Jump to content

Passat R36 Vs Evox Vs Audi S4 Vs Alte Propuneri

DOOM
 Share

Postare recomandată

Mersi DemenTZial, o sa fac topic nou :D

somebody...audi A3 3,2 V6 quattro nu e S3, S3 are 265 de cai si motor 2.0 TFSI (ceea ce imi si place).Dar sa nu dam in offtopic atat de tare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DOOM

48

• ryco78

13

• R4z

7

• homeboy

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

DOOM,legat de varsta...eu am familie si copil si n-am umblat ever cu passat variant.Sau cu orice fel de variant. :D Atunci e mai interesant,cind meri sa iei pruncu de la gradinita cu o masina de curse! :D Si ma tem ca si daca o sa ai 3 prunci,tot nu o sa iti iei variant..... :D :D :D

Totusi,de ce nu un S4?

Modificat de homeboy
Link către comentariu

nu S4 fiindca:

-nu am nevoie de limuzina, imi ajunge ca dimensiuni hatchback

-i love hatchbacks

-motor de 2 litri pe care il cunosti si tu personal homeboy care e ieftin la impozit si nici nu rupe la consum ca un EVo

-S4 are motor prea mare 4,2 litri iar performantele sunt cam pe acolo(5,5 fata de 5,6 suta...) , chiar am vb azi cu VladMHL pe tema asta.

-S4 costa mai mult cu 20.000 euro ca S3, avand in vedere ca pastrez GTI pana vine S3 trebuie sa pun eu toti banii care nu-s putini deloc deci inca 20.000 no way

-singurul lucru care nu mi se pare ok e ca are doar 2 usi....da nu poti sa le ai pe toate.

La s3 singurul luceru mai senzational ca motorul sunt franele ...se simte bine de tot ca-s mai mari.

Acum ramane sa ma hotarasc la culoare... negru as zice :)

P.S.Legat de copii...pai tu iti dai seama ce ii faci lu ala micu ca il plimbi cu GTI? Cand o sa fie mare o sa aiba microbul in sange ...n-are scapare :)

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Fiica-mea a mers un timp intr-o masina gen golful lui nadir,numai mai puternica...ai idee cit i-a placut?..."mai taaaaare,tati!" :) :(

Iar la 18 ani o sa dea clasa tuturor fraierilor de bani gata din clasa care au sa se dea soferi! :)

Gata cu offtopic dinspre mine.

Modificat de homeboy
Link către comentariu

Guest somebody
Mersi DemenTZial, o sa fac topic nou :)

audi A3 3,2 V6 quattro nu e S3, S3 are 265 de cai si motor 2.0 TFSI (ceea ce imi si place).Dar sa nu dam in offtopic atat de tare.

Pai nu o dam in offtopic, atita timp cit titlul spune "vs. alte propuneri".

Si care e diferenta intre un A3 cu 3.2 si un S3? Daca ar fi dupa mine, as alege motorul de 3.2.

Link către comentariu

Deci e exact cum am zis eu :( homeboy face educatie "a la blana" :) Mie unul mi se pare foarte sanatos lucrul asta :) :(

somebody: motorul de 3,2 litri v6 face ca masina sa fie mai grea cu 100 kile aproape, plus ca am impresia ca are consum mai mare si are suta mai slab(nu ca asta ar conta dar totusi sunt 0.8 secunde in plus).Apoi S3 are cu totul alte suspensii decat A3 si e un nivel de echipare mult superior( probabil o sa zici ca sunt snob, dar incerc sa explic ca nu despre asta e vorba) in toate privintele.

Plus ca 3,2 nu poate fi tunat decat pe bani multi pe cand S3 cu un chip gata esti la 300 de cai (daca chiar vrei asta).

Eu te cred ca esti fan V6, si mie imi place cum se aude, de fapt sunt mort dupa sunet, dar in situatia de fata nu mi se pare o alegere ok.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Passat R36-3,6...3,cit-o-fi,ramine tot un passat.

EVO....hmmm,si totusi nu.E doar un EVO,nu va fi niciodata o masina de cult,ci doar o asiatica puternica.

Audi S4....mda,dar e doar preludiul unui RS.

RS4 B7...lol,super,puternica,dar prea...noua sa zic asa.

Eu as prefera asta(apropos de variant/avant):

post-916-1180897818_thumb.jpg

Link către comentariu

-motor de 2 litri pe care il cunosti si tu personal homeboy care e ieftin la impozit si nici nu rupe la consum ca un EVo

Nu stiu altii cum sunt, dar am consumul comparabil cu cel al colegului aiculedtzu, cam in acelasi regim de condus.

