Jump to content

Ce Parere Aveti De Pasatul Meu?

SilentAssasin

Postare recomandată

sa o stapanesti sanatos! e superba masinuta! am zis-o si ma repet: nu prea merge mahonu cu tuningu, poate schimbi elementele din mahon cu unele carbon?! astai singura precizare! :)

p.S: criminal botu masinii!

Link către comentariu

Foarte frumoasa...cu un minim de modificare masina incepe sa te reprezinte...cu o masina stock esti un om intr-o multime...cu o masina personalizata iesi un pic din cotidian...eu unul sunt adept tuning 100%...umbla-i si la spate si vei vedea ca merita...si nu-i o avere ...triple led un pic de eleron...eventual niste roti pe 17..

Link către comentariu

Farurile sunt marca SONAR,model care face corp comun cu semnalizarile

post-1383-1173214508_thumb.jpg

Link către comentariu

Farurile arata f bine dar jantele strica tot aspectul masinii. Sunt cam cele mai urate jante din gama VAG.

Link către comentariu
SilentAssasin

Multumesc colegilor. Eu sunt ahtiat dupa interioru de piele crem-alb. si cu lemn.. Fiecare cu gusturile lui intradevar.

jantele nici mie nu imi plac, cine vrea sa le cumpere sa imi dea PM. Dau la ele set cauciucuri iarna + vara garantate 220km/h vrednestain . O sa pun jante pe 18.

Farurile sunt sonar sau raidhp.o sa ma uit.

O sa revin cu poze dupa urmatoarele modificari.:)

PS, este din bucuresti sau are drum si are nevoie de o diagnoza vag-com profesionala si GRATIS sa imi dea PM !

Modificat de SilentAssasin
Link către comentariu

Foarte tare masina mai ales motorul si transmisia si iartai pe colegii mai rautaciosi.

Link către comentariu
Multumesc colegilor. Eu sunt ahtiat dupa interioru de piele crem-alb. si cu lemn.. Fiecare cu gusturile lui intradevar.

jantele nici mie nu imi plac, cine vrea sa le cumpere sa imi dea PM. Dau la ele set cauciucuri iarna + vara garantate 220km/h vrednestain . O sa pun jante pe 18.

Farurile sunt sonar sau raidhp.o sa ma uit.

O sa revin cu poze dupa urmatoarele modificari.:)

PS, este din bucuresti sau are drum si are nevoie de o diagnoza vag-com profesionala si GRATIS sa imi dea PM !

Parerea mea prieteneasca e sa incerci niste jante de 18' de la cineva si sa mergi putin cu ele sa vezi daca merita sa le pui,eu am pe 17' si asa e destul de rigida(incat imi e frica sa schimb si amortizoarele k sa nu rup masina si mai rau),este adevarat depinde si cat mergi cu ea si pe unde,dar yo zic k 17 e destul de mult (eu simt chestia asta pe pielea mea :rolleyes: ) in rest succes la tuning si :Driver: fara incidente.

Link către comentariu

Foarte reusita grila + farurile, dar ca o remarca volanul si insertile cu lemn, la un tuning nu pre se potrivesc - parerea mea.. :rolleyes:

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!