Jump to content

Audi A4 1,9 Tdi Sau Passat Nou?

alinarmand
 Share

Postare recomandată

Va rog o parere: am de ales intre un Audi A4 din 2004, 1,9tdi 131cp, 90000km la 14000 e (fara tva) si passat (ultimul model) din 2005, 2.0 tdi 140cp, 30000km - 18000 (fara TVA)

Imi plac amandoua f mult, plusuri pt passar ar fi ca e ultimul; model si la revanzare va fi mai usor de dat, iar la audi....pur si simplu imi place f mult...cam tot la ea.

Merita oare diferenta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu as lua a4, la 90k km daca a fost ingrijita, masina e ca noua

Link către comentariu

de acord! dar e diferenta de pret cam 4000euro...

NU stiu de ce noul passat nu ma incanta.... e ceva la el care nu imi place. Poate forma spatelui, ...privita din lateral arata banal...dar e modelul nou.

habar nu am

NU am condus decat putin cele doua masini, insuficient sa imi dau seama.

stau de 2 saptamani si citesc pro si contra acestor masini....si inca nu stiu!

Ma ia capul!

Link către comentariu

tot ce-i posibil ca la Audi trebuie sa schimbi distributia.

dar as merge pe audi, daca e dotat corespunzator.

Link către comentariu

Daca ai pana in 35 de ani alege Audi . :D

Link către comentariu

la passat nou suspensia fata e revizuita - costuri mai mici... + (mare plus) spatiu maaaaiii mare.

depinde de stilul tau de sofat, audi e setat mai sport, din toate punctele de vedere

si depinde de buzunar, la audi vei da ceva mai mult - dar va merita, daca il alegi pt stil de condus, etc

Link către comentariu

Si daca ai peste 35... alege tot Audi :D Noul Passat este facut pe platforma de GOLF. Bineinteles, nu inseamna ca este prost, dar tot nu se compara cu Audi-ul. Ca dotari cum stau cele 2 masini? Ce dotari are Audi-ul si ce dotari Passat-ul? Diferenta de pret e semnificativa. De banii aia faci distributia, franele, o bibilesti sa fie beton A4-ul si-ti raman si bani... Ii pui inclusiv DVD de banii aia... Al meu e tot din 2004 si nu regret nici o clipa alegerea.

Modificat de Rapier
Link către comentariu

si eu as merge tot pe Audi, acum depinde si cum arata si in ce stadiu sunt ambele masini, diferenta de un an intre ele este minima, daca esti o fire dinamica, mergi pe Audi.

Link către comentariu

audi as alege si eu.si spun asta pentru ca am.e AUDI.nu are rost sa detaliez,sunt convins ca ai citit tone despre ambele.singura chestie e ca la audi totul e mai scump.

Link către comentariu

Noul Passat este facut pe platforma de GOLF. Bineinteles, nu inseamna ca este prost, dar tot nu se compara cu Audi-ul.

Din moment ce spui ca nu se compara cu audi si aduci vorba si de platforma comuna cu golful, e clar ca nu ai condus ambele masini ca sa stii cum sta treaba. La stabilitate, passatul B6 este mult peste A4. Iti spune asta un om care a facut suficient de multi km cu ambele. Legat de platoforma de golf, eu am si un G5 si nici cu asta nu se compara passatul, care este net superior. In plus, platforma asta de golf de care spui e alungita iar masina este mult mai mare si in lungime si in latime fata de Golf, in special la spatiul interior. Eu as merge clar pe Passat, chiar daca e mai scump, e si mai nou in acelasi timp.

Modificat de adi76
Link către comentariu

Audi are 88000km, din 2004, cu climatronic ca optiune mai deosebita.

Passatul are 34000km, din 2005 si nu are optiuni deosebite, prin astea intelegand xenon, piele, etc

sincer...Audi mi se pare mai faina si diferenta de bani chiar conteaza

Vis-a-vis de Audi, am cautat un A4 1.8 T, dar preturile sunt cam la fel fata de cel pe motorina. Daca diferenta ar fi fost de 1500-2000euro, cred ca as fi luat pe benzina.

Oare de ce la Audi nu sunt diferente ca la alte marci de masini, dpv al combustibilului?

Passatul are plus spatiul, in rest.....

oricum....taxele care se percep acum pt inmatriculare vor scadea. Stiu sigur asta. La Audi taxa e de 1700 euro iar la Passat de 1000e, cu aproximatie

Am 33 ani...pe 18 martie ii implinesc.

