Jump to content

Accident Usor, Am Nevoie De Sfatul Vostru

costindumi
 Share

Postare recomandată

Salut, am patit un accident "usor" care m-a lasat cu asha: parbriz crapat peste tot, bara fata crapata si iesita din bridele de prindere (sta cam descentrata acum), grila radiator cu sigla sparta (sigla am recuperat-o :-D) si capota care e cam acordeon, mi s-a mai ridicat si in mers ca nu se inchidea bine dupa accident si s-a ridicat in mers , acu e mai stramba. Masina e un Passat Variant pe benzina, din 95' , B4, "intermediar".

Ce ma sfatuiti, eu sunt din Ploiesti si la centrele de dezmembrari de aici pauza piese n-am reusit sa gasec deloc, unde as putea sa gasesc, am sanse catre buzau, sau prin ce zona?Mai merita reparata capota? se mai poate scoate ca lumea de catre un tinichigiu sau sa cumpar, si daca da, cam la ce bani sa ma astept?Ma intereseaza de asemeni plasticaraia, grila din fata, bara de protectie, iar niste sfaturi si eventual un pret informativ. Va multumesc anticipat ptr ajutor, si numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu chitui si nu indrepta capota pentru ca va sari chitul fiind un element supus vibratiilor si deselor inchideri deschideri.Piesele noi costa destul de mult...incearca la dezmembrari...tot pe forum erau si adrese de centre de dezmembrari...parca aveau si nr de telefon...bafta

Link către comentariu

• 4 weeks later...
passatu'mosule

La Buzau sunt multe dezmembrari si ai ceva sanse sa gasesti piese.......oricum au niste preturi bomba, dar daca iei mai multe piese, poti negocia. Referitor la chituiala.....cred ca se poate scoate la fatza capota, dar....tinichigiul trebuie sa fie destul de istetz. Acum depinde de tine ce vrei sa faci, cati bani ai dispusi.......Multa bafta

Link către comentariu

Capota are niste initiatori de deformatie.Rolul acestora este ca la un evetual impact capota sa se deformeze numai in acele locuri,in felul acesta ea nu pune in pericol viata pasagerilor.In aceste locuri,dupa cum s-a spus mai sus, vibratiile sunt mari si chitul nu va rezista. Singura solutie:alta capota....

Link către comentariu

Multumesc ptr raspunsuri. intr-adevar solutia au fost dezmembrarile, desi am ajuns pana la Ramnicu Sarat, criza mare de VW B4 se pare..:lol: . Azi o ridic din service, sa vedem ce a facut cu vopsitu .... Numai Bine , si Paste Fericit !

Link către comentariu

Stiu cum e... nu gasesti nimic la dezmembrari (tot Passat B4 am) :lol:

Cum ai procedat pana la urma? Ce ai luat de la dezmembrari si ce ai recuperat?

Link către comentariu

• 3 months later...
Stiu cum e... nu gasesti nimic la dezmembrari (tot Passat B4 am) :icon_cheesygrin:

Cum ai procedat pana la urma? Ce ai luat de la dezmembrari si ce ai recuperat?

Pai..cautare pe google dezmembrari auto, rezulta "http://www.dezmembrarimasini.ro/" si acolo am gasit nr unuia din Darmanesti o loc. langa Ploiesti unde e plin de tipi care se ocupa de asha ceva, si ala avea un Passat adus din Anglia...impecabil...te durea inima sa-l vezi facut bucati..., am luat capota, omu f serios mi-a dat ca bonus si alte maruntisuri de ornamente etc...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!