Jump to content

Passat R36 Vs Evox Vs Audi S4 Vs Alte Propuneri

DOOM
 Share

Postare recomandată

hm,hm,hm

Japoneze,supercvars,masini de fitze,cabrio-uri...

Eu personal,daca ar fi sa imi pot cumpara ceva DOAR pentru sufletul meu si bucuria de a conduce...as alege ceva oarecum clasic.

Passat R36...hm,daca e la aceeasi calitate de fabricatie ca Passat-ul normal,sa o cumpere altii!

Audi S4...hm,tentant de numai,grozava,dar e doar o masina noua,cu nimic mai deosebita ca personalitate ca seriile anterioare.

Mitsu Evo...Evo e Evo,si totusi...parca nu.NU e un supercar,e doar o demonstratie ca se poate,si inca bine de tot.

E ca si la calculatoare-un Pentium,oricit de grozav,totusi,nu e un Mac.

Personal as alege Porsche.Nu orice fel.An de fabricatie 1986-1988.Strict turbo.Carrera,evident,fara 944 sau alte facaturi.

Sau daca m-ar enerva banii,dar rau de tot,un Morgan,inainte de a-i prelua,oarecum,Ford.Poate.

Si,in nici un caz,dar in nici un caz,nu m-as baga la o masina la care nu as putea face eu personal una-alta.

O masina la care nu as putea contribuii tehnic nu ar face parte,in nici un caz,din sufletul meu.

Hailz to you,brother of Metal!

Modificat de homeboy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DOOM

48

• ryco78

13

• R4z

7

• homeboy

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se pare ca avem preferinte comune homeboy.Si eu visez la Porsche, dar sa fim sinceri nu e o masina pentru romania.La cat de perfectionist sunt eu cu toate prostiile cred ca as muri sa o gasesc zgariata in parcare sau alte de astea.E masina suprema pentru mine dar lipsa ei de practicitate in viata de zi cu zi e indiscutabila.Plus ca la banii respectivi s-ar putea doar Cayman S, care am mai zis ca nu intruchipeaza deplin ce inseamna pentru mine acest nume.E o masina super, dar pentru mine Porsche-ul adevarat este 911 Turbo pe care si-l pot permite doar diferiti manelisti sau fotbalisti,sau mai stiu eu ce specimene care probabil nici nu isi dau seama ce conduc de fapt.Asta e situatia, trebuie sa fim realisti cu ce ne putem permite si ce nu. Deocamdata sunt foarte incantat de GTI, inca simt placerea de la inceput cand ma sui in ea.Si ma tot sui ce ceva vreme.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Ei,la suma vehiculata de tine poti lejer sa iti cumperi unul cum am zis eu,'86-'88... :icon_thumright:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La salonul auto de la Frankfurt Vw va prezenta GOLF R36- V6 3.6 cm3-300 de calutzi si 4 motion!!!!!!

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Am vazut pe pagina la BMW 335xi sedan - 306 hp - 40 000 euro cu TVA.

Voi ce parere aveti de sistemul x-Drive de la BMW? poate fi comparat cu quattro ? Va intreb pentru ca la banii aia masina este o oferta super in comparatie cu S4 de exemplu.Performantele sunt apropiate doar ca BMW-ul e cu vreo 15 000 euro mai ieftin si are si motor mai mic (3 litri biturbo).

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Eu am un prieten care este vinzator la BMW. Si am avut ocazia sa ma plimb cu masinuta asta. Motorul E BETON!

Despre tractiunea integrala de la BMW nu pot sa spun multe.

Daca vrei sa-ti faci pentru tine o parere cit mai buna, sugestia mea ar fi sa pui intrebarea asta si pe forumul BMW(www.bmwclub.ro). Sunt convins ca pe vwforum o sa iasa quattro, iar acolo x-drive. Dar, din argumentele fiecareia dintre parti, poti sa extragi o concluzie.

Uite si un link Quattro vs. X-Drive: http://video.google.com/videoplay?docid=9072883197544018466

Link către comentariu

• Administrator

mda... destul de edificator filmuletul... chestia este si de cine este facut pentru ca sunt sanse sa-ti arate doar ce doresc 'mnealor...

personal sunt fan xi

Link către comentariu

n-am citit absolut nici un reply...dar evo 10 destul de clar...passatul ar putea fi o optiune NUMAI DACA ii vei pune kit turbo...altfel nu...dar evo 10 e evo 10 nu se compara cu passat nici cu s4 nici cu nimic...

