Jump to content

Leon Vs. Golf 5 Vs. Fabia (noi) Vs. Passat B5.5 (s.h)

bagabontu
 Share

Postare recomandată

Salut...In viitorul apropiat doresc sa imi schimb masina din semnatura. Ideea e ca nu stiu ce sa aleg.

Ma tenteaza toate destul de mult dar cel mai mult ma tenteaza passat-ul deoarece este al tatalui meu.....

Dar acum vin argumentele.....parca imi plac mult hatchback-urile si ma gandesc si la consum si la locurile da parkre si ca e masina noua....dar stiu ca tata s-a comportat bine cu masina....stiu de unde o iau...si in plus are destul de multe facilitati....climatronic...incalzire in scaune....4 geamuri electrice..scaune din piele...si lista poate continua.....130 cp.

Ideea e ca nu prea m-as incumeta la un leasing asa mare adica cele noi ma duc intre 15-19 mii euro

Voi ce ma sfatuitzi??

merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Golf V ( subiectiv ) !

Apropo cum parchezi masina pe trotuar in fata blocului ?? o bagi prin gangul acela de la bloc ?

Modificat de xqzme
Link către comentariu

Mai bine pastrati masina in familie.Daca el o va vinde si tu vei cumpara alta masina...per total ca familie veti iesi sigur in pierdere.Avand in vedere ca s-a comportat bine cu masina si a ingrijit-o eu zic ca e alegerea perfecta. La s.h exact asta e problema in general...nu ai nici o garantie ca masina nu a fost facuta zob sau ca nu are probleme grave - ei bine in cazul tau ai scapat exact de cele mai mari temeri.

Link către comentariu

Eu merg tot pe golf v sh

Link către comentariu

as alege passat-ul, fara nici un fel de discutie.

Link către comentariu

pastreaza Passatul :offtopic:

Link către comentariu

incearca sa-ti imaginezi viata ta urmatorii x ani cu fiecare din masinile alese. ma refer la necesitati. eu am un copil mic de 3 ani si un ciine ciobanesc de vreo 65kg. cind trebuie sa mai incapa si saniuta in portbagaj, incepe distractia. :lol: . e doar un criteriu :lol: .

Link către comentariu

@ xqzme.......nu o bag in gang o las pe acolo pe trotoar......de obicei e masina mamei mele in parcare si o scot pe a ei si o urc acolo sus. Ma intrebi pt ca ai vazut-o sus acolo ???

@ all da si eu m-am gandit la passat si in plus dupa cum am zis mai sus nu prea m-as incumeta la un leasing asa mare......adica sa ma intind pe ani multi......asa passat-ul o sa aiba un pret destul de mic zic eu........ deci cu ajutorul vostru mi-am intarit dorinta de a pastra passat-ul..acum sa vad cand va veni ziua in care tata isi da comanda de alta masina...asta era unu din motive.......ca nu cred ca va fi anul asta :icon_cheesygrin:

@ayk am abia 20 de ani si va mai dura pana voi avea un copil...o familie....asa ca momentan nu prea ma intereseaza aspectele aste.....dar este oricum ceva de gandit ca nu stiu cand voi mai avea ocazia sa imi schimb masina......

OFF TOPIC...........nu vreau sa ma mai gandesc ca deja sunt plin de nervi.........si ma gandesc cu groaza la noua masina si taranii care nu au ce face.........am mai scris intr-un alt topic ca abia mi0am vopsit masina acu ceva timp si ca o gasesc cu tot felu de zgarieturi......ieri am gasit decisiva...o cheie pe portiere........tinand cont ca inainte de a o vopsi aveam stopul unit de far printr-o zarietura de cheie.........nici nu mai merita sa cumperi masina noua....cand vezi taraniii.....

Eu merg tot pe golf v sh

golful nu era sh............doar passat-ul

Link către comentariu

Da ....o vad mereu acolo eu de obicei pe acolo intru in intersectie si imi spal masina la baietii aceia "ecologici" :lol:

Link către comentariu

Avand in vedere provenienta Passat-ului...este clar ca e de preferat sa-l alegi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!