Jump to content

Ce Parere Aveti De Pasatul Meu?

SilentAssasin

Postare recomandată

SilentAssasin

Ce parere aveti de pasatul meu?Farurile sunt cu angeleyes ,pe fond negru si cu xenon.Grila e fara sigla dupa gustul meu., sigla vw imi statea pe cap si strica tot aspectu. prea mare si inestetica.

Cat despre motorizare , este 2.5 tdi de 150 cai , intentionez cat de curand sa ii montez un intercooler FMIC si duze marite la injectoare si jet cu vapori de apa pe admisie pt racirea egt. Distantiere de 30mm si pe fata si pe spate.

Daca mai aveti idei sunt binevenite.

Apropo, cine vrea grile fara sigla sa imi dea PM.. Mai am 4 bucati.

post-8504-1172949112_thumb.jpg

post-8504-1172949217_thumb.jpg

post-8504-1172949297_thumb.jpg

Modificat de SilentAssasin
Link către comentariu

Mai era pe undeva un topic despre masina fiecaruia. Acolo s-ar putea sa gasesti si alte pareri

Link către comentariu

simpatica masina :D daca as avea ceva de criticat nu as face-o uitandu-ma la nick-ul tau :)

Link către comentariu

Sincer, din fatza seamana cu modelul B5. Mie nu-mi plac chestiile gen tuning, strica aspectul general al masinii. Cel mai bine arata masina originala, din fabrica, fara prea multe impopotonari. Mi se par kitch-uri. :) Deh, fiecare cu damblaua lui.

Modificat de Daniel Iasi
Link către comentariu

mie imi place ... cam asa as vrea sa-i fac si eu botul , grila fara sigla si faruri pe fond negru .... ce faruri sunt ? cred ca nu sunt FK ...

Link către comentariu
SilentAssasin

Farurile sunt RAID hp. sunt cam 180 euro in germania si 280 in romania, vin cu becuri normale. Poti schimba sa pui halogene dar consuma enorm. Am preferat sa pun xenoane.

Cat despre impopotzonari, nici mie nu imi plac, dar impopotzonarea cred ca inseamna o modificare a masinii de prost gust.

Tuningul exterior poate fi o arta, sau poate fi o tziganie.Eu nu cred ca am impopotzonato.

Link către comentariu

@Daniel_Iasi: hello. chiar e modelul B5, e si normal sa semene (putin :rolleyes:)

Link către comentariu

eu o sa fie sincer ...

nu imi place deoarece e modelul b 5 pe care eu il urasc

daca era b5.5 altfel suna :P

ma rog gusturile nu se discuta ......... mie nu imi plac cum zicea si cineva d p aici cu prea multe modificari

ce mai un passat b 5 oarecare cu jante si faruri......

apropo de ce nu ai pus topicul la - masina mea -

post-8848-1173012921_thumb.jpg

Link către comentariu
SilentAssasin
eu o sa fie sincer ...

nu imi place deoarece e modelul b 5 pe care eu il urasc

daca era b5.5 altfel suna :wub:

ma rog gusturile nu se discuta ......... mie nu imi plac cum zicea si cineva d p aici cu prea multe modificari

ce mai un passat b 5 oarecare cu jante si faruri......

apropo de ce nu ai pus topicul la - masina mea -

passat b5.5 difera de b5 doar prin stopuri faruri si grila din fata. Mie unul imi place B5 si nu B5.5 . Ca sa nu mai zic ca eu am motor V6 , sunt 4x4 permanent si mai am si tiptronic si piele ceea ce tu nu ai nici cu grila fara sigla.

Link către comentariu
@Daniel_Iasi: hello. chiar e modelul B5, e si normal sa semene (putin :huh:)

Dupa interior si partea laterala, am dedus ca e B5.5. Ca dupa partea din fatza nu aveam cum sa deduc, pt ca a fost modificata. Si totusi, sa compari B5 cu B5.5 e ca si cum ai compara Nova cu Solenza...

Link către comentariu

Imbunatatiri facute cu bun gust si fara o agresivitate prea mare !!!

Probabil se potrivea mai bine grila de la In-Pro.

Probabil ca un kit de la Caractere chiar ar face pe unii posesori de B5,5 sa moara de invidie.No offense !

Eu sunt topit dupa B5 deoarece e singurul Passat care seamana cu Phaeton-ul !!

S-o stapinesti sanatos .... si nu te uita la ce zic altii !! Parerile personale ar trebui sa ramina personale in unele cazuri.