La fuga si posibilitati de tuning. Dar cand te dai jos dintr-un evo si urci intr-un S4 zici ca ai sarit 50 de ani in timp.

Link către comentariu

Da da acoloe vorbade Evo X (modelul care inca nu se vinde ) si care zic eu ca a crescut mult la capitolul interior fata de IX.

Link către comentariu

Atunci cu siguranta si-a pierdut din primele caracteristici....fuga si posibilitatile de tuning. Nu se poate si popa si hot.

Nu stiu de ce fugi tocmai de ce e cel mai nobil rwd si motoare natural aspirat :). Daca as avea atati bani de cheltuit pe o masina doar la M3 m-as gandi sau RS4.

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Pai daca o sa citesti tot topicul vei vedea argumente pro si contra...in primul rand rs4 costa in jur de 70 - 80.000 iar evo maxim 50 - eu zic ca nu-i de colo + alte comparatii pe care le-am facut in posturi anterioare.

La banii astia cred ca esti de acord ca nu se accepta decat 4x4, sau ma rog eu asa vad treaba.

Uita-te te rog la unele linkuri pe care le-am dat mai inainte despre EVo nou ca sa vezi daca si-a pierdut sau nu agilitatea si posibilitatile de tuning.Mie nu mi se pare si astept ca mare entuziasm sa apara modelul la vanzare si sa se faca cu aceasta ocazie si niste teste pe el.Oricum motorul de 2 litri turbo de la mitsu nu e chiar nou ca principiu si atunci tind sa cred ca nu sufera de bolile copilariei (ca cel de pe RS4), apoi se asteapta puteri de peste 300 cai pentru el.

Ideea topicului e sa gasim varianta optima la pret/calitate/unicitate/fuga si ce alte criterii par importante la o masina pentru placerea condusului.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

eu zic sa testezi si bmw-ul eu unu as fi foarte incantat de el! si din tot ce am citit toata lumea s-a declarat supermultumita de cum merge facandu-se chiar glume ca risca sa bata m3-ul e46!

Link către comentariu

e foarte tentanta oferta de la bmw...pacat pacat mare pacat ca nu e personalizat deloc, ca arata atat de banal.A si nu suport stopurile de E90 :).Probabil ca o sa incerc un drive-test intr-o zi.Daca se va produce va voi comunica aici impresiile proprii si personale.

Link către comentariu

vezi ca cei de la hamman si ac s au facut niste kituri extraordinare inclusiv o crestere a puterii si poate in diferenta de 15 000 poti sa o personalizezi cum vrei!

din pacate am gasit numai despre coupe daca vrei vezi aicihttp://www.worldcarfans.com/tuners.cfm/tunerID/7061218.003/pageview/photo/photo/Mini1/page/1/country/gcf/bmw/bmw-3-series-coupe-e92-by-hamann si cei de la ac schnitzer vezi aici http://www.worldcarfans.com/tuners.cfm/tun...-coupe-unveiled

sau eventual iei pachetul m si gata mie mi se pare ca arata mult mai agresiv decat un s4 !

sunt curios ce o sa zici dupa ce o conduci!

Link către comentariu

Ai putea alege aceeasi motorizare, dar coupe. Arata intr-un mare fel.

:) Amicul meu vinzator la BMW, mi-a povestit ca a intrebat cind a fost intr-o vizita in Germania, de ce pastreaza stopurile alea urite pe E90. Raspunsul a fost ca modelul stopurilor sunt pe placul americanilor si asiaticilor si cum in astea doua zone sunt vinzarile cele mai mari, asta e motivul pentru care nu le-au schimbat inca.

Link către comentariu

referitor la motorizarea de 3 l biturbo ,tocmai au fost acordate premiile "motorul anului" iar acest motor a primit premiul cel mare!

Link către comentariu

Da ar fi o treaba sa am inca un motor al anului :( ca si 2.0 TFSI parca a castigat. Problema e ca nu prea am asa timp acum ...sunt cam ocupat.Mai in vara o sa ma interesez mai intens.

Link către comentariu

2tfsi si acum e premiat pt al treilea an parca la categoria lui!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Dupa o lunga cugetare...si adanca... mi-a aparut in minte un nou pretendent, din clasa mai mica dar totusi performant : Audi S3 ....am vazut ca cei 3 colegi de pe forum care si-au luat sunt destul de incantati.Voi ce parere aveti? Merita o masina compacta mai dotata in fata celor mai sus mentionate...? Motorul cel putin eu stiu ca merita ca si pe Gti e acelasi intr-o varianta mai subnutrita...

