Jump to content

Mufa Usb

marius323
 Share

Postare recomandată

Sal,

As avea si eu o intrebare .

Daca as cumpara o navigatie originala de Passat B6 si as conecta la ea cu ajutorul cablului din imagine un I-POD pot asculta mp3-uri sau vedea filme ?

Multumesc .

Poze:

post-20331-1248517646_thumb.jpg

post-20331-1248517659_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• marius323

5

• keos

5

• Booggy

4

• m4f10tul

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu am rns 500,si mufa i pod in cotiera.nu afiseaza titlurile pe ecran pt ca e pus in interfata de magazie cd care nu stie mp3.cablul din imagine il poti folosi doar daca ai mufa in torpedou,langa airbag on/off pt pasager.am luat si eu cablul ala,dar l-am stornat.nu stiau baietii de la pbn nici cum ii cheama.

Link către comentariu

• 1 year later...

sal,stie cineva cum pot sa leaga USB la sistemul de navigatie?si in primul rind cum se demonteaza navi-ul?multumesc mult

Link către comentariu

• 1 month later...

Sal,

Atasez o poza, facuta in interiorul cotierei (Passat B6 2.0 TDI 140 2007).

post-86762-0-45457600-1300559128_thumb.j

Va rog sa ma lamuriti si pe mine, ce pot lega pe mufa aceasta?

De ce adapor am nevoie, si de unde as putea cumpara. Eventual ceva link.

Mersi fain

Numai bine,

Dragos

Link către comentariu

salut,

Din cate imi pot da eu seama...seamana mai mult cu o mufa de telefon Nokia mai vechi (jack-ul subtire este alimentarea)...sper sa nu ma insel si sa te induc in eroare :rolleyes:

Numai bine

Link către comentariu

seamana mai degraba a Conector multimedia MEDIA IN

Link către comentariu

cred ca mai mult conector media..spuna asta din cauza ca, daca ar fi ceva pt nokia

nu prea ai cum sa bagi telefonu in slotul acela, ma gandesc ca pinii ar trebui sa iasa inafara cumva.

alte pareri!!

poate stiti unde sa gasesc conector pt asa ceva...

ms

Link către comentariu

salut ! ai tastatura in compatimentul de langa butonul de avarie? se pune suportul pt telefon acolo, pt diferite modele de nokia..

post-62913-0-21796300-1300622638_thumb.j

Modificat de casper_bdc
Link către comentariu

sal, da am tastatura langa buton de avarie..

dar am bluetooth, ma gandeam ca pt aia e (sa formezi numere)

ideea e ca am functie de AUX pe MFD DVD Nav, si nush unde si ce sa leg, ca sa pot pune muzica prin auxiliare.

mersi

Dragos

Link către comentariu

daca desfaci navigatia, ai sa vezi in spate in afara de mufa principala "quadlock" inca una mai mica , este pt cablu AUX LINE IN. se poate pune cu intrare RCA sau cu mufa JACK, sau pt Ipod,Iphone, etc! sau se poate lega un alt aparat care citeste carduri de memorie,cheita usb. cablul ajunge cam 15€ ,dar aparatul ala care citeste carduri etc, cam 110€.eu as schimba navi-ul:P

si pt telofon, cumperi un suport la modelul tau sau cumperi un tel care sa-l tii numai in suport si gata:),chiar daca are bluetooth,tot trebuie suport.eu am nokia 6310i.. numai bine

post-62913-0-22874600-1300649703_thumb.j

post-62913-0-46307000-1300649749_thumb.j

post-62913-0-68123400-1300649798_thumb.j

post-62913-0-84175600-1300649820_thumb.j

Modificat de casper_bdc
Link către comentariu

mersi de raspuns casper_bdc

m-ar ajuta daca mi-ai spune cum sa caut cablurile pe ebay. sunt in anglia

si as putea sa le gasesc aici. Ceva denumiri sau coduri?

ms

numai bine

Link către comentariu

• 4 years later...

Salut,

Am citit toate topicurile privind mufele de USB, dar n-am gasit ceva util. Decat niste discutii privind daca le vede sau nu melodiile. La care nu m-am dumirit exact, dar presupun ca le vede. Altfel de ce ar mai exista?

Deci am gasit urmatoarea mufa USB: http://car-solutions.com/en/oem-usb-cable-for-volkswagen-skoda-seat.php

Cred ca pot sa o montez la RCD510 (am vazut ca are mufa galbena in spate).

