Jump to content

Dealer Seat

teenspirit
 Share

Postare recomandată

Are vreo importanta dealerul SEAT ales pentru cumpararea unei Ibiza?

De exemplu eu sunt din Iasi si din anumite motive as opta pentru un dealer din Oradea.

Credeti ca as avea unele dezavantaje in cazul asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

clar nu ... si reviziile sa le faci acolo unde ai tu pe cineva cunoscut si de incredere :rolleyes:

Link către comentariu

Nu are nici o legatura,poti cumpara de un vrei tu,nu cred ca vei avea parte de vreun dezavantaj.Eu cand am cumparat masina acum 3luni am observat o diferenta in ofertele celor 3 dealeri din Bucuresti: la un dealer primeam anumite optionale in plus,pe cand la ceilalti primeam acele optionale la varianta mai scumpa.

Link către comentariu

mergi pe incredere cu dealerul din Oradea, "Iberica". Super de treaba, poti negocia..prompti. Mie mi-au dat masina la doua zile dupa incheierea contractului de leasing, intr-o duminica. Am ridicat-o din Oradea ....dupa un drum de o noapte in tren. Impresionant ca m-a luat de la gara insusi dirctorul de vanzari :huh: . Nu mint, nu fabulez...se poate si in Romania ca un client sa primeasca un pic de atentie si respect. Dar doar in vest ;) .

Link către comentariu

Ce se intampla in cazul in care in perioada garantiei apare o problema?

Trebuie sa mergi la dealerul de unde ai cuparat masina?

Link către comentariu

nu trebuie sa mergi neaparat la dealerul de la care ai luat masina, poti merge la oricare service/reprezentanta Seat din Romania.

Link către comentariu

Ma bag si io ... ;)

De ce vrei tocmai de la Oradea tu fiind in Iasi ? Banuiesc ca pentru discount. Trebuie insa sa pui in balanta si costurile de transport pana la Oradea sa iei masina...combustibilul pana la Iasi inapoi (masina e in rodaj trebuie sa vii usor cu ea) samd si cand tragi linie intr-adevar sa-ti renteze discountul obtinut la Iberica.

In alta ordine de idei: daca iti faci reviziile la Iasi inseamna ca ai incredere in dealerul de acolo...deci nu vad de ce n-ai avea incredere si sa-ti vanda masina...poate obtii in loc de reducere o revizie gratuita sau asa ceva.....

Link către comentariu

nu trebuie sa mergi neaparat la dealerul de la care ai luat masina, poti merge la oricare service/reprezentanta Seat din Romania.

Nu numai :D Oriunde exista o reprezentanta Seat, si in Budapesta daca vrei :) .

Lui BogdanWRC i s-a stricat mecanismul de la macaraua pt geamul din fata dreapta cand era prin Spania. I l-au schimbat pe garantie fara comentarii de nici un fel.

Link către comentariu

Desigur la orice service autorizat e voie orice.....

Ideea mea insa este doar mai conservatoare. Daca de obicei mergi la acelasi dentist sau ginecolog sau ... doctor in general cu masina de ce nu ai pastra o relatie calda cu un dealer. ...pana la prima neplacere desigur ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!