Link către comentariu

homeboy:Inteleg perfect ce vrei sa zici, dar pun pariu ca si tu ma intelegi pe mine ca vreau ceva nou si facut fara compromis exact pe gustul meu.

In rodaj poate iti fac o vizita :) adica peste mult timp.Ce sa zic poate sunt inca sub impresia (vraja) plimbarii...dar avand in vedere ca si eu am acelasi motor e o chestie sa raman perplex nu? la R32 nu s-a intamplat asa ceva, adica mi-am dat seama ca e mai puternic dar nu m-am entuziasmat asa de tare. Hmm

P.S.Jeff...chiar cum ai consumul? (eu am auzit doar de cifre gen 25% dar oricum aici la Bucuresti se merge altfel))si cum ti se pare masina...adica ai avut probleme ceva, esti multumit? Acum e tardiv pentru mine, sunt deja victima a S3-ului dar sunt curios.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

:) ...daca as fi putut sa ma intind( a se citi,daca aveam aceleasi conditii pe Audi) crezi ca ma mai gindeam?Ne iubim GTI-ul dar la noi in familie exista parerea ca Audi e Audi.Motorul ca motorul.Modul in care trage un Quattro te marcheaza,zic eu.Si,crede-ma,nu ai sa regreti nici macar un moment alegerea.... :)

Link către comentariu

Mai si eu iubesc GTI-ul si nu consider ca il "insel" pentru ca in esenta S3 e un GTI dopat si cu quattro.Mi se pare o masina mai completa si daca nu fac miscarea acum, repede, poate nu mai am ocazia.Are exact ce resimt eu ca lipseste la GTI, lucruri de genul "Ah ce bine era daca avea si aia, si ailalta" Hmmm...maine fac vizita la PBN...sa aflam detalii, socoteli,etc...

Link către comentariu

Guest somebody
Mai si eu iubesc GTI-ul si nu consider ca il "insel" pentru ca in esenta S3 e un GTI dopat si cu quattro.

Chiar crezi? Diferenta dintre un GTI si un S3 e ca si diferenta dintre un Logan si un GTI. Mie nu mi-ar trebui Golf nici cadou, chiar si cu 1,000 cp si sa plateasca altul combustibil etc. Am avut A3 inainte de Passat, am condus multe Golf-uri 5 si e o diferenta ENORMA intre un Audi A3 si Golf. Iar in cazul S3 diferenta creste.

Link către comentariu

DOOM, in oras am consum mediu 16, in afara 9. Asta la mers normal. In regim sport, intr-adevar e alta treaba, dar cumva/de undeva trebuie stoarsa puterea respectiva. Nu am cum sa verific cat consuma asa, pt ca nu merg constant in acel ritm, iar pe bord nu indica.

Link către comentariu

Chiar m-am gadit si eu la evo, Jeff te felicit pt ca masina, sunt sigur ca este o placere.

somebody...da ce-ai cu saracu golf? Eu unul sunt foarte multumit, nu asta e motivul schimbarii.

Oricum nu te supara dar e o prostie sa zici ca diferenta intre Gti si S3 e ca intre logan si GTI. Exista o diferenta e adevarat, insa nici pe departe atat de mare. Normal ca S3 esta un pic"alta marfa" decat GTI, dar sa nu uitam ca si banii in plus sunt destui.

Eu ca plusuri ce am observat dupa plimbarea de azi cu S3 sunt cam asa : trage mult mai bine si mai violent, suspensia e mai rigida dar totusi mi se pare mai comoda ca la GTI (poate parea amuzant dar asa e), franele mai bune, quattro care face toti banii.Cam astea sunt plusurile evidente.Ca or mai fi si altele ramane de vazut.Oricum GTi e o masina excelenta si spun asta cu mana pe inima dupa un an jumate de utilizare. Daca e sa facem generalizari pripite: GTi isi merita mai degraba banii decat S3.Pentru cat costa primesti foarte foarte multe chestii iar masina e o placere.Din pacate pentru finantele mele sunt usor damblagiu pe teme auto si dispus sa arunc cu banii pe geam ca sa imi satisfac viciul.Ce s-ar face Porsche Romania fara fraieri de-astia ca mine?

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Guest somebody

Doom >> Asta e parerea mea personala despre Golf si diferenta dintre Golf si A3, in urma conducerii a ambelor masini. Nu inseamna ca Golf e o masina proasta. Fiecare are dreptul la parerea lui, nu?