Link către comentariu
passat b5.5 difera de b5 doar prin stopuri faruri si grila din fata. Mie unul imi place B5 si nu B5.5 . Ca sa nu mai zic ca eu am motor V6 , sunt 4x4 permanent si mai am si tiptronic si piele ceea ce tu nu ai nici cu grila fara sigla.

hey imi exprimam si eu opinia ce naiba ......... sau te asteptai cumva ca toti sa pice pe spate la vederea vw-ului tau "cu motor v6, 4x4 permanent, tiptronic si cu piele" :)

te-ai ofticat cam tare ... tre sa inveti sa accepti si pareri "nefavorabile" :)

Link către comentariu

vai..dar ce masina.. sa fie oare chiar masina ta?? ha ha .glumeam mane..sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
Si totusi, sa compari B5 cu B5.5 e ca si cum ai compara Nova cu Solenza...

Eu nu as zice asta.

hey imi exprimam si eu opinia ce naiba ......... sau te asteptai cumva ca toti sa pice pe spate la vederea vw-ului tau "cu motor v6, 4x4 permanent, tiptronic si cu piele" :)

te-ai ofticat cam tare ... tre sa inveti sa accepti si pareri "nefavorabile" :)

O parere "nefavorabila" poate spusa si putin mai civilizat...parerea mea.

SilentAssasin...felicitari pentru masina si pentru munca investita in ea...mie mi se pare de bun gust, nu e exact genul meu dar e pe aproape.

Link către comentariu

Frumoasa masnina. S-o stapanesti sanatos. Sa ai grija de ea, pe unde-o lasi, ca lumea-i rea si nesimtita. Si o masina frumoasa e intotdeauna predispusa la neplaceri, ca una naspa nu tenteaza pe nimeni. Banuiesc ca nu mai e cazul sa intreb daca ai CASCO.

PS: totusi fara suparare, sant de parere ca topicul tau trebuia asezat la "masina mea".

Modificat de cosmin_acn
Link către comentariu

da frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos .. si e un tuning facut cu bun gust .. chiar e misto grila si farurile .. dar cum ramane cu 4motion .. eu am inteles ca nu e permanent .. ma poti convinge si pe mine daca e asa sau nu ? felicitari inca odata

Link către comentariu

ai un interior ff tare:)) da scapa si u de presu ala de pe scaun :lol:

Link către comentariu

Singurul aspect ce ar trebui remarcat este acela al huselor de pe scaune :Driver: DA_LE JOS .

Am avut si eu si mi-au stricat tapiteria . ;(. DEci .............. FARA

In rest e OK.

Link către comentariu

Nu a primit omul nici o sugestie pana acum, doar "apercieri"

Distantiere de 30mm si pe fata si pe spate.

La ce se refera distantiere? Este vorba de inaltatoare sau flanse cu care sa scoti rotile mai in afara?

Daca sunt inaltatoare o sa iasa aproape un allroad bun dar +30 mm cred ca este prea mult si influenteaza negativ comportamentul in curbe (dimensiuni inaltatoare: skoda=20 mm; seat=15 mm)

Link către comentariu

Interiorul de culoare deschisa este superb,dar impune multa munca s-o intretii.Pune-i si niste covorase originale VW din material textil de culoare bej/crem,va arata si mai bine!Arata bine farurile corp comun cu semnalizatoarele!

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
SilentAssasin
Singurul aspect ce ar trebui remarcat este acela al huselor de pe scaune :blink: DA_LE JOS .

Am avut si eu si mi-au stricat tapiteria . ;(. DEci .............. FARA

In rest e OK.

Mersi, am mai auzit de treaba asta.Nu este husa, e doar chestie daia cu bile pentru masaj si le folosesc doar vara cand stau in tricou. . La drumuri lungi vara sunt excelente bilele pt spate si pentru masajul curului.:D Crede-ma ca dupa 2500 km de condus cu te anchilozezi ca un peste mort.

Link către comentariu
SilentAssasin
da frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos .. si e un tuning facut cu bun gust .. chiar e misto grila si farurile .. dar cum ramane cu 4motion .. eu am inteles ca nu e permanent .. ma poti convinge si pe mine daca e asa sau nu ? felicitari inca odata

cica nu avem voie sa discutam detalii tehnice aici..rahat... ca iti explicam cum este treaba cu diferentialele la motoarele v6 si la cele de 1.9 tdi.

post-8504-1173097344_thumb.jpg

Modificat de SilentAssasin
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Imi plac foarte mult farurile, si fata masinii e reusita :D.

Nici mie nu imi place husa de pe scaun, dar fiecare are nevoile lui :). Spatele il lasi stock ? Sau urmeaza si alte modificari ? ;)

Link către comentariu

Faruri ca astea am mai vazut intr-un loc si scria pe ele SONAR, facute de aceeasi marca pe care o amm si eu pe bora. nu-i asa? Sa citesti pe fata farului in partea de jos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!