Intrebarea este... 

In poza apare un alt fel de maner de viteze decat la mine. La mine este manerul si cu 3 butoane pe fiecare parte (in total 6). Oare mufa s-ar potrivi?

Mersi mult,

K

Link către comentariu

Nu merge. Cel mai bine cumperi un cablu universal usb pe care il lasi in torpedou.

Link către comentariu

Deh... ghinion. Oricum daca nu găsesc exact mufa pentru acolo nu e interesant. :)

O să mă limitez la cardul SD si mufa de aux (dar nu am înțeles ce fac cu ea in cotiera :))

Link către comentariu

Mi-a venit o idee noua :).

Exista de vanzare butoanele respective.

Nu ati vazut "undeva" o mufa de USB ? Eventual putem sa le folosim si ca incarcatoare ? :)

Am gasit pe cineva care a facut un custom made: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5399518-show-off-ur-gauges-vent-gauges-column-pods-pillar-pods-custom-pods-interior-mods-custom-phone-holders-etc

Problema este ca nu e detaliata schema, poate un electronist? O alta varianta ar fi sa incerc sa cumpar o mufa model vechi si sa "aranjez" un buton cu mufa in el?

Are cineva vreun button "spare" si eventual un imprumut pentru o mufa USB? Sa nu cumpar tot sistemul de pe eBay si sa platesc degeaba. :)

Mersi,

Claudiu

Modificat de keos
Link către comentariu

Exista buton usb&aux care se monteaza in cotiera, desicat pt B6! Spor la cautat :)

Link către comentariu

Exista buton usb&aux care se monteaza in cotiera, desicat pt B6! Spor la cautat :)

Da, il gasesti peste tot! Dar totusi eu vreau sa pun mufa in locul unui buton ;). E o tampenie cu mufa ai in cotiera !

Link către comentariu

Mi-a venit o idee noua :).

Exista de vanzare butoanele respective.

Nu ati vazut "undeva" o mufa de USB ? Eventual putem sa le folosim si ca incarcatoare ? :)

Am gasit pe cineva care a facut un custom made: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5399518-show-off-ur-gauges-vent-gauges-column-pods-pillar-pods-custom-pods-interior-mods-custom-phone-holders-etc

Problema este ca nu e detaliata schema, poate un electronist? O alta varianta ar fi sa incerc sa cumpar o mufa model vechi si sa "aranjez" un buton cu mufa in el?

[...]

It was a super cheap usb cigarette lighter power adapter that I pried apart and hot-glued to the bottom of one of the blanks, and I'm pretty sure I tapped the cigarette lighter wires.

Link către comentariu

EWS

Si crezi că intră în spațiul unde e scrumiera si bricheta?

K

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut , tocmai ce am devenit fericitul posesor al unui Passat B6 din 2007 si din ce am vazut in discutiile voastre , ca si mine doriti sa adaugati acel port USB/AUX .

Am gasit azi dimineata anuntu asta pe ebay http://www.ebay.com/itm/VW-OEM-USB-AUX-Switch-Plug-Cable-For-VW-Passat-B6-B7-160mm-Long-/261501730740?hash=item3ce2b7bfb4&vxp=mtrcu un port USB + Aux si nu stiu daca a reusit cineva pana la momentul acesta sa isi puna asa ceva fie el in cotiera fie la butoanele de langa schimbator . 

Si daca imi poate spune cineva daca pe RCD300 se poate monta .

P.S : as dorii sa renunt la RCD300 si sa il inlocuiesc cu ceva care de preferat sa aiba Navigatie + slot SD /AUX si sa fie 100% compatibil cu comenzile de pe volan . Astept pareri ! 

Mutlumesc.

Link către comentariu

nu merge ce vrei tu....usb pe rcd300.

poti monta RCN210 - are usb, stick, bluetooth, Aux - fara navigatie -

navigatie oem - rns510 - SD card, HDD, si suporta si Aux

Link către comentariu

Am intrebat pentru ca m-am uitat in cotiera si am vazut ca am locul repartizat special pentru AUX si am crezut ca nu a fost aleasa optiunea si ca se poate pune.

In legatura cu RCN210 pentru a o monta sunt nevoit sa schimb si plasticele de la consola centrala pentru ca din pozele de pe net nu pot sa imi dau seama exact de dimensiuni.

Modificat de Gabi B6
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!