Daca tie ti s-a pus pata pe S3, sa o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea. Te asigur ca dupa ce te vei obisnui cu ea, vei avea cam aceeasi parere cu mine despre Golf... :icon_thumright:

Link către comentariu

Da clar ....somebody dupa ce ma voi plimba suficient cu S3 it voi da si parerea mea in legatura cu subiectul. Acum ma pun pe asteptat noul ozn.Care va fi negru... :lol:

Despre S3 am facut topic special : http://vwforum.ro/index.php?showtopic=29205 , ca nu are rost sa poluam aici.Insa versusul propus de mine desi nu mai are relevanta pentru subsemnatul, eu zic ca e destul de util si propun sa il continuam pe masura ce apar informatii noi.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Da clar ....somebody dupa ce ma voi plimba suficient cu S3 it voi da si parerea mea in legatura cu subiectul. Acum ma pun pe asteptat noul ozn.Care va fi negru... :(

Despre S3 am facut topic special : http://vwforum.ro/index.php?showtopic=29205 , ca nu are rost sa poluam aici.Insa versusul propus de mine desi nu mai are relevanta pentru subsemnatul, eu zic ca e destul de util si propun sa il continuam pe masura ce apar informatii noi.

Felicitari pentru achizitie si asteptare cat mai usoara! :(

In alta ordine de idei, S3 nu are chiar quattro-sistemul de tractiune brevetat de cei de la audi, care se afla pe modelele a4,a6,a8,r8 etc. E de fapt un 4motion "undercover" sa zic asa, din motive de......marketing.

Inca o data felicitari pt achizitie si sper ca nu ti-am taiat din entuziasm cu precizarea mea. Oricum, S3, cu q sau fara, este tot 4*4 si e o supermasina! :(

Link către comentariu

Mersi de urari, iti dai seama ca stiam inainte sa il comand ca e haldex. Asta e ....oricum isi face treaba destul de bine.

Link către comentariu

Sincer, ti-as recomanda M3 dar daca vrei neaparat 4X4... 530xi cu M Packet :)

Link către comentariu

Sincer, ti-as recomanda M3 dar daca vrei neaparat 4X4... 530xi cu M Packet :(

Tarziu, S3-ul e pe drum :)

Link către comentariu

Pai 530 cu M packet , fara suparare dar n-ar nici o treaba cu ce vreau eu...adica hatchback sportiv si cu 4x4. Plus ca 530 e mult mult mai incet ca S3-ul ....mai exact fix cu o secunda pana la suta (dupa datele oficiale) ...plus ca are motor de 3 litri (impozit mai mare ....mult mai mare).

Iar M3 ...e foarte tentant dar prefer 4x4, e mai safe si pt mine si pt cei din jur :)

Oricum asa cum a spus shy...pentru mine e tardiv ...deja am platit S3-ul.

Dar putem sa dezbatem avantaje/dezavantaje la modele concurente.

Link către comentariu

530 eventual poate intra in comparatie cu masinile din versus , desi eu zic ca e departe de S4, Evo sau Passat R36.E mult prea limuzina.

De la Bmw mai degraba ar fi 335 sau 335 xi mai aproape de miezul problemei.

P.S. In caz ca va intrebati de ce-s treaz la ora asta si mai si postez ...raspunsul e: nu-s nebun, dar lucrez pana la ore tarzii si fac si pauze din cand in cand.

Link către comentariu

• 2 months later...

S-a mai auzit ceva de Passat R36? Am tot cautat sa vad preturi ceva si nimic....nici nu imi dau seama daca se face sau nu

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu la ora asta mi-as la dupa masini: ori Mercedes CLS cel mai tare model pe benzina ori Audi R8. Dar ambele sar peste bugetul tau de 60.000 de euro.

R36 se face, dar se duce numai in SUA. Este o masina puternica, americanii o apreciaza pentru lux si putere, insa nu este fiabila. Cel putin din ce am citit eu pe forumul Vortex din SUA de Passat, le crapa multora pompa de ulei care apoi strica motorul. Americanii cer recall, dar pe moment VW nu face.

Chiar de ce ai preferat un Audi S3 in locul unui A5? Din cate stiu la putere sunt cam la fel.

Modificat de geovadim
Link către comentariu

la frankfurt a fost prezentata versiunea finala de r36 pt europa, se pare ca problemele cu varianta americana nu voraparea pe cea europeana

masina arata f bine si sper sa auzim si o data la care incepe vanzarea ei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!