Jump to content

Demontare Radio-cass Aura!

Mr.Feeling
 Share

Postare recomandată

1.Am un radio-cass Aura si vreau sa-i montez o magazie de CD-uri! Are cineva idee cum pot sa-l scot din bord!???

2.Am gasit o magazie, Grundig MCD 30(am atasat si o poza), si nu stiu daca este compatibila, sau daca este nevoie de vreun adaptor!

3.Daca cineva a reusit sa monteze o magazie de mp3-uri sau o alta magazie in afara de cea originala(care este greu de gasit si cam scumpa),

este rugat sa ma ajutecu un sfat!

MCI FRUMOS!

post-6166-1172571335_thumb.jpg

Modificat de Mr.Feeling
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in partea de jos a rc-ului ai sa vezi doua gauri dreptunghiulare,una in stanga si una in dreapta.trebuie bagate doua tije simultan,si apoi va iesi.

Link către comentariu

Te pot ajuta si eu sa scoti CD ul pt. ca am clemele respective dar cu magazia e mai greu.Eu iti recomand totusi sa dai fuga la baietii aia din targ de la Vitan sau daca nu esti din Bucuresti(ca nu ai scris la profil) la o firma care instaleaza muzica pe masini si cu cateva sute de mii te rezolva ei.Din cate stiu eu exista adaptoare intre diferitele tipuri de mufe in caz ca nu se potriveste direct mufa magaziei.

Modificat de Bambu
Link către comentariu

• 2 months later...

Regasiti alaturat schema+cotele clemelor extractoare, care se introduc

post-9320-1179250922_thumb.jpg

Modificat de Naganori
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!