Jump to content

Audi A4 Cabrio , 2.4 Benzina Sau 2.5 Tdi

enricco
 Share

Postare recomandată

Am masina din semnatura si as dori sa imi iau un A4 cabrio din germania.

Am gasit urmatoarele motorizari : 1.8 turbo benzina

2.4 V6 benzina

2.5 TDi

Daca are cineva unul dintre aceste modele as dorii mai multe informatii despre el ..... , consum , probleme aparute , anduranta . etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cuvitele cabrio si diesel nu se potrivesc. orice da' nu 2,4

Link către comentariu

am un prieten cu unul de 1.8 T , e f tare , am mers cu masina . consumul la 2.4 e maricel sa nu mai zic de taxa de inmatriculare

concluzie motorizarea 1.8 T e mirifica

am in plan vara asta sa schimb si eu masina , cu una care are motorizare 1.8T

Link către comentariu

Desi masina are 1.600 kg, 1.8 T se descurca binisor. 2.4 V6 nu te-as sfatui sa alegi, la fel ca si la Mercedes, a fost un motor care consuma mult si nu ofera performante prea imbucuratoare. Nu am condus nici un cabrio diesel, dar cei care au facut-o spun ca nu merita din cauza zgomotului mare si a mirosului de motorina. Faza cu motorina mi se pare o tampanie, iar despre zgomot, pe mine unu m-ar incat sa aud mai "aproape" acel V6 TDI. As alege 2.5 TDI.

Link către comentariu

2.5 TDi all the way!!! consum si fiabilitate :wub:

Link către comentariu

as alege 18 T fara sa stau pe ganduri.daca-mi permit sa-mi cumpar A4 cabrio,imi permit sa bag cu un litru mai mult la 100 de km.si mai e si diferenta de pret de vreo 4000 e.

Modificat de R Z F
Link către comentariu

Stie cineva care este consumul la motorul de 2.4 benzina si la 1.8 t?

Link către comentariu

Din ce-am auzit fara 16/18% in oras nu scapi..

Faza cu mirositul motorinei este adevarata.Daca stau la stop cu a mea cu un geam deschis imi intra in masina mirosul dezagreabil de motorina arsa!Inchipuieste-ti ce se intimpla cu Cabrio.

Si eu as recomanda benzinar..

Luigi Vicol

Link către comentariu

Multam ' pentru sfaturi...

Fiind obisnuit cu motoare mai mari (peste 2000 ) .. am ceva reticente cu privire la 1.8 t...............

Link către comentariu

Si eu as recomanda 1,8 T , este destul de sprinten pentru masina pe care o vrei . :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

eventual cu motorul de 2.4 iti poti achizitiona si o statie PECO :lol:

1.8t de departe cea mai buna motorizare

Link către comentariu

Mootrul de 1,8 e motor cu TURBO. Si treaba se cam schimba fata de un motor aspirat normal.

Link către comentariu

am eu 3.0 cabrio si exceptatnd consumul care nu este sub 15 decat afara pot sa-ti zic ca face banii TOTI.

Link către comentariu

As ruga pe toti posesorii de a4 cabrio cu motoare de 1,8 t si 2,4 V6 sa posteze consumul de benzina ... .......real.........ca cel din manuale.... nu se potriveste deloc...

Multumesc anticipat

Link către comentariu

am un amic care are un 18 t pe cabrio

consum in bucuresti 15-16(omul se da tare la ea)

in afara 8,5-9 in regim de min 140

Link către comentariu

• 2 months later...

Fac o revenire. Consum astazi de Bucuresti (120km in oras) 33,2%.

Pe bune.

Link către comentariu

Hmm... Motor 2,5 V6 benzina 165 cai pe un Hyundai (dar motoru e OK, 4 valve pe cilindru etc) consuma cam 18-19 in oras in conditiile astea de trafic. Dar eu zic ca merita la cabrio. In nici un caz diesel la cabrio.

My 2 cents.

Link către comentariu

giorgio_tlro

Arunca un ochi si pe carmanager daca vrei sa vezi chiar sunt 2 a4 cabrio la vanzare ambele 1.8 turbo iar una este si quattro.Ambele foarte dotate....eu zic ca merita.

Link către comentariu

Sa vina posesorii de 1.8 T sa zica de motoarele lor... Mai bine 2.4 - 3.0 pur...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

1.8T! Este o contradictie in termeni intre "cabrio" si "Diesel".

Link către comentariu

Pana la urma am achizitionat din germania A4 cabrio 1,8 turbo . consum afara (2100 km germania-rom) 8,3 % (ucisa)\........in oras de sambata pana azi 13,1 %

Oricum super motor 1,8 Turbo ...am mers si cu 2,4 ....diferenta este fff mica ....163 cp si 170 cp

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, tocmai vroiam sa-ti spun ca eu as alege 1.8T, diferenta de putere intre unul si altul este insignifianta...

Iar asta e T, mult mai interesant decat un aspirat + diferenta de pret ulterior (asigurare, casco, impozite...)

Inca o data multi km fara pb. :unsure:

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, tocmai vroiam sa-ti spun ca eu as alege 1.8T, diferenta de putere intre unul si altul este insignifianta...

Iar asta e T, mult mai interesant decat un aspirat + diferenta de pret ulterior (asigurare, casco, impozite...)

Inca o data multi km fara pb. :icon_thumright:

Merci

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere, 2.5 TDI este un motor exceptional dar nu se preteaza pe cabrio sub nici o forma, zgomotul la relanti este mare, in mers nu este sesizabil zgomotul dar la semafor este rusinos :icon_thumright:

Inca o data sa o stapanesti sanatos ...........si numai soare sa ai .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!