Jump to content

Amortizatoare Bilstein

macinmac
 Share

Postare recomandată

am avut ocazia sa cumpar pentru golful meu arcuri eibach 45/40 la un pret foarte bun.ideea e ca nu sunt sigur ce set de suspensii (numai bilstein vreau), sa pun la arcurile astea;am nevoie de un sfat bun.sa pun B8 credeti ca ar fi cel mai bine?se potrivesc impreuna?ma intereseaza ca la arcurile astea (care sunt sportline) sa se potriveasca bine de tot,sa nu am probleme sau altceva.

fata se va lasa 45 mm

spate se va lasa 40 mm

bilstein B..? de care?

multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie pentru arcuri eibach pro-kit (30/30), mi s-a recomandat sa iau amortizoare Bilstein B8.

Link către comentariu

chiar nu sunt meseriasi in zona care sa mi de-a un exemplu?...

Link către comentariu

mda...cu ajutorul meu dat mie am reusit sa gasesc solutia. era vorba despre setul B8 de la bilstein care este de fapt cel de care am nevoie si care se si potriveste.

pentru viitor,cei care au nevoie un link bun.. http://www2.bilstein.de/en/produkte/wettbe...ergleich.php3#8

Link către comentariu

mda...cu ajutorul meu dat mie am reusit sa gasesc solutia. era vorba despre setul B8 de la bilstein care este de fapt cel de care am nevoie si care se si potriveste.

pentru viitor,cei care au nevoie un link bun.. http://www2.bilstein.de/en/produkte/wettbe...ergleich.php3#8

duminica cred ca ajung la intilnire si vei vedea cum arata si se simte masina mea cu bilstein b8 + arcuri eibach -30 mm

Link către comentariu

da niste preturi nu puneti va rog... sa-mi fac o idee, ca vreau sa-mi pun si eu suspensie sport.

Link către comentariu

preturi nu stiu cine iti poate oferi, ca sunt diferite locatii de achizitionare. cel mai bine afli direct de la magazin. gen PitStopTuning, sau racing Nick

oricum, uite aici si alte date:

http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;hl=suspensie

si pt passat

stiu ca una Weitec e pe la 400 euro.

Link către comentariu

sau daca nu vrei sa fii low rider all the time.com iti recomand o suspensie reglabila pe inaltzime si duritate uita-te la semnatura mea

Link către comentariu

im570rm... am vazut, dar nu-mi permitsa dau 1000 de euro.

Weitec cum e?... calitativ. Ideal pentru mine ar fi o suspensie si sport dar daca se poate sa nu fie prea dura, daca exista asa ceva :).

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

im570rm... am vazut, dar nu-mi permitsa dau 1000 de euro.

Weitec cum e?... calitativ. Ideal pentru mine ar fi o suspensie si sport dar daca se poate sa nu fie prea dura, daca exista asa ceva :excl:.

exista o vorba romaneasca, "nu se poate si cu p...la in cur si cu sufletul in rai" sau "dai un ban dar stai in fata" - in cazul propus de im570rm stai cum vrei: si mai tare si mai moale si mai sus si mai jos - combinari de 4 luate cite 2 :) deci multe posibilitati

Link către comentariu

bine bbm... esti tare... pa cuvant ca nu stiam vorba asta :excl:, dar ceea ce vroiam eu sa zic este ca.. in urma altor discutii pe forum am inteles ca unele suspensii sport sunt mai "moi" decat altele. Asta vreau eu un compromis cat mai bun intre sportivitate si confort si daca se poate sa nu dau nici 1000 de euro pt asta ca nu-mi stau banii pa garduri... deh nu toata lumea-si permite.

Link către comentariu

bine bbm... esti tare... pa cuvant ca nu stiam vorba asta :offtopic:, dar ceea ce vroiam eu sa zic este ca.. in urma altor discutii pe forum am inteles ca unele suspensii sport sunt mai "moi" decat altele. Asta vreau eu un compromis cat mai bun intre sportivitate si confort si daca se poate sa nu dau nici 1000 de euro pt asta ca nu-mi stau banii pa garduri... deh nu toata lumea-si permite.

bbm are dreptate. vrei ceva bun calitativ, sa nu se lase in timp? sa nu curga?? weitec e printre cele mai ieftine firme. cred ca asta spune destule, desi nu sunt proaste.

