Jump to content

Mufa Usb

marius323
 Share

Postare recomandată

Am intrebat pentru ca m-am uitat in cotiera si am vazut ca am locul repartizat special pentru AUX si am crezut ca nu a fost aleasa optiunea si ca se poate pune.

In legatura cu RCN210 pentru a o monta sunt nevoit sa schimb si plasticele de la consola centrala pentru ca din pozele de pe net nu pot sa imi dau seama exact de dimensiuni.

Aux - da, in functie de unitate - USB - doar RCD510 Delphi/China.

RCN210 - nu modifici plastice - trebuie mufa adaptoare plus tras firele de can.

aseara am pus unul pe un B6 - merge perfect... BT-ul lucreaza excelent, schimbi melodiile din butoanele radio, etc....

post-30007-0-51284800-1444195870_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• marius323

5

• keos

5

• Booggy

4

• m4f10tul

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata bine sper ca voi face si eu cat de curand un upgrade. 

Mai am o intrebare. Aseara tot cautand modificari ce le pot face la masina am vazut la cineva cu un passat b6 din 2007 ca avea pus RNS 310 si  mi-a sarit in ochi ca are navigatie. Am cautat pe net si am vazut ca este o alternativa mai ieftina decat RNS 510.

In afara display-ului mai mic de pe rns310  dare care are intrare aux diferenta dintre ele care este si daca necesita vreo modificare pentru instalare la rns310.

Link către comentariu

Diferenta este ca nu ai harti la rns310 fata de 510 unde se gasesc foarte usor. Ce preferi?

Link către comentariu

Aha am inteles..bine inteles ca 510 dar nu stiam clar care e diferenta . Multumesc pentru raspuns !

Link către comentariu

Poti opta pt RNS315 care are si bluetooth incorporat - si se gasesc si harti cu Romania - dar sunt mai scumpe, nu e asa usor ca la RND510

Acum, depinde ce iti e mai util tie - Bluetooth pentru conexiune telefon sau navigatia - Romania.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!