Jump to content

Wolvarine's Car

Wolvarine

Postare recomandată

Golf 1.9 TDI 90 CP an 2003

Dotari pe masina:

- 4 geamuri electrice

- oglinzi electrice incalzite

- climatronic

- cotiera

- proiectoare ceata

- jante pe 16

- casetofon passat

- scaune cu reglaj pe inaltime

URMEAZA:

- CIP tuning

- faruri HELLA Celis cu proiectoare ceata si angel eyes (black edition de la TM)

- discuri de frana fata-spate Textar

- plafoniera R32 sau Passat W8

- lumina alba in interior

- volan R32

- maner frana de mana Porsche

- nuca schimbator viteze R32

- pedale si footrest R32

- semnale aripi HELLA Black ARROW

- manere usi cu insertii aluminiu

- masca R32 fara sigla R32

- scaune RECARO

- schimbare hayon :)

- oglinzi electrice incalzite (dimensiuni egale)

- bad-boy look

- stopuri LED

- inele cromate bord

- schimbare numere B-XX-UBU (nu stiu ce numere gasesc) cu litere despartite

- stopuri tehnologie LED (black edition)

- ace sigurante usi metalice

- CASCO :)

- si poate o vopsea alba perlat - AUDI A8 vechea generatie

Daca mai imi vine ceva ... o sa trec in lista

post-11096-1172781729_thumb.png

post-11096-1172781768_thumb.png

Link către comentariu

Frumoasa masina...felicitari. Am citit ca vrei ceasuri cromate...ale tale nu sunt cumva modelul cu aluminiu?

Link către comentariu

Impresionanta lista de modificari. Sper sa ne tii la curent cand le vei face. Si la schimbarea haionului...la ce te referi?

Link către comentariu

E destul de frumoasa culoarea pe care o ai pe masina, de ce vrei sa o schimbi?La motorul de 90 de cai nu era kilometrajul pana la 220/h?

Asteptam poze facute ziua si mai amanuntite, pana atunci, felicitari si drum bun!

Link către comentariu
  • Administrator

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme .

- schimbare hayon :)

De ce ?

- stopuri LED
- stopuri tehnologie LED (black edition)

Diferenta intre ele ? Pe care le pui ? :)

- ace sigurante usi metalice

Aaaaaaaaaaaaa ? Adica ? :)

Link către comentariu
Impresionanta lista de modificari. Sper sa ne tii la curent cand le vei face. Si la schimbarea haionului...la ce te referi?

Salut. Hayonul are o problema. Am impresia ca este putin descentrat. Imi este sa nu fi fost lovit sau ceva. In schimb masina este ffff buna. A fost pierduta la Porsche Romania la leasing.

Nu prea stiu culoare ei. Daca stie cine? Denumirea de culoare in engleza ca am codurile la toate culorile.

E destul de frumoasa culoarea pe care o ai pe masina, de ce vrei sa o schimbi?La motorul de 90 de cai nu era kilometrajul pana la 220/h?

Asteptam poze facute ziua si mai amanuntite, pana atunci, felicitari si drum bun!

Referitor la km. Asa stiam si eu. Dar varianta de echipare OCEAN am inteles ca are 260 pe km. Asa vb lumea prin targ. Si este bordul nou oricum fiind an de fabricatie 2003. Referitor la culoare ... nu stiu cum se numeste verdele asta nebun de pe ea :). Am codul tuturor culorilor dar nu stiu denumirea.

De ce ?

Aaaaaaaaaaaaa ? Adica ? :)

PIN - tamburusele alea. Si am gasit in Germania unele editie Wolsburg. Si prezoanele d ela roti tot asa cu stema fabricii volkswagen

De ce ?

Aaaaaaaaaaaaa ? Adica ? :D

M-am repetat cu stopurile. Scuzati-ma domnilor ;)

Stopurile sunt unele HELLA LED. Nu am ami vazut prin Romania. Sunt pentru Statele Unite. Au o denumire cu Rabbit ceva. Sunt marfa. Am sa postez o poza cu ele.

Link către comentariu

daca codul de culoare e LC6M atunci denumirea e Bright Green . drive safe! :somnmare:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, eu zic ca isi merita banii. Ce pot sa zic, "wellcome to the club" si apuca-te de treaba la ea. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Am aflat ca radio-cd-ul tau nu este de Passat, ci s-a gasit si din fabrica pe Golf. Este modelul Delta. Si jantele sunt tot stock. Se numesc Route 66. Iar cele 8 boxe, nu-s de fapt 8. Sunt 4 boxe si 4 tweetere. :evil: In rest, numa' bine

Modificat de Bestie
Link către comentariu
Am aflat ca radio-cd-ul tau nu este de Passat, ci s-a gasit si din fabrica pe Golf. Este modelul Delta. Si jantele sunt tot stock. Se numesc Route 66. Iar cele 8 boxe, nu-s de fapt 8. Sunt 4 boxe si 4 tweetere. :D In rest, numa' bine

Stiam ca ma pot baza pe tine "cercetasule". Merci de topic :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!