Jump to content

Uruit Spate

Bambu
 Share

Postare recomandată

Ideea e ca se aude un uruit in masina care vine din spate.Dupa aprerea mea ar putea fi evacuarea care dupa chiptuning sa aiba un volum mai mare de gaze dar putin probabil ca atunci cand scot masina din viteza uruitul continua.Alte variante ar fi anvelopele late care sunt Good Year Eagle F1 225/45/17.Apropo de chestia asta rotile mele de pe spate sunt usor inclinate spre interior si presupun ca e normal.A treia varianta ar putea fi rulmentii spate.Ce parere aveti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Rulment. La una din rotile spate. Sau la amandoua?... :lol:

Link către comentariu

Ridici frumos spatele masinii pe cric si invarti de roti. Trebie sa se invarta liber, fara zgomot. Incerci sa vezi si daca au joc. In cazul zgomotului .... se nlocuiesc rulmentii si simeringul (kit de reparatie). Daca nu are zgomot, dar are joc, ar fi bine sa mai strangi putin rulmentii, pana dispare jocul. Atentie. Trebuie sa se invarta liber roata.

Succes.

Link către comentariu

Am ridicat si se aude ceva dar nu stiu sigur cum ar trebui sa se auda asa ca tre' sa-mi fac timp de service.

Link către comentariu

la mine huruie spate dreapta dar numai cand pun frana...ce-o fi? tot rulmentul?

asta am observat dupa ce vreo 5 zile masina a stat in parcare nemiscata...

Link către comentariu

Probabil ti-au ruginit dicurile de frana..dar mergand cu ea..isi revin!

Link către comentariu

Discuri=scartait, rulment=huruit ca regula...:D

Link către comentariu

fara niciun dubiu,rulmentii uzati pe spate.

Link către comentariu

si tre sa ma grabesc in service, sau e genul de problema pe care o poati amana, fara riscuri?

repet, se aude numai la franare...

Modificat de s4murai
Link către comentariu

raspunsul meu anterior era pt@bambu,huruit permanent.(uzura rulmenti)

@s4murai ,la tine sunt uzate placutele(la fier) de pe spate daca huruie doar cand pui frana,trebuie schimbate repede sa nu strici si discurile!

Link către comentariu

@s4murai ...Sau discurile uzate - la mine si placutele noi :( Cel mai bine iti dai seama daca apesi usor pe frana si auzi intradevar un usor huruit. Plus ca ar trebui sa vezi ceva urma pe discuri daca freaca metal pe metal.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!