Jump to content

Ce Ziceti De Jetta?

kokonutz

Postare recomandată

Salut. Mi-am luat o Jetta din Germania , cu 17500 eur! prima inmatriculare 11/2005 , climatronic,ABS,ASR etc

Ce ziceti , am facut o afacere buna sau nu?

Link către comentariu

S-o stapinesti sanatos.

Poti sa dai ceva detalii (motor,confort,Trend,Comfortline,Sportline) ?

Link către comentariu

e comfortline , motor de 1.9 TDI , albastru metalizat , climatronic , computer bord , tempomat , cheie cod , cotiera centrala , 19.000 km. multi mi-au spus ca e cam scumpa , nu stiu ce sa spun! m-am gandit si la una noua , dar fara 21000 EUR n-o luam cu dotarile astea.

Link către comentariu

E facuta in Mexic? Pentru ca toate care se vand in Romania acolo sunt facute....Si daca este facuta in Germania nu este scumpa celoc la Km. astia.S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Absolut toate masinile Jetta sunt aduse din Mexic, deci si alea de la nemti. Pararea mea e ca pretul e corect deoarece pretul unei masini (nu ma refer aici la o cota facuta tinand cont de varsta, optiuni, kilometraj, etc.) poate fi foarte mult influentat de starea masinii (exterior, interior, poate cateva poze vor confirma ca am dreptate:):rolleyes:. Eu la achizitionarea unei masini atata timp cat sunt multumit de ea (functionare si confort) nici nu mai incerc sa ma uit stanga dreapta la alte preturi deoarece in timp pretul oricum scade. Una e sa cumperi o masina imediat ce apare modelul respectiv (cand pretul sigur e ridicat) si alta e sa o iei la sfarsitul ciclului de viata cand tot ce era la inceput optional se gaseste in serie. Prin analogie si pretul SH evolueaza in acelasi fel!

Link către comentariu

mie nu mi se pare ok... inainte sa imi iau passat gasiem o jetta la 18.000 2.0 TDI full bi-xenon, piele, navi tv, dvd ce trapa ce vroiai... da nu am luat ca era cu taxa de 30% ca e in mexic... ma ducea o gramada

Link către comentariu

kokonutz, daca tot esti posesor de Jetta poti merge in "Golf V si Jetta" sa dai un vot in poll-ul "posesori Jetta" :)

Link către comentariu

Cat mai curand o sa vin cu poze. Multumesc de incurajari! deja sunt multi care spun ca e prea scumpa , ca la pretul asta luam altceva etc.

Eu am dat deja banii si sunt super-incantat! pe curand!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!