Jump to content

Black Beauty

Zyx

Postare recomandată

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zyx

52

• Bogdan_wrc

21

• godoroja

6

• TIR

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Not yet! Mai sunt si altele in plan... incet-incet o sa fie un mic avion :D (de vanatoare) ... mic ...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sper sa tii cont de micul meu sfat

si sa iti faci upgrade si la franele de pe spate :Driver:

:lol:

Link către comentariu
zyxule..poate ne vedem si noi la un mic "zbor" :)

Nebunie, dar ce ti-ai mai facut?!

@Ice_2k - cand o sa se ia atitudine la fel de rapida si pe alte topic-uri, atunci o sa spun ca ai dreptate, pana una, alta... no offence!

Link către comentariu

nu mai tin minte bine,dar nu cred ca aveam evacuarea si daca o aveam,nu aveam softul pentru evacuare:p te sun cand mai ies la colindat :)

si normal ca doar controlorii de trafic vor avea detaliile zborurilor :)

Link către comentariu

Aveai si evacuare si soft... Acum daca ti-ai mai umblat la softul, da... interesting... poate incercam si dupa loc, ca atunci nu puteam :) Vorbim! Ura!

Link către comentariu
Aveai si evacuare si soft... Acum daca ti-ai mai umblat la softul, da... interesting... poate incercam si dupa loc, ca atunci nu puteam :) Vorbim! Ura!

ce frine ti ai luat?

Link către comentariu
Inca nu le-am luat. Urmeaza, de la Andrei, sper sa nu ma uite...

eu zic sa i dai un telefon si sa i aduci aminte, parca si el trebuia sa si comande citeva seturi pt "parcul auto" :(

banuiesc ca faci pasul la etricer cu 4 pistoane :( nu ti ar strica si o imbunatatire pe spate, macar niste discuri perforate si o placuta ferodo 2500 , ca sa nu fie dezechilibru / diferenta prea mare intre fata si spate si sa ai senzatia aia ca "vine spatele peste tine" cind frinezi mai hotarit - e doar parerea mea, poate gresesc, mai intreaba si tu

Link către comentariu

salutare!

am citit posturile si intr-adevar, masina e impresionanta.

graficul de dyno arata FOARTEEE BINEEEE!

sunt sigur ca fuge tare.

succes in continuare!

Link către comentariu

Ce sa vina spatele peste tine? Poti sa te rasucesti intri in ceva Doamne fereste! Este extrem de periculos sa ai frane prea puternice pe fata si spate stock...ai grija zyx

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma bucur ca va pasa de mine :D Am :D problema indelung si nu cred ca fac vreo gresala. Momentan vreau sa pun frane de S3 - 312mm dupa care mai vad ce si cum... Pe de alta parte... uitati niste :) cu masina in ipostaze ceva mai sexy... :) In cautarea greierilor, fluturasilor, albinelor si altor "animale de vanatoare" care faceau panarama pe acolo... Imi pare rau, dar am mai cautat si niste cai putere insa nu am resuit sa gasesc nimic in plus fata de ce stiam... E totusi bine ca sunt tot la locul lor si nu au fugit :D

Acum parca e 9, fara nici o exagerare... Nu se mai aude absolut nimic...

post-7173-1198413400_thumb.jpg

post-7173-1198413413_thumb.jpg

post-7173-1198413594_thumb.jpg

post-7173-1198413668_thumb.jpg

post-7173-1198413672_thumb.jpg

Modificat de Zyx
Link către comentariu

Good job!Acum scuipa tot!Cum ai scapat de "animalele de companie" din habitaclu?

Link către comentariu

Pai ... punctul de plecare a fost sunetele pe care le auzeam si ma cam deranjau, la anumite denivelari, in anumite ture (rezonanta). S-a desfacut cam tot ce se putea desface fara a face prea mare deranj (dupa cum e vede si in poze, torpedou, casetofon, buzunarul de deasupra consolei, fata de usa + tabla care este intre fata de usa si exterior - care tine toate cablurile si motorasul pt deschiderea geamului )... S-a prins tot ce era lasat "fara sprijin" (senzori, cobluri, mufe), anumite plastice care erau lipite de alte plastice, dar, care presupun ca puteau intra in rezonanta intre ele datorita anumitor factori (evacuare, rezonator), si am iesit, dupa fiecare "operatie", la plimbarica sa vad daca se mai aude ceva... Am facut ceva in jurul a 10-15 plimbari, dar a meritat rezultatul. Mai trebuie avut in vedere si faptul ca in habitaclu se aud si sunete din compartimentul motor sau alte lacasuri despre care nu prea crezi ca ar avea ceva de adus la capitolul "greierasi". Spun asta deoarece unul din sunetele care facea "panarama" era datorat calculatorului de xenon, care dealtfel era prins bine, dar undeva intre 1900-2100 ture, in treptele 1, 2 si 3 zanganea datorita rezonatorului. Chestia e ca se auzea ca si cum era din interiorul masinii, fapt care ne=a cam dat de furca... Whatever, una peste alta totul e cat se poate de ok acum, si, daca aveti timp, cand se mai aduna mai multe sunete de genul, e pacat sa nu faceti o vizita la un service sa desfaceti tot ce puteti si sa faceti ce am facut eu.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sa moara 1.8T-urile de ciuda! :icon_thumright: La ultimul plin am zis sa incerc sa merg cat se poate de normal dar mai spre... linistit - masina nu a vazut mai mult de 3000rpm. Asa ca, dupa 420 km facuti (moment in care s-a aprins becul de "panica" la benzina) aveam un consum de 8,7 , putin peste 14 ore si o viteza medie de 30km/h. Acest consum a fost facut pana, si de la munca, precum mers prin oras in timpul zilei cat si seara. A, era sa uit ca am si alergat-o un pic... De obicei consumul statea undeva in jurul valorii de 10,5-11. Asa ca, parerea mea, se poate! :D

Link către comentariu

uite ZIX cred ca la tine s-ar potrivi cel mai bine...STOPURI

post-1815-1202729669_thumb.jpg

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

Cat despre consum, am mers cu Vlad in Austria, eu aveam masina full full -3 persoane plus bagaje si o pereche de schiuri - am avut medie 8,5 (asta inainte de cip). Am facut un calcul si aveam vreo 240 de kg in plus si totusi a consumat bine.

Link către comentariu

Eu am fost la drum lung pe autobanda cu 4 persoane porbagajul plin si porbagaj deasupra plin si ala cu o viteza medie de 160 km pe ora si mi-a luat 9.2l la suta.Consumul l-am facut la pompa dar eu cred ca da iti cumperi masina sport pe benzina consumul e ultima grija pe care trebuie sa o avem atata timp cat se incadreaza in datele date de constructor.

Link către comentariu

as dori sa revenim la masina lui zyx.

discutiile despre consum sa le purtam in topicurile dedicate :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!