poate nu vrei ce are im570rm (desi..la cate optiuni de reglaj au... sunt f. profi), dar nu lua nici ce e cel mai ieftin. am vazut weitec de vanzare pe forum si la 300 de euro. asa, poate merita banii. oricum, nu vreau sa fac reclama, dar marele avantaj in timp al suspensiei oferite de im570rm este si faptul ca din cate stiu, este cam singura udne poti cumpara DOAR UN AMORTIZOR. in caz ca ai prob cu un amortizor, la majoritatea suspensiilor nu poti cumpara decat toata suspensia. ceea ce zic eu este foarte bine in timp. mai ales ca gropile din RO dauneaza grav sanatatii lor :beerchug:

oricum, zilele astea un alt forumist isi va pune pe un Leon 1.8T de vreo 215 cai o suspensie weitec. sunt curios cum se comparta in timp, avand in vedere ca va fi folosita in "parametrii sport".

eu, cu eibachurile mele, nu contenesc sa le laud. dupa vreo 10 000 km, nu au nicio o diferenta fata de ziua montarii! Doamne ajuta !

Link către comentariu

Multumesc Bogdan. In principiu nu sunt adeptul lucrurilor ieftine, dar sincer 1000 de euro mi se pare mult pentru o suspensie, avand in vedere ca eu nu fac niciodata curse pe sosea... vreau suspensie sport doar pentru aspect.

Oricum multumesc pentru sfaturi, cand va veni momentul sa o cumpar vom discuta mai multe.

Link către comentariu

nici eu nu fac curse..am si tiptronic...dar senzatia pe serpentine de siguranta nu se poate compara... si uite asa...vreau sa cresc si franele si puterea motorului :D

pt aspect cred ca weitec isi face bine treaba...

Link către comentariu

bilstein se fac la sibiu la compa sibiu. Stiu ca se lucra la un magazin al fabricii. poate preturi mai bune gasiti acolo la ei.

Link către comentariu

godoroja..toate Bilstein? sau doar alea stock?

ca unele de la Bilstein sport depasesc 1600-1700 de euro la magazinele de specialitate din Buc si sunt curios ca or costa aoclo...

Link către comentariu

nu stiu de care dar daca mai asteptati cateva saptamani va spun daca s-a deschis magazinul. Atunci se lucra la el. Poate rugati un coleg din sibiu sa se duca pe Henri Coanda la COMPA S.A sa vada daca au dat drumu` la magazin si sa ia nr de telefon.

Contact de la societate :

http://www.compa.ro/en/contact.php

Nu stiu insa magazinul de desfacere daca e in functiune. Ar trebui sa fie, munceau la el acum 6 luni...

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Au deschis magazinul,dar nu stiu nr. de telefon.Daca-l aflu il pun pe forum.

Link către comentariu

pai du-te si tu pana acolo si vezi ce si cum.

Link către comentariu

Numarul de telefon e 0269-239400 ,cred ca e centrala,ceri la magazinul de desfacere.

Apropo,am intrebat cam acum 1 luna ce amortizoare au ptr. Bora,si mi-au zis ca echiparea standard e cu Bilstein B4,dar as vrea si eu niste amortizoare mai tari,mi-au recomandat B6,care zice ca nu coboara garda la sol a masinii dar sunt mai tari ca B4.Ce parere aveti,merita investitia in B6?Aveti ceva cunostinte despre B6?Merg cu arcurile originale sau trebuie arcuri sport?

Link către comentariu

baga amortizoare sport cu gaz intregral....nu o sa regreti

Link către comentariu

Numarul de telefon e 0269-239400 ,cred ca e centrala,ceri la magazinul de desfacere.

Apropo,am intrebat cam acum 1 luna ce amortizoare au ptr. Bora,si mi-au zis ca echiparea standard e cu Bilstein B4,dar as vrea si eu niste amortizoare mai tari,mi-au recomandat B6,care zice ca nu coboara garda la sol a masinii dar sunt mai tari ca B4.Ce parere aveti,merita investitia in B6?Aveti ceva cunostinte despre B6?Merg cu arcurile originale sau trebuie arcuri sport?

b6 sint mai "tari" decit b4, sint la aceeasi dimensiune cu b4 si da, merg arcurile originale ale masinii; arcurile sport (mai tari) ale masinii nu i-ar face rau, ar mai rigidiza putin dar depinde si citi bani poti sau vrei sa investesti; este o solutie sa cumperi amortizorul si ulterior sa vrei si arcurile , no problem doar ca atentie la costurile de instalare + geometrie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!