Jump to content

Demontare Cass

cristic
 Share

Postare recomandată

Salut mi-am luat un mp3 player si am o mica problema nu stiu cum e prins cass-ul pe masina --> nu pot sa-l demontez pe asta vechi, stie cineva care e sistemul de prindere? :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca e nou casul ce l-ai luat, vezi ca in cutie o sa gasesti si doua tije cu niste mici carlige la un capat. Acele tije trebuie sa le bagi pe lateralele casetofonului si apoi sa tragi de ele, dupa cum probabil o sa vezi pe schita ce trebuie sa iti insoteasca noul mp3 player. cel putin, la mine asa a fost. nu e mare lucru, daca ai schita

Link către comentariu

multumesc.. exact asa a trebuit sa fac :) (din pacate noul cass nu avea acele tije dar am imprumutat :P)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ai avut cas sau cdplayer Alana cumva? Aceiasi problema o am si eu si as vrea sa stiu daca o pot rezolva ca si tine cu acele tije. A, la mine pe laterale n-am nici un lacas de introdus acele tije!

Link către comentariu

nop, eu am luat masina cu un alpha (VW) :D(

Link către comentariu

Eu am cd-ul original de pe masina Alana si nu am idee cum sa-l scot. Ma puteti ajuta cumva cu o idee, doua?

Link către comentariu

asa ceva cautam si eu :Driver: dar din pacate cand ai nevoie de unul nu gasesti :hainoroc: ... apar decat cand nu suntem pe langa masini :angry:(

Link către comentariu

Toti de pe aici nu am avut niciodata alana pe ibize. Cel putin din 2003 incoace acestea vin fara nimic si dealerul nostru monteaza niste sony-uri cu mp3.

F importanta sa stii, pt ca s-a mai intamplat la scanare cu vass-ul in service seat nu va merge fara acel alana care il ai acum pe masina. Va trebui sa deconectezi ce-ti pui tu acum ca sa se conecteze la comp-ul masinii.

De scos se scoate ca orice cas. Nu are nimic diferit. Daca nu ai fisele alea de se baga in laterele get them and try it.

Uite mai incerca cineva aici sa-l scoata :) http://vwforum.ro/index.php?showtopic=24515

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!