Jump to content

Seat Cordoba "red Bull"

Cornel.B

Postare recomandată

Salut si bine v-am gasit.

Am hotarat sa va prezint si eu masina mea.

Dupa multe cautari si drumuri pe la dealeri m-am oprit la Cordoba.A fost masina care s-a incadrat cel mai bine in nevoile mele si in bugetul pe care il aveam.Imi trebuia o masina eleganta cu portbagaj mare pentru intraga familie.

M-am decis la oferta"Aggressive" ,cu motor pe benzina de 1.4 si 100 CP la 13.090 Euro cu tot cu taxe(sa fie mai "vioaie").Am ales culoarea Rosu Emocion pentru ca arata foarte bine si i-am pus numele "RED BULL".

Masina nu era pe stoc asa ca am mai platit inca 600 Euro pe pachetul jante aliaj si Climatronic pe una existenta in Curtici.

Am luat-o in mai 2006 si deja am facut 10.000 Km cu ea.Merge minunat.

Suplimentar a mai primit:

- Alarma Gemini;

- Senzor de parcare pe spate;

- Folie Llumar pe geamurile spate;

- RadioCD Pionner DEH 6800

- Difuzoare MTX pe usile spate

- Amplificator cu 2 canale si un subwoofer ambele marca NEXT Audioemotion

- Cotiera Armster

Va mai primi in curand un amplificator pe 4 canale si difuzoare noi ca sa nu mai stresez CD-ul

Respect tuturor.

P.S. Am sa va pun si niste poze cu ea ,fiind ca acum nu le pot atasa avand peste 1MB.

Link către comentariu

Multumesc pentru urari.

Am pus in atasament o poza cu masina noua.

Sper sa modific si restul de poze ca sa le pot atasa

post-10777-1172422179_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut,

Am mai adaugat cateva poze ale masinii.

Sper sa se vada bine

post-10777-1173268295_thumb.jpg

post-10777-1173268348_thumb.jpg

post-10777-1173268396_thumb.jpg

Link către comentariu

Va multumesc foarte mult si va doresc numai bine.

Mai am si alte poze cu ea. Imi spuneti si mie va rog cum sa atasez mai multe in asa fel incat sa se poata vedea bine cand se deschid.

Thanks.

Link către comentariu

Multumesc X-Ecutor pentru ajutor.

Asadar poze noi si care se pot vedea bine.

RESPEKT

picture027tc1.th.jpgpicture031ml5.th.jpg

picture028ud9.th.jpgpicture029io6.th.jpg

picture021ll4.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 years later...

Fiindca au trecut 2 ani decand n-am mai postat, cred ca e momentul sa va mai spun ce am mai facut.

Am pus Xenon pe faza scurta (urmeaza pe faza lunga), carkit Parrot, plafoniera Passat W8.

Urmeaza bara fata Ibiza Cupra, grila fara semn Seat, placute frana EBC Brakes- usor sportive, evacuare Remus, ceva jante aliaj in functie de buget si detailing exterior.

Am sa pun niste poze noi mai tarziu.

Link către comentariu

Daca te rugam frumos, ne faci o mare favoare?... vopseste bandourile laterale si capacele de oglinzi in culoarea caroseriei... plzzzzz... :icon_thumright:

~Nautilus

Link către comentariu

Bandouri si oglinzi in rosu? :blah_: E o idee.

Pe 30 merge la service pentru schimbat bara, far si altele.Ma gandisem sa ii pun capace argintii la oglinzi.

Acum sa vad cum iese mai bine, vopsit sau capace.Voi ce ziceti?

Link către comentariu

Sincer capacele de la oglinzi argonti? hm nu prea merge :) rosu da, iar de bandouri, daca le vopsesti in culoarea masinii dupa mine e prea "fada". Pentru mine bandoul ala are 2 roluri, in primul rand protectie daca din gresala deschide unul usa sau chiar tu si hop in alta usa sau intr-un alt obiect, si daca e vopsit....inca o zgarietura care se vede mult mai tare decat daca e fara vopsea, iar al doi-lea rol este ca sa-i zic asa "de limitare vizuala" o banda neagra care desparte usa in doua .

Link către comentariu

Bandourile oricum sunt zgariate pe ambele parti, din vina mea, din vina altora.

Legat de capacele de oglinzi, m-am exprimat eu incorect.Au aspect crom.

post-10777-1237467044_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai bine vopsesti manerele usilor in culoarea caroseriei si capacele oglinzilor le faci Magico pearl black :) . Eu asa intentionez sa o fac pe a mea, dar cineva mi-a zis ca nu se pot vopsi capacele oglinzilor si nici manerele in culoarea caroseriei pentru ca au venit negre din fabrica, nevopsite, acum nu stiu ce sa cred.

Spor la modificat si numai bine.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Se pot vopsi. Grund pentru plastic, 2 straturi de vopsea in culoarea masinii si lac

~Nautilus

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut. Curios lucru, rascolea aria si am dat peste Seatul tau sub al carui nume se regaseste si Golful meu rosu(eu sunt si zodie Taur)

Link către comentariu
  • 1 year later...
Salut. Curios lucru, rascolea aria si am dat peste Seatul tau sub al carui nume se regaseste si Golful meu rosu(eu sunt si zodie Taur)

Interesant, ca si eu am citit topicul masinii tale si m-a amuzat ca se "potriveste" cu al meu.

Eu i-am zis asa, fiindca fiind de "origine" din Spania, se leaga cu taurii si ca e si rosie.

Intre timp, am mai facut una, alta si pot sa va prezint o noua "fata" :P

post-10777-1277113541_thumb.jpg

post-10777-1277113572_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!