Inca ceva: Noul A4 pare foarte asemanator cu Cel anterior in interior. Ma insel?

Link către comentariu

diferenta e la forma volanului,si cred ca apar mici chichite care depind de nivelul de echipare.

Link către comentariu

Din moment ce spui ca nu se compara cu audi si aduci vorba si de platforma comuna cu golful, e clar ca nu ai condus ambele masini ca sa stii cum sta treaba. La stabilitate, passatul B6 este mult peste A4. Iti spune asta un om care a facut suficient de multi km cu ambele. Legat de platoforma de golf, eu am si un G5 si nici cu asta nu se compara passatul, care este net superior. In plus, platforma asta de golf de care spui e alungita iar masina este mult mai mare si in lungime si in latime fata de Golf, in special la spatiul interior. Eu as merge clar pe Passat, chiar daca e mai scump, e si mai nou in acelasi timp.

nu inteleg despre ce stabilitate e vorba.A4 fiind mai sportiva sta mai bine in curbe si in general. Iar ca stabilitate A4 varianta sporpachet nu prea stiu ce rivali are..mie nu-mi sunt cunoscuti..poate din domeniul supersport sa se gaseasca unu'.

Link către comentariu

E adevarat adi76...nu am mers cu ambele mult. Adica cu Passat-ul nou am mers putin. Destul cat sa imi iau Audi. Nu vreau sa comentez si totul tine de gustul fiecaruia, dar nu imi place Passat-ul nou. Nici fata...nici spatele. Interiorul imi place. Dar nu-mi spune de tinuta de drum, si stabilitate ca nu are nici o relevanta.

alinarmand, Audi din 2000 incoace nu am vazut nici unul care sa nu aiba climatronic dual-zone. Ce altceva mai are? Geamuri electrice? Cate? Xenon, Radio CD, jante aliaj (pe cat?), etc. ESP au ambele? Computerul de bord cum este la Audi si cum este la Passat? Aceleasi informatii sunt afisate? Care e capacitatea rezervorului (de ex la mine e de 70 litri dar sunt audi si cu 62). Cu ce cutii de viteze sunt echipate, cate trepte?

Noul A4 pare asemanator, este facut pe platforma noua B7 care de data asta e unica pentru Audi (nu o mai imparte cu VW ca la B6). Interiorul arata aproape identic cu modelul de A4 din 2003-2004 (la mine nu am vazut nici o diferenta). Sunt schimbate motorizarile si aspectul exterior. De asemenea, parca era marit cu cativa cm in lungime.

Link către comentariu

Interiorul arata aproape identic cu modelul de A4 din 2003-2004 (la mine nu am vazut nici o diferenta).

Volanul...

Link către comentariu

Ah...da, asa e. Stiam eu ca mi-a scapat ceva. Intr-adevar, volanul difera si este ceva mai frumos (parerea mea)

Link către comentariu

mda

am fost in targ duminica sa ma urc in masini

cam uitasem cum sunt

am vazut ca la aceeasi bani-preturi din germania vorbesc-passatul nou e la acelasi pret ca noul; audi, motor de 116 cp

Diferente intre ultimele doua modele de audi.....cel putin in interior nu am vazut de retinut. da, volanul....dar asta e egal cu 0.

passatul e f fain in interior....exteriorul insa lasa de dorit.

Acum....in ecuatie apare si noul Audi. Care are motorizare mai slaba...ceea ce ma face sa pun intrebarea: e prea slaba puterea?

Sau chiar si asa primeaza in fata Passatului de 140cp?

Cele doua Audi au la fel dotari: climatronic, air-baguri, cutie 6 trepte...deci nimic special la vreuna.

CE SA FAC? Acum cand in ecuatie a aparut si B7?

of....zicea un prieten ca era mai usor cand eram student, ca aveam de ales intre metrou si tramvai...:)

Link către comentariu

nu avem noi de unde sa stim cata putere e suficienta pt tine. Unii zic ca 1.2HTP pe fabia e mai mult decat suficient (cum ar fi maica-mea). Altii zic ca e mult prea puturos. Pentru unii conteaza mai mult luxul, pentru altii renumele, pentru altii puterea... numai tu poti sa stii ce e mai bun intre passat 140 si audi 115.

Link către comentariu

pai aia e ca nu stiu. Dar e pe vine...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!