum se conduce "la limita" masina. Eu eram sa ma rasucesc 180 grade cu o namila de 4x4. Se pare ca se duce sanie in curba daca vrei sa mergi in frana de motor.

Link către comentariu

Frumoasa masina...... :excl:

Eu tot Audi cu quattro vreau sa-mi iau. Insa nu asa de nou ;)

Pentru a merge cu o masina cu quattro este si o tehnica. :) Intr-adevar la o masina cu integrala pierzi aderenta mai greu insa cand o pierzi nu prea mai ai ce face. :(

Link către comentariu

mersi,si eu ma uit la ea non stop.tre sa-i pun o panglica rosie :excl: .cit despre integral...se poate sa aveti dreptate,eu oricum nu is f vitezoman si intrat in curbe cu viteza f mare,eu conduc f prudent,intradevar cind prind drum bun...ii dau frate...dar unde devine mai naspa drmu,curbe,acolo o las moale cu toate ca masina poate face fata dar is eu prea prudent sau nu stiu...oricum cred ca mai bine sa fi asa decit sinucigas mai ales daca mai ai pe cineva in masina.pina acuma am cam testat masina,nu ma refer la putere...ca acolo e tractor,ci la integral: f multumit,unde patinam eu cu espero sau alte masini in diferite zone,cu asta nici nu a simtit ca e noroi sau...si in curbe sta lipita nu alta.dar ma rog...depinde de sofer asta-i adevarul.oricum diferenta enorma de la espero la asta...dar si ala si-a facut treaba.deci cam asta e cu integralu.daca e sa fi sanie poti sa fi cu orice,depinde de tine.sper ca nu v-am plictisit.mersi

Link către comentariu

ce chestie, si eu acu 2 ani de la espero am trecut la a6 limusina, dupa aia la a6 avant quattro :(

Link către comentariu

Chiar foarte frumoasa masina , dar inspecial motorul si transmisia. Eu am avut ocazia sa merg cu un allroad dus la limita si statea lipit de sosea, ce sa mai zic de 2.5 TDI de 180 cp suna si se comporta exceptional.

Ce consum ai (sincer). Tipul cu allroadul avea in jur de 8.5-11.0 depindea de condus.

Link către comentariu

da,aretapiterie de piele dar volanu nu.am mai vazut la alte audi la fel ca la asta.nu stiu de ce dar nici nu ma prea intereseaza volanu,importanta e tapiteria.volanu...cit despre consum..nu stiu exact,nu stiu daca ar trebui sa ma iau dupa comp bord cit imi indica.dar eu is multumit de consum.espero imi lua mult mai mult :angry: si da,se comporta super pe sosea si noroaie si restu.

un ex de consum:pt timisoara-lugoj la espero bagam de 500.000 benzina,la audi bag de 300.000 motorina (test)post-10738-1173454208_thumb.jpg si ma mai si invirt.... :rolleyes:

Link către comentariu

Mie-mi place contrastul dintre culoare si nr. de inmatriculare. Parca-i masina lu' Alb si Negru. :rolleyes:

Sa o stapanesti sanatos. Oare cum se zice in italiana: Audi A quattro quattro !? :angry:

Link către comentariu

da,asa e cu nr alb,contrastu :lol: si de la catelu meu albano :lol: .mersi la fel,si voua va doresc la fel.

Link către comentariu

e beton masina ta !sa o stapanesti sanatos..cat desptre cei 180 de calutii ..e tentant!am mers cu unul la vreo 350000 km si sa prezentat grozav!a tau cati km are?

Link către comentariu

faina masinutza...sa-ti traiasca...

dc nu esti multimit de performante....treci pe la mine...sa iti dau niste caluzti in plus (vreo 35 la numar :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!