Jump to content

Passat R36 Vs Evox Vs Audi S4 Vs Alte Propuneri

DOOM
 Share

Postare recomandată

geovadim: dupa un an de gandire :) :) iti raspund ca am luat S3 pentru ca eu iubesc motoarele pe benzina iar la momentul ala A5 avea numai 3.0 TDI care oricum era mai scump cu vreo 10.000 si in opinia mea mai putin exclusivist.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DOOM

48

• ryco78

13

• R4z

7

• homeboy

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

De acord cu DOOM.

Traduc eu ce reprezinta "mai putin exclusivist" - adica in vecii vecilor n-ai sa vezi o persoana de etnie minoritara in Romania in S3 :banghead:

Link către comentariu

Vezi ca s-a lansat si Bmw 550i care ma incanta cel putin pe mine la performante

Link către comentariu

Nu prea vad ce comparati aici. Seria 5 cu hatchback-uri gen S3 nu prea au legatura. S3 se poate lucra la motor destul de serios insa serie 5, audi a6 si altele asemenea nu se pot tine de astea mici si usoare pe viraje orice le-ai face ! In concluzie...Doom...pentru un soi de "track car" iti recomand sa nu sari de S4/335i ! Pentru primele teste cu noul S4 mai avem cateva luni de asteptare dar eu zic ca merita !

PS : EVO X e o masina rezonabila dar sub EVO IX la capitolul performante. Asta s-a vazut pe Tsukuba si am confirmat si aici la o iesire pe traseu montan. Prezent era si colegul Zgb cu al lui WRX si blazey cu RS4. Pe linie dreapta GTI stage 2 din semnatura lasa binisor in urma EVO X cu cei 300CP ai sai iar pe viraje masinile sunt similare, GTI fiind FWD cu handicap evident pe ud. Prin comparatie WRX cu aprox 280CP (230CP la baza + ceva modificari) sta mai bine in linie dreapta !

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Pai acum stau cuminte o vreme,imi ajunge S3-ul si imi place foarte mult exact din motivele de mai sus :mica, joasa si relativ usoara cu un comportament sportiv. Oricum pana nu o sa am un garaj corespunzator nu voi mai da bani pe masini "de corason" pentru ca traim in tara in care traim.

Pana la urma am luat si un passat dar nu R36 ci 2.0 TDI.Judecand dupa cum simt masina fata de S3 nu cred ca as opta pentru vreo limuzina puternica in viitorul prea apropiat pentru ca mi se pare ca incepe sa se bata cap in cap ce vreau eu de la o masina "for pleasure" cu modelele de genul asta.

Link către comentariu

Pe linie dreapta GTI stage 2 din semnatura lasa binisor in urma EVO X cu cei 300CP ai sai iar pe viraje masinile sunt similare, GTI fiind FWD cu handicap evident pe ud.

vezi ca EVO X avea ~4000km la bord, si tipul nu stia sa ii dea mai deloc.d-abia de zilele trecute, a trecut de 7500 km si a inceput sa se suie pe mine violent din mers.. :icon_thumright:

asa ca nu comparatie corecta: tu care iti stii GTIul atat de bine, cu ala care nu stia masina mai deloc. ;)

oricum X < IX :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!