Jump to content

Toba Ibiza

Andrei_ibz
 Share

Postare recomandată

Cred ca trebuie sa stie cineva pe aici sa-mi raspunda si mie la o intrebare: Este afectata in vreun fel garantia in urma montajului unui capat de toba? Din punctul meu de vedere, n-ar trebui, pentru ca nu vreau sa inlocuiesc toata toba, ci vreau doar sa adaug o piesa, care bineinteles ca nu obtureaza nimic, e chiar mai mare decat muslucul ala mic de la capatul tobei.

De fapt vreau sa adaug o bifurcatie mica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stai linistit,nu are cum sa-ti influenteze garantia sub nicio forma,monteaza-l fara probleme.

Link către comentariu

Asa ma gandeam si eu dar astept raspunsuri de la cei care au avut astfel de experiente.

Link către comentariu

Am aflat raspunsul, si inca unul oficial. Am scris un mail la PoRo si am primit un raspuns foarte rapid ( 30 min.). Il voi posta aici pentru cei care sunt interesati de acest aspect:

"Stimate domn,

Aceasta modificare nu va afecteaza in nici un fel garantia masinii dumneavoastra. Daca aceasta modificare implica taierea terminatiei tobei de esapament, se pierde doar garantia tobei finale de esapament."

Link către comentariu

• 3 weeks later...

S-a facut si modificarea si arata in felul urmator:

post-10008-1174481675_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata excelent. Mie imi place chiar foarte mult. Ai facut singur asta sau la vreun atelier ? Cam cat a fost costul total ? Parca ma tenteaza :rolleyes:

Link către comentariu

Pai nu prea m-a costat decat berea mesterului. Tobele mi le-a facut cineva cadou, iar la service cunosteam patronul, dar am un prieten care a dat in jur de 50 ron sa-i fixeze la un service prin fundeni un cap de toba pe un Leon.

Link către comentariu

Vine foarte frumos. Dar...cum se aude? Ai pus 2 tobe sau una singura ci iesire dubla?

Link către comentariu

Cum frate 2 tobe, vrei sa zici 2 tobe finale? Nope. Am lasat toba finala a masinii si am pus doua finale, ambele functionale, adica ies gaze prin ambele. Din pacate nu se aude nimic, dar nu ma deranjeaza.

Link către comentariu

Ai pus doua tips-uri vrei sa zici nu doua finale (cand zici finale te referi de obicei la tobe finale). Pai ce vroiai sa se auda de la doua tipsuri? Vrei zgomot schimba toba...

Link către comentariu

Scuze nu am citit atent.Credeam ca ai schimbat si toba finala.Eu pe aia vreau sa o inlocuiesc cu una sport si eram curios daca a facut cineva modificarea asta si cum se aude.

Link către comentariu

Toma Aurelian

dintre ibizari nu stiu pe forum dar a facut un baiat pe un polo cu motorul identic cu al tau vezi aici ..rezultatul este unul bun ;)

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Tobe "sport" sunt multe modele. Vrei sa faci galagie mare, vrei sa cobori in frecventa sunetul vrei sa obtii o curgere mai buna a gazelor in functie de asta alegi si evacuarea potrivita.

Link către comentariu

Nu inteleg de ce toata lumea se enerveaza si sare asa dintr-una in alta.

@Soran :"Pai ce vroiai sa se auda de la doua tipsuri? Vrei zgomot schimba toba...": nu am spus NICIODATA ca as fi vrut sa se auda vreun zgomot, am scris aici ca mi-am pus doua ornamente, doar cu rol estetic, ATAT. Nu trebuie sa va enervati, in fond nici nu aveti de ce.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!