Jump to content

Vasul Acela Cu Capac Verde Din Stanga De Langa Far

Extreme
 Share

Postare recomandată

Imi spuneti si mie ce ulei este in recipientul cu capac verde de langa farul din dreapta. Servodirectia sau lichidul de frana?

Si de care ulei trebuie sa cumpar? Este o norma speciala? (am auzit ca ar fi ceva cu dot4 dar am zis ca mai bine intreb decat sa fac o prostie)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca tot o sa cumpar ulei sa-l schimb pe tot sa nu? Cum se schimba? La mine culoare e mai mult spre rosu - inseamna ca e vechi si trebuie sa-l schimb sau pot sa complectez peste cel existent?

Link către comentariu

Pai daca e rosu n-are sens sa-l schimbi. E bun, nu-i vechi, aia e culoarea lui. Completezi peste el.

PS: La mine e ca si cafeaua. Ar cam trebui sa-l schimb.

Link către comentariu

Pai daca e rosu n-are sens sa-l schimbi. E bun, nu-i vechi, aia e culoarea lui. Completezi peste el.

PS: La mine e ca si cafeaua. Ar cam trebui sa-l schimb.

Si la mine are aceeasi culoare nesanatoasa.

Link către comentariu

Pai culoarea asta cafenie nu-i sanatoasa, dar probleme apar abia cand face bule in vasul de expansiune. Dar nu prea as vrea sa-l schimb ca directia merge super. Un prieten din Timisoara, Sicalossu, l-o schimbat ca o avut de lucru pe-acolo, si-acuma nu se mai aeriseste nicicum, iar directia ciuciu, ca la tractor.

Link către comentariu

daca vrei sa-l schimbi mergi la un service serios,nu te apuca tu!merge greu serva,vajaie?daca nu lasa-l asa si doar completeaza daca e nevoie!

Link către comentariu

daca vrei sa-l schimbi mergi la un service serios,nu te apuca tu!merge greu serva,vajaie?daca nu lasa-l asa si doar completeaza daca e nevoie!

Servo merge perfect , nici un zgomot nelalocul lui, este foarte usoara.

Daca trebuie doar sa complectez nu este acest lichid oare si in cantitati mai mici, eu tin minte ca la passat-ul b care l-am avut inainte am luat o data o sticluta maica.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!