Mi-a ramas in minte ce a zis mai demult colegul aiculedzul : ca japonezele stiu doar sa fuga...dar confort si interior luxos cam lipsa. Si totusi in Bucuresti mai mult te bucuri de interior decat de performante, mai ales la ore de trafic hardcore. HMMM....voi ce parere aveti?

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Sincer sa fiu si eu m-am uitat la el si m-am gindit destul de mult. Dar in acelasi timp, ma gindesc daca intr-adevar isi merita banii. Fara discutie ca arata foarte bine si ca accelereaza foarte tare, dar pentru mai putin bani, obtii tot un 4x4 si un motor de 3,2l (adica un VW R32), si nu unul de 2l turbo supra-supra-alimentat. Din punctul meu de vedere, daca avea motorul de 3,2l marit un pic, era alta treaba. Dar asa....

La fel ca si tine am tot un GTI. Urmatoarea masina nu mi-as lua R32 pentru ca intr-un fel nu as simti nimic schimbat. De aceea nu m-as feri sa ma uit si la altii si in special la motorul de la BMW, 335.

Link către comentariu

Pai da ,R32...nu mi se pare ok sa imi cumpar aceeasi masina de 2 ori.Plus ca R32 are 1600 kile din cate stiu eu.(deci e mult mai greu).Dar analizand situatia S3 e destul de ok....adica putere in plus 65 de cai, quattro care chiar conteaza si 5,7 suta...fata de GTi...al meu cel putin din cauza dotarilor are suta cam 7,3 -7,4 ...deci 5,7 deja e alta poveste ca sa nu mai vorbim dupa aia.Plus ca la intretinere e cam la fel cu Gti - impozit mic si consum destul de ok.Sincer mie la Gti motorul imi place enorm ...si cred ca o varianta mai puternica nu prea are cum sa fie dezamagitoare...Plus ca interiorul la S3, cu tot respectul fata de GTi , mi se pare superior.

Oricum azi m-am suit in RS4 la PBN ...si a fost oaaaauuuu (desi era in showroom,deci pe loc), m-am dat jos vizibil emotionat .Mai vazusem poze pe net dar cand pui tu manuta pe volan ,chiar si pe loc, e cu totul altceva.

Apropo de meritat banii, aceeasi indoiala o am si eu insa daca faci calculul altfel ajungi la concluzia ca merita. Deci: rapida ( stock e tare, cu un soft dupa cativa ani cred ca rupe pamantul) , interior premium , si hatchback cum imi place mie...In afara de faptul ca as fi vrut sa fie cu 4 usi e absolut ultimul prag pe care il poti atinge inainte sa treci la o clasa de masini gen RS4,M3 si la care mi-am dat seama ca nu voi avea acces vreodata.Si sa am banii cash acum nu i-as da pe RS4 chiar daca imi place enorm... nu mi se pare ca merita nici o masina peste 50.000 euro .Sau ma rog, eu nu sunt dispus sa cheltui mai mult vreodata.

Ajungi asa la o varsta(lol,stiu ca sunt destul de tanar) cand chiar iti pui problema care va fi "the ultimate car " la care o sa ajungi inainte sa ai familie si sa incepi sa umbli cu passatul variant.Si vrei ceva tare (cat mai tare) dar vrei si ceva frumos aproape luxos sau premium care sa nu te cocoseze cu intretinerea si nici sa nu fie o inutilitate completa ( gen Ariel Atom & stuff).Si tot asa calculand se intrevede S3-ul.Nu e ieftin deloc insa....Trebuie sa ma conving live daca merita...absolut sincer spun ca R32 desi e clar ca e mai tare ca Gti nu m-a lasat mut de uimire.Sa vedem daca S3 o va face.

Link către comentariu

Azi prin amabilitatea lui VladMHL pe care l-am tot stresat cu telefoanele a vazut si ochiul meu S3-ul live.In conluzie cel mai probabil maine o sa ma duc sa fac comanda.Am tot studiat variantele si mai ales cu ajutorul vostru am vazut care sunt avantajele si dezavantajele competitorilor.Asa ca m-am decis ...S3 sa fie.

Cand va veni S3 o sa scot GTi-ul la licitatie aici pe forum.

Link către comentariu

Cea mai buna alegere. Maine sa postezi si tu detaliile despre viitorul DOOMmobil. Sa fie intr-un ceas bun.:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!